Asztrológiai képzés és kaland

Lehet néhány jó okunk arra, ha asztrológiával kezdünk foglalkozni. Ám minden okunk megvan arra, hogy önmagunk felfedezésével és életünk jobbításával foglalkozzunk. Asztrológiai képzés és kaland új csoportja indul az Asztrokotta újabb tanévével.

Önismereti és életjobbító asztrológiai képzés és kaland SzegedenMi ez pontosan?

Egy jókedvű, felszabadult, energiával feltöltő kikapcsolódva tanulás –  magadnak.
Az Asztrokottán nem egyszerűen asztrológiát tanulhatsz, hanem minden egyes témának a csoportban való feldolgozásával önmagadhoz kerülsz közelebb. Olyan megértéshez jutsz így a saját energiáidról, a benned működő vagy épp nem működő erőkről, amelyekre sok évtizedes önmegfigyeléssel tehetnél szert. Ez egy önfelfedező kaland, egy belső utazás is. Nincs pontosabb és részletgazdagabb tükör, amelyben önmagunkra és az életünkre, erényeinkre és negativitásainkra ráláthatnánk, mint az, amelyet a születési horoszkópunk ismerete nyújt. Ezáltal már nem bábuk vagyunk a sors kezében, hanem egyre nagyobb tudatossággal éljük az életünket. Ez belső békéhez, nyugalomhoz, kiegyensúlyozottsághoz, derűhöz vezet. A frusztrációt, dühöt, csalódottségot, tehetetlenséget le tudjuk cserélni megértésre, elfogadásra, szeretetre és elégedettségre.

Mikor van?

Az első alkalom szeptember 19-én szerdán van, délután 5-7-ig. Aztán kéthetente ugyanebben az időpontban júniusig, összesen 18 alkalommal. Az első alkalommal elköteleződés nélkül is részt vehetsz. Még van 1-2 hely, jelezd, ha érdekel.

Mit kell hozni?

Írószert, füzetet. Ha gondolod, egy A4-es mappát, mert minden alkalommal több oldalas jegyzetet adok az adott témához. Ezeket ha összegyűjtöd, akkor lesz egy teljes jegyzeted, ami tartalmaz mindent, ami elvezet a képlet- és önelemzéshez. Időnként gyakorlólapokkal is találkozol majd, ezeket is tenni kellene valahová. 
Ha szívesen színezel, akkor hozhatsz színes ceruzát vagy filcet is. A tanuláshoz sok színt használunk – hiszen a lelkünk sem egyszínű.

Összetartás

A csoport tagjaival titkos Facebook csoportban tartunk kapcsolatot. Az Asztrokottán magunkat tanuljuk és ismerjük fel, mint a világunk teremtőjét és középpontját. Ebben a csoportban pedig ezt a folyamatot segítjük. Elsősorban információk áramlásával: mikor találkozunk, mit csinálunk, tényleg ráérünk-e. Másodsorban felmerülő kérdésekkel, amelyeket jó bedobni a közösbe, mert nem vagyunk egyedül. Ahogy az Asztrokotta anyagában haladunk és elmélyülünk, úgy egyre inkább rálátunk a kérdéseink mögött megbúvó valódi önmagunkra, és a válaszaink belőlünk születnek meg. A csoport azért titkos, mert mindez csak ránk tartozik. A kötelet sem lehet tolni, az önismeretet is csak választani lehet.

Jelentkezés

Csak hívj fel vagy írj e-mailt: +36309150369, tudathang@gmail.com
Szólj, ha jössz, szeretettel várlak!

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.