A világ legérdekesebb embere

Ha valamit vagy valakit érdekesnek találsz, akkor azon vagy, hogy minél többet vele foglalkozz, vele legyél, vele törődjél. Egészen rácuppansz. 🙂  Számodra ő a világ legérdekesebb embere vagy dolga, amíg az érdeklődésed középpontjában áll.

És fordítva is így van. Ha valakivel vagy valamivel sok időt töltesz, sokat foglalkozol vele – és mindegy, hogy miért teszed – akkor ez a valaki vagy valami felértékelődik számodra, fontossá válik.

Nézd meg az életed: mivel töltesz sok időt? Minek szentelsz kitüntetett figyelmet? Mit teszel fontossá a figyelmed, energiád, időd által a saját életedben?

A világ legérdekesebb emberét ismered meg a Tudathang Asztrokottán!Jut hely magadnak? Nem az élvezetekre, szórakozásra gondolok itt, és nem is a biológia szükségletek kielégítésére. Hanem arra, hogy vajon foglalokozol-e azzal, hogy megismerd magad? Amikor elbűvöl egy énekes, szívesen olvasol az életéről. Amikor lenyűgöz egy színész, utánanézel a magánéletének. Amikor csodálsz egy üzletembert, tudni akarod hogyan csinálja. Vagy lehet a szomszédod, munkatársad, családtagod, ismeretlen ismerősöd. Információkat gyűjtesz róla, magyarán pletykálsz

is akár, mert foglalkoztat.

Önmagad megismerése foglalkoztat ennyire? Rászánod az időt magadra? Tartod magad annyira értékesnek, hogy érdemes legyen foglalkoznod önmagaddal? Ha igen, akkor tudod, hogy ebben segít téged is az Asztrokotta.

Ha viszont nem úgy bánsz magaddal, mint a világ legértékesebb emberével, akkor is megteheted, hogy időt és energiát adsz magadnak, és eljársz az Asztrokottára. Látni fogod, ahogy egyre javul a önképed, erősödik az önértékelésed, izmosodik az önbecsülésed. Erre neked is szükséged van. 😉 A problémáidat könnyebben átlátod, elkerülöd, megoldod, ha ismered magad. Míg egyszer csak eljutsz oda, hogy: nincs megoldás, mert nem létezik a probléma. 🙂

Olvasd el az Asztrokotta tanfolyam és önfelfedező kalandról szóló oldalt, hogy többet megtudj róla!

Gyere el, az első, ingyenes találkozásra 2018. augusztus 31-én, pénteken 5 órára! Jöttödet jelezd levélben nekem, hogy megtudd a címet és biztosíts helyet magadnak!

Kapcsolódó Tudathang programok:

Egyéni konzultáció

Asztrokotta: önismereti-asztrológiai képzés és kaland

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.