Asztrokotta oktatás

Tudathang Asztrokotta oktatás: önismereti-asztrológiai képzés és kalandÚj csoport indul! Az Asztrokotta önismereti-asztrológiai képzés és kaland szeptember második felében indul! Te is beleszólhatsz abba, hogy pontosan mikor legyenek a találkozók: szerdánként vagy csütörtökönként? Két hetente vagy havonta, esetleg hetente? Délután öttól vagy már fél öttől?

Asztrokotta Nulladik Típusú Találkozás

Ha már majdnem vagy egészen biztos vagy abban, hogy tanulni akarsz tőlem, akkor gyere el a csoport első találkozójára, és pontosítsuk együtt a tanév menetrendjét! Ugyanakkor tájékozódhatsz a helyszínről, a csoporttársakról, a tananyagról, a tanfolyam díjának fizetéséről, a kedvezményekről. Akkor is várlak, ha ismétlőként érkezel!

Töltsünk együtt egy-két órát, hogy aztán feltöltődve indulhasson a szeptember!

IDŐPONT: 2018. augusztus 31, péntek 17 óra.
Telefonon vagy e-mail-ben jelezd a jöttödet, hogy megadhassam a pontos címet!
A találkozó díjtalan, belépő a mosolyod és az érdeklődésed!
Virággal, gyümölccsel, vega nasival hozzájárulhatsz a találkozó otthonosabb, barátságosabb hangulatához! Szeretettel várlak!

Az Asztrokotta oktatás, a Tudathang asztrológiai képzése és önfelfedező kalandja nagyon hatékony eszköz a kezünkben, hogy önismeretre tegyünk szert és jóllétben éljünk. Az asztrológia a legmélyebb, leggazdagabb szimbólumtárral rendelkezik, és önmagunkkal kapcsolatban nincs olyan kérdés, amelyet a születési képletünk alapján ne válaszolhatnánk meg. A leginkább személyre szabott pszichológiai módszernek tekintem, és eszerint adom át ezt a tudást. Az információknak és az intuitív meglátásoknak e határtalan tárházába vezet be az Asztrokotta önismereti-asztrológiai képzés és kaland. Asztrológiai képzés, mert tárgyi tudást szerzel, és kaland, mert az önismeret életed legnagyobb és legfőbb kalandja. Vágj bele és legyél az életed hőse!

 

Tudathang Asztrokotta oktatás: önismereti-asztrológiai képzés és kalandTematika:
 1. A személyes kezdet: az aszcendens
 2. Energiák az időben
 3. Energiák a térben
 4. Csillagjegyek jelképisége
 5. Archetípusok:  ősi minták mibennünk
 6. Földi játszóterek: életterületek
 7. Kapcsolatok: fényszögek
 8. A képletelemzés kottája
 9. Személyiségünk vegykonyhájában
 10. Karma a születési képletben
 11. Egészség a születési képletben: tendenciák, minták, betegséghajlamaink valódi okai
 12. Kapcsolataink: késztetéseink, vakfoltjaink és kivetítéseink
 13. Életcél: honnan tudjuk, hogy jó úton járunk
 14. Archetípusok aktiválódásai, ezek jelentése, jelentősége
 15. Jupiter periódusai és feladatai – csak jó lenne?
 16. Szaturnusz periódusai és feladatai – csak rossz lenne?
 17. Uránusz, Neptun és Plútó periódusai és feladatai – csak érthetetlen lenne?
 18. A hős útja az egótól Istenig

A tudásnak és intuitív meglátásoknak határtalan tárházába vezet be az Asztrokotta önismereti-asztrológiai képzés és kaland. Asztrológiai képzés, mert tárgyi tudást szerzel, és kaland, mert az önismeret életed legnagyobb és legfőbb kalandja. Vágj bele és legyél az életed hőse!

Az Asztrokotta neve és története

Az asztrokotta kifejezést akkortájt találtam ki, és kezdtem el használni, 2007-2008 táján, amikor egyre többen vártak tőlem rövid és kifejező választ arra a kérdésre, hogy szerintem mire is jó az asztrológia. Azóta már nagyon sokszor beszéltem erről rövidebben és hosszabban is, előadásokon, klubfoglalkozásokon, magán- és csoportos tanfolyamokon és konzultáción.
Jelenleg erre a kulcsszóra keresve találhatsz ingyenes asztrológiai alaptanfolyamot itt a honlapon.
És ez a neve a nagyjából évente tartott önismereti-asztrológiai képzésnek, kalandnak is.
2010 óta tanítom az asztrológiát, 2015 óta nyilvánosan meghirdetett csoportos képzésen, elsősorban mint az önismeret és életvitel eszközét, nem pedig száraz szakmaként.

Vissza a Tudathang.hu főoldalára

 

Hozzászólások lezárva