A szilárd minőség

Folytassuk ismerkedésünket a dinamikánkkal az asztrológia módszereit használva. A múlt héten bemutatott kardinális minőségű jegyeket a szilárd, stabil vagy fix néven jelölt jegyek követik. A kezdet kirobbanó energiáját mindig követi a megállapodás lassabb, megfontoltabb ereje. A teremtését a fenntartás energiája.

A szilárd minőségű jegyek fő jellemzője a kitartás. Attól függően, hogy milyen elemű jegyről van szó, más és más válik annyira fontossá, hogy a kitartást előtérbe hozza.

 • a Bika jegyének az anyag, a kézzelfogható a fontos, ezért tud kitartó lenni az élet fizikai megalapozásának tevékenységeiben, legyen az pénzkereset, ennivaló, szépség vagy bármilyen képesség.
 • az Oroszlán jegyének az álmok, az ideálok a fontosak, ezért ő kitartóan tud küzdeni, hogy megvalósítsa az álombirodalmát.
 • a Skorpió jegyének az érzelmek mélysége a legfontosabb, ezért ő kitartóan kutatja azokat, és soha nem felejti el kiegyenlíteni az érzelmi számlát.
 • a Vízöntő jegyének az elvek a legfontosabbak, így ő kitartón kiáll a már kinyilvánított véleménye mellett, vagy hűen ápolja azt, ami számára hagyomány.

A szilárd minőség - asztrológiaA szilárd minőség a kitartás, állhatatosság, türelem, stabilitás, bizonyosság, olykor makacsság dinamikáját jelenti. És akkor következzen az egyes házak jelentéstartalma, ha az szilárd jegyben kezdődik.

 1. stabil, határozott személy, ragaszkodó, makacs
 2. biztos bevétel lehetősége
 3. gondolkodásában kitartás jellemzi, nem csapong, inkább megfontolt
 4. egyik vagy mindkét szülő biztos támasz, a családi betegségek makacsul kitartanak benne
 5. határozott elképzelések a gyermeknevelésről, sportnak jelentős szerepe, nem fél a kockázattól és nem is túloz
 6. ritkán vált munkahelyet, betegség esetén lassan gyógyul
 7. üzleti társaulásban is, házasságban is megbízható
 8. változásokat nehezen viseli, nem szereti a meglepetéseket
 9. szilárd elméleti tudás, rögzült, nehezen változó világnézet
 10. stabil egzisztencia, megtalált hivatásához ragaszkodik
 11. tartós barátságok, álmaiban, vágyaiban kitartó
 12. nehéz elengedés, pszichoszomatikus betegségek lehetősége

Ha megvan a személyes képleted, jó böngészést kívánok a fentiek alapján!

Kérlek, tartsd eszedben a figyelmeztetésem. 🙂

Az írásaim kizárólag az önismeretünket hivatottak szolgálni, önmagunk megértéséhez, fejlődéséhez járulva hozzá. Kérlek, csak erre használd, csak önmagaddal kapcsolatosan vonjál le következtetéseket. Minden egyéb mellékvágányra visz, eltávolítva téged saját magadtól!

Nemsokára útjára indítom a csoportos foglalkozásokat, amelyeken még inkább ebben mélyülhetünk el, figyeld a honlapot, jönnek az infók róla!

Konzultációra várlak, ha elakadsz a saját felfedező utadon! A születési képleted alapján minden kérdést feltehetsz és kérheted a csillagok útmutatását, tolmácsolom neked. 🙂

Tarts velem, kerülj közelebb ÉNMAGodhoz, hogy az lehess, aki lehetnél, azt élhesd, amit élhetnél, azzá válhass, aki már most is, mélyen ott legbelül vagy.

Kapcsolódó Tudathang programok:

Egyéni konzultáció

Asztrokotta: önismereti-asztrológiai képzés és kaland

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva