Asztrológia

Minden létező kérdésünkre ott van a válasz bennünk. Ám amikor össze vagyunk zavarodva a sokféle szempontunktól, amit mind figyelembe vennénk, akkor ezt nem halljuk.

A sokféle bennünk megbújó és elő-előtörő érzelmünk és a még több gondolatunk gyakran szinte áthatolhatatlan függönyt húznak a bennünk élő tiszta kép elé, mi pedig csak topogunk a kérdésünkkel, hogy akkor most merre is induljunk.

Ilyenkor sem vagyunk elveszve! Ami bennünk van, szerényen meghúzodó, isteni tudásként, az a csillagokban is kirajzolódik. És ha jól faggatjuk ezt a fényes kottát, akkor megválaszolja nekünk a kérdéseinket.

Személyes asztrológiai konzultációra várlak, ha szeretnéd
a válaszaid megtalálásához kifaggatni a csillagokat.

Az asztrológia válaszai nagyon megengedőek: egyáltalán nincs semmi kőbe vésve, minden mint lehetőség ragyog. A két szélsőség: a legalacsonyabb tudati megélés és a legmagasabb között számtalan variációs lehetőség adott számunkra mindig, hogy a helyzeteinkből és leginkább magunkból kihozhassuk az éppen elérhető legjobbat.

Ezért az asztrológia a legnagyszerűbb eszköze annak, hogy pontosan lássuk a saját lelkünket, a helyzeteket, a közelebbi és távolabbi jövő irányvonalait, az energiák adta lehetőségeket. Ajtót-ablakot nyit nekünk önmagunkra. Tükröt tart nekünk, hogy megláthassuk magunkat. Lekottázza a lelkünk dallamát, de az már rajtunk múlik, hogy miként szólaltatjuk ezt meg. Az nincsen benne a csillagokban, hogy az adott körülmények között milyen magasságokban szárnyal a lelkünk, vagy milyen mélységekben botorkál. Ahogy a zeneműveket is meg lehet szólaltatni csapnivalóan rosszul, fülhasogatóan borzalmasan is, úgy a saját tudati fejlődésünk sem a véletlen és a szerencse kérdése. És nem is a csillagokon múlik.

A csillagok megmutatják az irányt.
Megmutatják az időt.
Megmutatják a lehetőséget, vagy annak a hiányát.
Megmutatják a fejlődésünk irányát.

Megmutatják a korlátainkat. Megmutatják a képességeinket, amelyekkel együtt születtünk és azokat is, amelyekre szert tehetünk. Kiolvasható belőlük a legszemélyesebb, legteljesebb személyiségrajzunk. Ott van bennük, hogy hogyan gondolkodunk, hogyan beszélünk, miként cselekszünk, milyen szüleink vannak, milyen szerelemre vágyunk, mennyi kreativitás szorult belénk, milyen társat szeretnénk és milyet kapunk, és még sok minden mást.

Nincs olyan kérdés, amit ne tehetnénk fel. De vannak olyan kérdések, amelyek nem valódiak, amelyek az asztrológiából vásári mutatványt csinálnak. A csillagok a lelkünk lenyomatai, a bennünk élő isteni fény hírnökei. Ezért faggatásuk is akkor eredményes, ha amit keresünk, azt a lelkünkkel akarjuk megtalálni. Nem a zavaros érzelmekkel, nem a merev és hajlíthatatlan gondolatokkal fogunk a csillagkottánk faggatásához, hanem a legnemesebb törekvésünkkel, hogy megtaláljuk a válaszokban önmagunkat.

Milyen érvényes, jó kérdéseket tehetünk fel, mire használhatjuk az asztrológiát?

Születési horoszkóp elemzése: karakter meghatározása, jellemrajz, sorsterületek vizsgálta: képességek, család, szerelem, egészség, vállalkozás, ingatlan, párkapcsolat, tanulás, külföld, barátok, rokonok, munka, egzisztencia, pénz, hivatás… kimerítő jellemzés, amely csak rólad szól, nem típusokról, tesztekről, fajtákról, elméletekről.

Éves előrejelzés: melyik életterületek lesznek várhatóan hangsúlyosak a következő személyes évben (születésnaptól születésnapig), milyen jellegű hatások érvényesülnek, mire kell több figyelmet fordítani, hol szükséges nagyobb tudatossággal jelen lenni, könnyebben vagy nehezebben mennek-e majd a dolgok. Írásom a témában: Éves előrejelzés (szolár).

Kapcsolatok elemzése: partnerkapcsolat lehetőségei, nehézségei, gördülékeny életterületei, mire építhetünk benne, mit erősítsünk, hol szükséges fejlődnünk; szülő-gyermek viszony minősége, viselkedési sémák feltárása a gyermeknevelés hatékonysága érdekében, munkatársak együttműködési lehetőségei, üzletfelek kapcsolatának elemzése.

Tudathang konzultáció: asztrológiai elemzés

Óra asztrológia: az óra asztrológiának több fajtája van, én a következőket használom szívesen:

1) későbbi eseményhez kiválaszthatjuk a csillagok által is támogatott időpontot (pl. esküvő, műtét, szerződéskötés, utazás, stb) – Olvasd el korábbi írásomat: A tökéletes időpont esküvőhöz.

2) ha az esemény időpontja nem tőlünk függ, hanem előre meghatározott, akkor tájékozódhatunk arról, hogy milyen energiák hatnak majd akkor, mire készüljünk, ez a tudásunk pedig magabiztosabbá tehet bennünket (pl. tárgyalás, találkozó, vizsga, stb).

Holdfázis horoszkóp: a nők legtermékenyebb napjainak meghatározása a fogantatás elősegítésére (Jonas módszer).

Rendkívül fontos, hogy a születési képletünk, a horoszkópábránk pontos adatok alapján készüljön, hiszen csak így a miénk: csak ebben az esetben érvényesek az égitestek helyzetéből, kapcsolódásaiból kiolvasható következtetések.

Amennyiben valaki csak megközelítőleg ismeri a születése idejét, lehetőség van a képlet bepontosítására.

Az alábbi sorokat Peter Orban könyvében nagy örömmel fedeztem fel, mivel éppen így értelmezem én is az asztrológia nyújtotta lehetőséget.

“A mítoszokhoz hasonlóan ez is a látás egyik segédeszköze. Ősidők óta ad válaszokat az embernek saját belső lelki tartalmairól. Ha a helyes kérdést tesszük fel neki, és csak egyetlen kérdés van, amelyet megéri feltenni, ez pedig a “ki vagyok én?” kérdés, akkor az asztrológia meglepően mélyreható eszközként tud működni. Ha a kérdés viszont beéri kevesebbel, ahogyan manapság szokás, és így szól: “Mit szerzek meg?” (vagy: “mikor kapom meg?” – legyen az pénz, egy szép asszony, vagy rák), akkor az asztrológia is eladja a lelkét – és megjelennek a lélekárusok a női lapoktól kezdve a nagy kiadókig mindenhol, és megjósolják mindezt.” (Peter Orban)

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges.
A további, gyakorlati információkat olvasd el a Kapcsolat menüpontban.

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva