Asztrokotta oktatás

Tudathang Asztrokotta oktatás: önismereti-asztrológiai képzés és kalandAz Asztrokotta oktatás, önismereti-asztrológiai képzés és kaland új csoportja 2018. szeptember 19-én szerdán indul

Gyakorlati infók:

A találkozások kéthetente lesznek, délután 5-től 7-ig.
(2018.09.19., 10. 03., 10.17., 10. 31., 11.14., 11. 28., 12. 12.
2019. 01. 09., 01.23., 02.06., 02.20., 03.06., 03.20., 04.03., 04.17., 05.08., 05.22., 06. 05., majd: 2019 szeptember – decemberben további 7 alkalom)

Díja: alkalmanként 6.000 forint.
Ismétlőknek alkalmanként 4.000 forint.
7 alkalom után Tudathang kedvezmény a konzultáció díjából!

Jelentkezéshez keress meg az elérhetőségeimen.

Ajánló:

Az Asztrokotta oktatás, a Tudathang asztrológiai képzése és önfelfedező kalandja nagyon hatékony eszköz a kezünkben, hogy önismeretre tegyünk szert és jóllétben éljünk. Az asztrológia a legmélyebb, leggazdagabb szimbólumtárral rendelkezik, és önmagunkkal kapcsolatban nincs olyan kérdés, amelyet a születési képletünk alapján ne válaszolhatnánk meg. A leginkább személyre szabott pszichológiai módszernek tekintem, és eszerint adom át ezt a tudást. Az információknak és az intuitív meglátásoknak e határtalan tárházába vezet be az Asztrokotta önismereti-asztrológiai képzés és kaland. Asztrológiai képzés, mert tárgyi tudást szerzel, és kaland, mert az önismeret életed legnagyobb és legfőbb kalandja. Vágj bele és legyél az életed hőse!

Mi ez pontosan?

Egy jókedvű, felszabadult, energiával feltöltő kikapcsolódva tanulás –  magadnak.
Az Asztrokottán nem egyszerűen asztrológiát tanulhatsz, hanem minden egyes témának a csoportban való feldolgozásával önmagadhoz kerülsz közelebb. Olyan megértéshez jutsz így a saját energiáidról, a benned működő vagy épp nem működő erőkről, amelyekre sok évtizedes önmegfigyeléssel tehetnél szert. Ez egy önfelfedező kaland, egy belső utazás is. Nincs pontosabb és részletgazdagabb tükör, amelyben önmagunkra és az életünkre, erényeinkre és negativitásainkra ráláthatnánk, mint az, amelyet a születési horoszkópunk ismerete nyújt. Ezáltal már nem bábuk vagyunk a sors kezében, hanem egyre nagyobb tudatossággal éljük az életünket. Ez belső békéhez, nyugalomhoz, kiegyensúlyozottsághoz, derűhöz vezet. A frusztrációt, dühöt, csalódottségot, tehetetlenséget le tudjuk cserélni megértésre, elfogadásra, szeretetre és elégedettségre.

Mit kell hozni?

Írószert, füzetet. Ha gondolod, egy A4-es mappát, mert minden alkalommal több oldalas jegyzetet adok az adott témához, ezeket ha összegyűjtöd, akkor lesz egy teljes jegyzeted, ami tartalmaz mindent, ami elvezet a képletelemzéshez. Időnként gyakorlólapokkal is találkozol majd, ezeket is tenni kellene valahová. 
Ha szívesen színezel, akkor hozhatsz színes ceruzát vagy filcet is. A tanuláshoz sok színt használunk – hiszen a lelkünk sem egyszínű.

Tudathang Asztrokotta oktatás: önismereti-asztrológiai képzés és kalandTematika:

Asztrokotta 1: Önismereti kaland:

 1. A személyes kezdet: az aszcendens
 2. Energiák az időben
 3. Energiák a térben
 4. Csillagjegyek jelképisége
 5. Archetípusok:  ősi minták mibennünk
 6. Földi játszóterek: életterületek
 7. Kapcsolatok: fényszögek
 8. A képletelemzés kottája
 9. Személyiségünk vegykonyhájában
 10. Karma a születési képletben
 11. Egészség a születési képletben: tendenciák, minták, betegséghajlamaink valódi okai
 12. Kapcsolataink: késztetéseink, vakfoltjaink és kivetítéseink
 13. Életcél: honnan tudjuk, hogy jó úton járunk

Asztrokotta 2: Életvezetési kisokos:

 1. Archetípusok aktiválódásai, ezek jelentése, jelentősége
 2. Jupiter periódusai és feladatai – csak jó lenne?
 3. Szaturnusz periódusai és feladatai – csak rossz lenne?
 4. Uránusz, Neptun és Plútó periódusai és feladatai – csak érthetetlen lenne?
 5. A hős útja az egótól az egységig

A tudásnak és intuitív meglátásoknak határtalan tárházába vezet be az Asztrokotta önismereti-asztrológiai képzés és kaland. Asztrológiai képzés, mert tárgyi tudást szerzel, és kaland, mert az önismeret életed legnagyobb és legfőbb kalandja. Vágj bele és legyél az életed hőse!

Az Asztrokotta neve és története

Az asztrokotta kifejezést akkortájt találtam ki, és kezdtem el használni, 2007-2008 táján, amikor egyre többen vártak tőlem rövid és kifejező választ arra a kérdésre, hogy szerintem mire is jó az asztrológia. Azóta már nagyon sokszor beszéltem erről rövidebben és hosszabban is, előadásokon, klubfoglalkozásokon, magán- és csoportos tanfolyamokon és konzultáción.
Jelenleg erre a kulcsszóra keresve találhatsz ingyenes asztrológiai alaptanfolyamot itt a honlapon.
És ez a neve a nagyjából évente tartott önismereti-asztrológiai képzésnek, kalandnak is.
2010 óta tanítom az asztrológiát, 2015 óta nyilvánosan meghirdetett csoportos képzésen, elsősorban mint az önismeret és életvitel eszközét, nem pedig száraz szakmaként.

Összetartás

Az Asztrokotta csoport tagjaival titkos Facebook csoportban tartunk kapcsolatot. Az Asztrokottán magunkat tanuljuk és ismerjük fel, mint a világunk teremtőjét és középpontját. Ebben a csoportban pedig ezt a folyamatot segítjük. Elsősorban információk áramlásával: mikor találkozunk, mit csinálunk, tényleg ráérünk-e. Másodsorban felmerülő kérdésekkel, amelyeket jó bedobni a közösbe, mert nem vagyunk egyedül. Ahogy az Asztrokotta anyagában haladunk és elmélyülünk, úgy egyre inkább rálátunk a kérdéseink mögött megbúvó valódi önmagunkra, és a válaszaink belőlünk születnek meg. A csoport azért titkos, mert mindez csak ránk tartozik. A kötelet sem lehet tolni, az önismeretet is csak választani lehet.

Jelentkezés

Csak hívj fel vagy írj e-mailt: +36309150369, tudathang@gmail.com
Szólj, ha jössz, szeretettel várlak!

Ha később csatlakoznál

Van rá lehetőség, hogy a csoport indulása után bekapcsolódj. Hívjál fel, ha ilyen igényed van, hogy kiderítsük, be tudsz-e kapcsolódni a már folyó közös kalandba.

Vissza a Tudathang.hu főoldalára

 

Hozzászólások lezárva