Asztrológusi gyakorlatomról

Egy közlemúltbeli találkozás nyomán kaptam egy levelet, amely kihozta belőlem az alábbi dolgokat.

Azt kérdezi a levélben az ismerősöm, akinek itt is köszönöm a bizalmát, hogy szerintem, a születési képlete alapján igen vagy nem, azaz igaz vagy nem igaz, amit egy másik asztrológus korábban neki leírt az elemzésében.

Íme a válaszom, amely egyben tekinthető úgy is, mint működési módom asztrológusként.

“Mindenek előtt, köszönöm a bizalmad.
Engedd meg, hogy őszinte legyek. 🙂 Úgy gondolom, nem helyes az a gyakorlat, hogy az asztrológus egy egész életre szóló “jellemzést”, “előrejelzést” készítsen, különösen nem, ha még le is írja, így merevítve be minden lehetőséget.
Az élet annál összetettebb, semmint hogy ilyen keretek között érdemben leírható legyen.
Ezen felül még azt is gondolom, hogy nekem, asztrológusként lehetetlen volna és nem is feladatom az, hogy világosságot gyújtsak olyan kijelentéssel kapcsolatban, ami egy másik asztrológus megfogalmazása. 
Az én látásmódomban és asztrológiai gyakorlatomban ez a fajta tudás, ami a nyugati, klasszikus asztrológia, az önismeretnek és az életvezetésnek, a problémamegoldásnak, a betegségek megértésének, azok elkerülésének, illetve leginkább a saját középpontunk megtalálásának és megtartásának a lehetőségét adja. Ezért akkor nyúlok ehhez a tudáshoz, amikor szükség van rá: vagyis olyan kérdésekkel keresnek meg, amelyekre ha megtalálják a hozzám fordulók a saját válaszaikat, akkor jobb életük lesz. Ebben közre tudok működni. 🙂 
Kérlek tehát, hogy esetleg gondold át, valóban az-e a kérdésed, amit írtál. Lehet, hogy pici átgondolás után átfogalmazod, magadévá teszed a felvetést? Természetesen szeretettel látlak, ha meg kívánsz keresni akár személyesen, akár online.”

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.