A Tudathang az önismeret, a jóllét és a spirituális fejlődés támogatója

A Tudathang Az önismeret és a spirituális fejlődés támogatója

A Tudathang a szív szava, a belső hangunk, isteni lényünk súgása. Mindig velünk van, mégis hajlamosak vagyunk túl gyakran elnyomni ezt a hangot magunkban. A Tudathang az önismeret, a jóllét és a spirituális fejlődés támogatója: azt a képességünket fejleszti és erősíti, hogy ne csak kifelé forduljon a figyelmünk, hanem befelé is. Hozzásegít ahhoz, hogy meghalljuk és megértsük, mit mond nekünk az igaz önvalónk.

A befelé figyelés nélkül nem kívánt érzelmekkel, tünetekkel, lelkiállapotokkal, testi elváltozásokkal szembesülünk. Ezek egy alacsonyabb és gyakran fájdalmasabb szinten nyilvánítják ki, hogy valami mást üzent nekünk a belső, igaz természetünk. Csakhogy mi azt nem hallottuk meg. Amikor az érzelmek kínzók, a tünetek fájdalmasak, akkor sokan fordulnak külső segítséghez, és sokszor meg is kapják azt. Ám ha továbbra is figyelmen kívül hagyjuk belső hangunkat, akkor újrateremtjük ugyanazokat vagy a hasonló bajainkat.

A Tudathang eszköztára

Az önmagadhoz vezető utadat támogatja a Tudathang konzultációs és oktatási tevékenység. Sokirányú tanulmány és gyakorlati tapasztalat vezetett engem idáig. Az asztrológia, a szemiotika, a pszichológia, a biológia és a keleti energiatan tudásanyagát használom. A tudomány, a lélektan és a szimbólumok nyelvén közelítjük meg a problémádat, amely akár személyes konzultációra, akár csoportos képzésre, önismereti kalandra hoz el. A logikus és az analitikus gondolkodási módok együttes használata segít neked, hogy elhárítsd azokat az akadályokat, amelyek az igaz önvalód és a hétköznapi gondolkodásod és cselekedeteid közé állnak.

Az önismeret, a jóllét és a spirituális fejlődés főszereplője te vagy!

A Tudathang az önismeret, a jóllét és a spirituális fejlődés támogatójaEz csak Veled sikerülhet. Amit a Tudathang nyújtani tud, az olyan, mint sánta embernek a mankó, vagy a gyengénlátónak a szemüveg. A mankót neked kell megfognod és menned vele, a szemüveget neked kell feltenned, és neked kell bátran nézned a világba a segítségével. A mindenható, mindent gyógyító orvosság, a csodaszer ott van benned.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.