A tökéletes időpont esküvőhöz
A tökéletes időpont esküvőhöz

A tökéletes időpont esküvőhöz

Szombaton felemelő és gyönyörű eseményen voltunk, egyik legkedvesebb ismerősöm ment férjhez. Bár a vendégek nem tudtak rólam, sokan dicsérték nemcsak az időjárást, hanem valahogy érezték az időpillanat nagyszerűségét is.

A házasságkötés időpontját pedig nem az anyakönyvvezető naptára határozta meg, hanem az aktuális csillagállás, amelyet egy előzetes konzultáción, még valamikor a hideg téli napokon kiválasztottunk.

Kevesen tudják, pedig milyen hasznos, hogy az asztrológia eszközei nem pusztán a születési horoszkóp elemzésére terjednek ki, hanem más nagyszerű lehetőségeket is adnak a kezünkbe. Ilyen például az, hogy ha tudjuk egy esemény szükségszerű vagy tervezett bekövetkeztét – és módunkban áll – akkor ki tudjuk választani azt az időpontot, vagy azokat az időpontokat, amikor a saját születési képletünkkel a leginkább összhangban vannak az aktuális égi mozgások. Tehát, amikor úgy élhetünk meg egy eseményt, hogy annak a legkedvezőbb hatásait tudhassuk magunkénak és a jövő számára is a lehető legjobb magokat ültessük az adott témában.

Személyes életünk egyik legfontosabb eseménye a házasságkötés. A házasulandó felek születési képletéből megismerjük az egyének személyes adottságait, képességeit, erősségeit, gyengeségeit, temperamentumát. Az összevetésből (szinasztria) pedig rálátunk arra, hogy milyen minőségű a kapcsolódásuk, miben tudják egymást támogatni, miben harmonizálnak, mibe könnyű együttműködniük, miben különböznek, hol várhatóak esetleges súrlódások, stb. (Ez a téma is megér egy külön bejegyzést).

És amikor ez a két ember úgy dönt, hogy összeköti az életét, akkor az asztrológus segítségével ki tudja választani azt az időpillanatot, amikor a legjobb esélyekkel indítanak egy új fejezetet a közös életükben.

Boldog vagyok, hogy vannak, akik felismerik ennek a lehetőségnek a jelentőségét, és hihetetlenül jó érzés, hogy hozzájárulhatok két ember sokáig tartó boldogságához a magam eszközeivel.

Hosszú, örömökben bővelkedő, egészségben, boldogságban megélt házasságot kívánok nektek, Kata és Ákos!

Témába vágó írás még: Ideális társ?, Az igazi.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.