Az igazi

Az igaziSzeretnénk, hogy igazi, valódi, tetterős, élettel teli, cselekvő, lenyűgöző, bátor, félelmet nem ismerő, találékony és mindent megoldó FÉRFI legyen a társunk?

Semmi mást nem kell tenni érte: csak szeretni. Elfogadni, befogadni, kedvességgel, melegséggel körülölelni, megértő, lelket simogató szavakkal támogatni, tápláló, szeretetben készült étekkel táplálni. És ettől lesz Ő Férfi, Mi pedig ettől vagyunk Nők.

Nem attól, ha követelőzünk, számon kérünk, elvárunk, rátromfolunk, szemrehányást teszünk és a fejünket csóváljuk elégedetlenségünkben.

Lássuk meg a társunkban azt a jót, amiért megszerettük és erősítsük- meg fogunk lepődni, hogy milyen hatalmas és rettenthetetlen férfivá tud válni egy hétköznapi ember, ha a nő szeretetében feloldódhat.

Akinek épp megszakadt a kapcsolata az elmúlt hónapok viharában, és még nem érett a helyzet egy nagy szerelemre, annak az életében a remény jelenjen meg: az a remény, hogy van még vágy a szívben egy valódi kapcsolatra, az ideális társra. Az a remény, hogy van még élet a pusztultnak hitt lelki tájon.

Sok múlik a nő szeretetén. Ha nem rettenünk meg tőle, ha merjük elhinni, élni, tapasztalni: minden múlhat azon, hogy szeretni tudunk-e. Persze, hogy tudunk, hát tegyük!

Kapcsolódó Tudathang programok:

Egyéni konzultáció

Asztrokotta: önismereti-asztrológiai képzés és kaland

Gyökerek & szárnyak: újratervezés

Témába vágó írás még: Ideális társ?A tökéletes időpont esküvőhöz.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.