Asztrológiai válaszok

Belső hangunk üzenete a csillagok nyelvén: minden létező kérdésünkre ott van a válasz bennünk, az asztrológiai válaszok ezekhez segítenek hozzá. Mert amikor össze vagyunk zavarodva a sokféle szempontunktól, amit mind figyelembe vennénk, akkor nem halljuk meg a belső hangunkat. Asztrológiai válaszok: a belső hangunk üzenete a csillagok nyelvén

A sokféle bennünk megbújó és elő-előtörő érzelmünk és a még több gondolatunk gyakran szinte áthatolhatatlan függönyt húz a bennünk élő tiszta kép elé.  Mi pedig csak topogunk a kérdésünkkel, hogy akkor most merre is induljunk.

Ilyenkor sem vagyunk elveszve! Ami bennünk van, szerényen meghúzodó, isteni tudásként, az a csillagokban is kirajzolódik. És ha jól faggatjuk ezt a fényes kottát, akkor megválaszolja nekünk a kérdéseinket. Személyes asztrológiai konzultációra várlak, ha szeretnéd a válaszaid megtalálásához kifaggatni a csillagokat.

Az asztrológia válaszai nagyon megengedőek: a legalacsonyabb tudati megélés és a legmagasabb között számtalan variációs lehetőség adott számunkra mindig. Rajtunk áll,  hogy a helyzeteinkből és leginkább magunkból kihozzuk az éppen elérhető legjobbat.

Az önismereti asztrológiai válaszok jelentősége:

Az asztrológia a legnagyszerűbb eszköze annak, hogy pontosan lássuk a saját lelkünket. Megmutatja a helyzeteket, a közelebbi és távolabbi jövő irányvonalait, az energiák adta lehetőségeket. Ajtót-ablakot nyit nekünk önmagunkra. Tükröt tart nekünk, hogy megláthassuk magunkat. Lekottázza a lelkünk dallamát, de az már rajtunk múlik, hogy miként szólaltatjuk ezt meg. Az nincsen benne a csillagokban, hogy az adott körülmények között milyen magasságokban szárnyal a lelkünk, vagy milyen mélységekben botorkál. Ahogy a zeneműveket is meg lehet szólaltatni csapnivalóan rosszul, fülhasogatóan borzalmasan is, úgy a saját tudati fejlődésünk sem a véletlen és a szerencse kérdése. És nem is a csillagokon múlik.

A csillagok iránymutatása:

A csillagok megmutatják az irányt.
Megmutatják az időt.
Megmutatják a lehetőséget, vagy annak a hiányát.
Megmutatják a fejlődésünk irányát.
Megmutatják a korlátainkat.
Megmutatják a képességeinket, amelyekkel együtt születtünk és azokat is, amelyekre szert tehetünk.
Kiolvasható belőlük a legszemélyesebb, legteljesebb személyiségrajzunk.
Ott van bennük, hogy hogyan gondolkodunk, hogyan beszélünk, miként cselekszünk, milyen szüleink vannak, milyen szerelemre vágyunk, mennyi kreativitás szorult belénk, milyen társat szeretnénk és milyet kapunk, és még sok minden mást.

Asztrológiai válaszok, de mik a kérdések?

Nincs olyan kérdés, amit ne tehetnénk fel. De vannak olyan kérdések, amelyek nem valódiak, amelyek az asztrológiából vásári mutatványt csinálnak. A csillagok a lelkünk lenyomatai, a bennünk élő isteni fény hírnökei. Ezért faggatásuk is akkor eredményes, ha amit keresünk, azt a lelkünkkel akarjuk megtalálni. Nem a zavaros érzelmekkel, nem a merev és hajlíthatatlan gondolatokkal fogunk a csillagkottánk faggatásához, hanem a legnemesebb törekvésünkkel, hogy megtaláljuk a válaszokban önmagunkat.

Születési horoszkóp elemzése: karakter meghatározása, jellemrajz, sorsterületek vizsgálta: képességek, család, szerelem, egészség, vállalkozás, ingatlan, párkapcsolat, tanulás, külföld, barátok, rokonok, munka, egzisztencia, pénz, hivatás… kimerítő jellemzés, amely csak rólad szól, nem típusokról, tesztekről, fajtákról, elméletekről.

Éves előrejelzés: melyik életterületek lesznek várhatóan hangsúlyosak a következő személyes évben (születésnaptól születésnapig), milyen jellegű hatások érvényesülnek, mire kell több figyelmet fordítani, hol szükséges nagyobb tudatossággal jelen lenni, könnyebben vagy nehezebben mennek-e majd a dolgok. Írásom a témában: Éves előrejelzés (szolár).

Kapcsolatok elemzése: partnerkapcsolat lehetőségei, nehézségei, gördülékeny életterületei, mire építhetünk benne, mit erősítsünk, hol szükséges fejlődnünk; szülő-gyermek viszony minősége, viselkedési sémák feltárása a gyermeknevelés hatékonysága érdekében, munkatársak együttműködési lehetőségei, üzletfelek kapcsolatának elemzése.

Asztrológiai válaszok: a belső hangunk üzenete a csillagok nyelvén

Óra asztrológia: az óra asztrológiának több fajtája van, én a következőket használom szívesen:

1) későbbi eseményhez kiválaszthatjuk a csillagok által is támogatott időpontot (pl. esküvő, műtét, szerződéskötés, utazás, stb) – Olvasd el korábbi írásomat: A tökéletes időpont esküvőhöz.

2) ha az esemény időpontja nem tőlünk függ, hanem előre meghatározott, akkor tájékozódhatunk arról, hogy milyen energiák hatnak majd akkor, mire készüljünk, ez a tudásunk pedig magabiztosabbá tehet bennünket (pl. tárgyalás, találkozó, vizsga, stb).

Holdfázis horoszkóp: a nők legtermékenyebb napjainak meghatározása a fogantatás elősegítésére (Jonas módszer).

Rendkívül fontos, hogy a születési képletünk, a horoszkópábránk pontos adatok alapján készüljön, hiszen csak így a miénk: csak ebben az esetben érvényesek az égitestek helyzetéből, kapcsolódásaiból kiolvasható következtetések.

Helyes kérdés valódi asztrológiai válaszhoz:

Az alábbi sorokat Peter Orban könyvében nagy örömmel fedeztem fel, mivel éppen így értelmezem én is az asztrológia nyújtotta lehetőséget.

“A mítoszokhoz hasonlóan ez is a látás egyik segédeszköze. Ősidők óta ad válaszokat az embernek saját belső lelki tartalmairól. Ha a helyes kérdést tesszük fel neki, és csak egyetlen kérdés van, amelyet megéri feltenni, ez pedig a “ki vagyok én?” kérdés, akkor az asztrológia meglepően mélyreható eszközként tud működni. Ha a kérdés viszont beéri kevesebbel, ahogyan manapság szokás, és így szól: “Mit szerzek meg?” (vagy: “mikor kapom meg?” – legyen az pénz, egy szép asszony, vagy rák), akkor az asztrológia is eladja a lelkét – és megjelennek a lélekárusok a női lapoktól kezdve a nagy kiadókig mindenhol, és megjósolják mindezt.” (Peter Orban)

Nézd meg, kihez jelentkezel be:

Elolvashatod a bemutatkozásomat a Rólam oldalon és a képzettségemről is kapsz egy képet a Forrásokoldalon.
Az eddigi írásaim, fordításaim, lektorálási munkáim javát összegyűjtöttem a Publikációk oldalra. Másoktól kapott visszajelzésekből olvashatsz néhányat a Referenciák cím alatt.

Konzultációkat azóta tartok, amióta intézményes keretek között elkezdtem tanulni az asztrológiát, amit addig is tanulmányoztam a magam módján. Sokan, sokféle témában fordultak hozzám az évek során, 2005 óta.

Részvétel feltételei és díja:

Nincs különösebb előfeltétele a konzultációnak, bár az hasznos lehet, ha kérdéseidet tisztázod magadban, mielőtt hozzám fordulsz.

Konzultációs díj:

1 óra: 10 ezer forint
1,5 óra: 15 ezer forint
2 óra: 18 ezer forint

Tudathang kedvezménnyel:
1 óra: 8 ezer forint
1,5 óra: 12 ezer forint
2 óra: 15 ezer forint
Tudathang kedvezményben akkor részesülsz, ha korábban elvégeztél egy Tudathang tanfolyamot: asztrológia képzést vagy valamelyik thai masszázs tanfolyamot.

A további, gyakorlati információkat megtalálod a Kapcsolat menüpontban.

Jelentkezés:

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetése szükséges akkor is, ha Szegeden találkozunk, akkor is, ha online kapcsolódunk!

Konzultációs módszereim tematikusan csoportosítva:

Asztrológia
Betegségünk üzenete
Életciklusaink tanításai
Újratervezés

Önismeret asztrológiai tanulmányokkal:

Ha hosszútávra keresel megoldást, akkor gyere, és tanuld meg a saját, személyes Asztrokottádat!

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva.