Az asztrológia személyes és általános hasznáról
Az asztrológia személyes és általános hasznáról

Az asztrológia személyes és általános hasznáról

Az imént érkezett egy visszajelzés egy régi kedves ismerősömtől. Az utóbbi hetekben el kellett döntenie, hogy merre menjen tovább: tanuljon vagy munkába álljon? Átbeszéltük a személyes horoszkópja, a tranzitok, a szolár alapján, hogy hasznos volna egy részmunkaidős állást találnia. Talált, és a segítségemet kérte, hogy melyikre jelentkezzen. Átbeszéltük – és milyen érdekes, hogy az élet is úgy rendezte a látszólagos véletlennel, hogy arra jelentkezzen, amit választottunk. Aztán az volt a kérdése, hogy két időpont közül melyiken kellene kezdenie. Nézegettem a képletét, a prognosztizációs módszereket – és mondtam egy dátumot. És ma jött a hír tőle, hogy a munkáltató végül ezt a dátumot adta meg munkakezdésnek. Jó munkahelynek ígérkezik és szépen klappol a lehetőség a születési horoszkóppal.

Miért írom ezt le?
Példaként arra, hogy bár lehet általános kijelentéseket tenni a bolygómozgások kapcsán, mégis a személyes életút szempontjából csak a születési képlet ismeretében lehetséges azt fejtegetni, hogy mi időszerű az egyén életében, fejlődésében.

Mindannyian a saját világlátásunknak megfelelő személyes valóságunkat éljük. Karmikus tendenciáink kiolvashatók a születési képletünkből, így a legpontosabb képet kapjuk magunkról ezáltal. Hogy a születési tér-időpillanatunkhoz hogyan viszonyulnak az aktuális bolygómozgások, az is szépen fejtegethető az asztrológiai módszerekkel.

De az, hogy mit nézzünk, mire keressük a megfejtést, mit kutatunk a képletekben, a módszerekkel – ez a kérdezőtől függ. Attól, hogy számára mi a probléma. Mi az elakadás. Hol kell megerősítés. Hol merült fel benne kétely. Mit nem lát tisztán. Mi zaklatta fel. Miben van szüksége támogatásra.

Az általános előrejelzések, bár népszerűek és népszerűséget növelnek, legfeljebb arra alkalmasak, hogy az érdeklődést felkeltsék, hogy a figyelmet az asztrológiára irányítsák. Sajnos gyakori, hogy többet ártanak, mint használnak. Ez minden népszerűsítő próbálkozás veszélye, hiszen felszínesnek, hókuszpókusznak mutathatnak akár többezer éves hagyományokat a közérthetőség kedvéért. Miközben az érdeklődőt ugyanúgy kételyek, megoldatlan problémák között hagyják.

Az egyéni konzultáción teljesül az a két feltétel, amitől működni tud az asztrológiai segítés. Egyrészt személyes adatokkal lehet dolgozni, az egyéni késztetéseket, jellemet, lehetőségeket és korlátokat felmérni. Másrészt az élő beszélgetés során megismerhető az is, amit a születési képlet nem tartalmaz: hol tart az illető az önismeretben, a tudatosságban. Ez utóbbi rendkívül fontos, ha valóban hasznos szeretne lenni az asztrológus.

Ezért, ha a személyes életedben van kérdés, probléma, homály, megválaszolatlan, átláthatatlan téma, akkor az egyéni konzultációt ajánlom szeretettel.

Ha pedig kíváncsi vagy arra, hogy mi az, amit a legnagyobb óvatossággal és alázattal elmondhatónak tartok általánosságban az aktuális bolygómozgások kapcsán, akkor csatlakozz a Tudathang: életre hangoló FB csoporthoz, ahol minden kedd reggel élő bejelentkezés során mesélek pár percben arról, ami az égen kirajzolódik. Időnként nagyon jó kérdések, témák is felmerülnek, amelyek mentén a tudati fejlődésünk kaphat egy-egy löketet. A csoportban ingyenesen követhetők és visszanézhetők a videók, ugyanakkor az ott megadott módon köszönettel és hálával fogadok felajánlást.

Köszönöm a bizalmad, találkozzunk az éterben vagy személyesen. 🙂

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.