A Tudathang az önismeret, a jóllét és a spirituális fejlődés támogatója

A Tudathang Az önismeret és a spirituális fejlődés támogatója

A Tudathang a szív szava, a belső hangunk, isteni lényünk súgása. Mindig velünk van, mégis hajlamosak vagyunk túl gyakran elnyomni ezt a hangot magunkban. A Tudathang az önismeret, a jóllét és a spirituális fejlődés támogatója: azt a képességünket fejleszti és erősíti, hogy ne csak kifelé forduljon a figyelmünk, hanem befelé is, hozzásegít ahhoz, hogy mind gyakrabban meghalljuk és megértsük, mit mond nekünk az igaz önvalónk.

A befelé figyelés nélkül olyan érzelmekkel, tünetekkel, lelkiállapotokkal, testi elváltozásokkal szembesülünk, amelyek mégiscsak kinyivánítják egy alacsonyabb és gyakran fájdalmasabb szinten, hogy valami mást üzent nekünk a belső, igaz természetünk, és mi azt nem hallottuk meg. Amikor az érzelmek kínzók, a tünetek fájdalmasak, akkor sokan fordulnak külső segítséghez, és sokszor meg is kapják azt. Ám ha továbbra is figyelmen kívül hagyjuk belső hangunkat, akkor újrateremtjük ugyanazokat vagy a hasonló bajainkat.

A Tudathang eszköztára

Az önmagadhoz vezető utad egy-egy nehéz helyzetben támogatottá válik a Tudathang konzultációs és oktatási tevékenység igénybe vételével. Sokirányú tanulmány és gyakorlati tapasztalat vezetett idáig, hogy az asztrológia, a szemiotika, a pszichológia, a biológia és a keleti energiatan tudásanyagát használva, a tudomány, a lélektan és a szimbólumok nyelvén közelíthetjük meg a problémádat, amely akár személyes konzultációra, akár csoportos képzésre, önismereti kalandra hoz el. A logikus és az analitikus gondolkodási módok együttes használatával hatékonyan lehet közreműködni abban, hogy elháríthasd azokat az akadályokat, amelyek az igaz önvalód és a hétköznapi gondolkodásod és cselekedeteid közé állnak.

Az önismeret, a jóllét és a spirituális fejlődés főszereplője te vagy!

A Tudathang az önismeret, a jóllét és a spirituális fejlődés támogatójaEz csak Veled sikerülhet. Amit a Tudathang nyűjtani tud, az olyan, mint sánta embernek a mankó, vagy a gyengénlátónak a szemüveg. A mankót neked kell megfognod és menned vele, a szemüveget neked kell feltenned, és neked kell bátran nézned a világba a segítségével. A mindenható, mindent gyógyító orvosság, a csodaszer ott van benned.

Nézd meg, milyen témákban kérik leggyakrabban a Tudathang konzultációt!

Ha még gyűjtöd a bátorságot, akkor nézz szét a honlap oldalain, hogy kialakuljon benned egy kép arról, hogy javadra válhat-e egy konzultáció vagy egy tanfolyam.

  • A Konzultáció oldalon konkrét életproblémákat találsz megnevezve. Lehet, hogy a tiéd is köztük van? Ha egészen más helyzetben vagy, mint a megnevezettek, akkor is keress bátran!
  • Az Asztrológiai válaszok oldalon leírást találsz arról az önismereti, pszichológiai irányultságú asztrológiai tevékenységről, amellyel a Tudathang konzultáción vagy képzésen találkozhatsz.
  • A Betegségünk üzenete oldalon kiderül számodra, hogy az asztrológiai szimbólumtár, a hameri gyógytudomány, a Recall Healing módszerei hogyan lehetnek a szolgálatodra.
  • Az Életciklusaink tanításai oldalon gondolatébresztőt találsz, és ha a saját életedben is nyomozni szeretnél az ismétlődő bajok leleplezése érdekében, akkor fordulj hozzám bizalommal!
  • Az Asztrokotta oktatás oldalon olvasd el, hogyan, mikor tartom a következő önismereti-asztrológiai képzést, amely életed nagy kalandja is lehet egyben!

Jó böngészést és sok bátorságot a jóllétedet segítő önismereti kalandodhoz, amelynek bármely állomásán örömmel állok a szolgálatodra!

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva