Asztrológia

Tudathang konzultáció: asztrológiai elemzés

Az asztrológia: eszköz. Nem jó és nem rossz, azzá válik, amire használjuk.

Én arra használom, hogy ajtót-ablakot nyissak Neked, Magadra. Az asztrológia a léleklátás legnagyszerűbb lehetősége, vagy mondhatjuk úgy is, hogy születési horoszkópunk a legszemélyesebb dallamunk kottája. Ezért neveztem el így:  Asztrokotta.

Ahogy lent úgy fent: a horoszkóp-ábra egy pillanatfelvétel –  világra jövetelünk helyén és idején rögzíti a csillagos égbolt legbefolyásosabb elemeit, és szimbólumokkal jeleníti azt meg. Ez a mi saját, személyes jellemünknek, lehetőségeinknek, képességeinknek, megtestesülésünkkel létrejött élethelyzeteinknek a mandalája, egyéni rezgéshangjaink kottája. Meggyőződésem, hogy a születési horoszkóp értelmezése, ismerete minden jelenleg ismert és használt eszköznél közelebb visz önmagunkhoz. A lehető leghatékonyabban lerövidíti az önismerethez vezető utat.

Egyéni konzultáción a születési képletből kiindulva és egy személyre szóló alapelemzésen végighaladva további lehetőségeink vannak a kérdések, felmerülő problémák feldolgozására. Az Asztrokotta tanfolyamokon pedig kezedbe kapod a módszereket is az önismereten felül, eszközökhöz jutsz, amelyekkel önmagadon, önmagadért és a boldogságodért, boldogulásodért tehetsz.

Mire használhatjuk az asztrológiát?
Születési horoszkóp elemzése: karakter meghatározása, jellemrajz, sorsterületek vizsgálta: képességek, család, szerelem, egészség, vállalkozás, ingatlan, párkapcsolat, tanulás, külföld, barátok, rokonok, munka, egzisztencia, pénz, hivatás… kimerítő jellemzés, amely csak rólad szól, nem típusokról, tesztekről, fajtákról, elméletekről.

Éves előrejelzés: melyik életterületek lesznek várhatóan hangsúlyosak a következő személyes évben (születésnaptól születésnapig), milyen jellegű hatások érvényesülnek, mire kell több figyelmet fordítani, hol szükséges nagyobb tudatossággal jelen lenni, könnyebben vagy nehezebben mennek-e majd a dolgok. Írásom a témában: Éves előrejelzés (szolár).

Tudathang konzultáció: asztrológiai elemzés

Kapcsolatok elemzése: partnerkapcsolat lehetőségei, nehézségei, gördülékeny életterületei, mire építhetünk benne, mit erősítsünk, hol szükséges fejlődnünk; szülő-gyermek viszony minősége, viselkedési sémák feltárása a gyermeknevelés hatékonysága érdekében, munkatársak együttműködési lehetőségei, üzletfelek kapcsolatának elemzése.

Óra asztrológia: az óra asztrológiának több fajtája van, én a következőket használom szívesen:

1) későbbi eseményhez kiválaszthatjuk a csillagok által is támogatott időpontot (pl. esküvő, műtét, szerződéskötés, utazás, stb) – Olvasd el korábbi írásomat: A tökéletes időpont esküvőhöz.

2) ha az esemény időpontja nem tőlünk függ, hanem előre meghatározott, akkor tájékozódhatunk arról, hogy milyen energiák hatnak majd akkor, mire készüljünk, ez a tudásunk pedig magabiztosabbá tehet bennünket (pl. tárgyalás, találkozó, vizsga, stb).

Holdfázis horoszkóp: a nők legtermékenyebb napjainak meghatározása a fogantatás elősegítésére (Jonas módszer).

Rendkívül fontos, hogy a születési képletünk, a horoszkópábránk pontos adatok alapján készüljön, hiszen csak így a miénk: csak ebben az esetben érvényesek az égitestek helyzetéből, kapcsolódásaiból kiolvasható következtetések. Amennyiben valaki csak megközelítőleg ismeri a születése idejét, lehetőség van a képlet bepontosítására.

Tudathang konzultáció: asztrológiai elemzés

A pontos születési adatok alapján készült horoszkóp értelmezésének célja a megismerés: eszköz a kezünkben, amelynek segítségével jobban megérthetjük, milyen az ember, feltérképezhetjük jó és rossz tulajdonságait, adottságait, képességeit, személyiségének hiányos oldalait éppúgy, mint legfőbb erényeit, láthatjuk belőle, hogy melyek a változás lehetőségei, merre vezet a fejlődés útja.

Segít abban, hogy tárgyilagosabban megismerve, elfogadhassuk önmagunkat, másokat, és így megfelelőbben viszonyulhassunk a környezetünkben élőkhöz is. Hasznunkra válik horoszkópunk ismerete, amikor különböző sorsterületeken nehézségekkel szembesülünk, mert kiolvasható belőle, hogy miként élhetjük meg magasabb szinten a jelzett problémás helyzeteket, hogy azok a fizikai szint és az érzelmi szint testi és lelki csapásai helyett tudatosság formájában, szellemi szinten nyilvánuljanak meg.

A születési horoszkóphoz készített különböző segéd horoszkópokkal, prognosztizációs módszerekkel pedig bepillantást nyerhetünk rövidebb – hosszabb távon a jövő minőségébe, abba, hogy életünk mely területén számíthatunk sorsunk jobbra vagy nehezebbre fordulásával, milyen téren szembesülünk az adott időszakban a legtöbb kihívással, és láthatjuk azt is, mit tehetünk annak érdekében, hogy az adott körülmények között a legjobbat hozzuk ki magunkból és az adott helyzetből.

Az alábbi sorokat Peter Orban könyvében nagy örömmel fedeztem fel, mivel éppen így értelmezem én is az asztrológia nyújtotta lehetőséget.

“A mítoszokhoz hasonlóan ez is a látás egyik segédeszköze. Ősidők óta ad válaszokat az embernek saját belső lelki tartalmairól. Ha a helyes kérdést tesszük fel neki, és csak egyetlen kérdés van, amelyet megéri feltenni, ez pedig a “ki vagyok én?” kérdés, akkor az asztrológia meglepően mélyreható eszközként tud működni. Ha a kérdés viszont beéri kevesebbel, ahogyan manapság szokás, és így szól: “Mit szerzek meg?” (vagy: “mikor kapom meg?” – legyen az pénz, egy szép asszony, vagy rák), akkor az asztrológia is eladja a lelkét – és megjelennek a lélekárusok a női lapoktól kezdve a nagy kiadókig mindenhol, és megjósolják mindezt.” (Peter Orban)

 

Hozzászólások lezárva