Az igazi
Az igazi

Az igazi

Az igaziSzeretnénk, hogy igazi, valódi, tetterős, élettel teli, cselekvő, lenyűgöző, bátor, félelmet nem ismerő, találékony és mindent megoldó FÉRFI legyen a társunk?

Semmi mást nem kell tenni érte: csak szeretni. Elfogadni, befogadni, kedvességgel, melegséggel körülölelni, megértő, lelket simogató szavakkal támogatni, tápláló, szeretetben készült étekkel táplálni. És ettől lesz Ő Férfi, Mi pedig ettől vagyunk Nők.

Nem attól, ha követelőzünk, számon kérünk, elvárunk, rátromfolunk, szemrehányást teszünk és a fejünket csóváljuk elégedetlenségünkben.

Lássuk meg a társunkban azt a jót, amiért megszerettük és erősítsük- meg fogunk lepődni, hogy milyen hatalmas és rettenthetetlen férfivá tud válni egy hétköznapi ember, ha a nő szeretetében feloldódhat.

Akinek épp megszakadt a kapcsolata az elmúlt hónapok viharában, és még nem érett a helyzet egy nagy szerelemre, annak az életében a remény jelenjen meg: az a remény, hogy van még vágy a szívben egy valódi kapcsolatra, az ideális társra. Az a remény, hogy van még élet a pusztultnak hitt lelki tájon.

Sok múlik a nő szeretetén. Ha nem rettenünk meg tőle, ha merjük elhinni, élni, tapasztalni: minden múlhat azon, hogy szeretni tudunk-e. Persze, hogy tudunk, hát tegyük!

Témába vágó írás még: Ideális társ?A tökéletes időpont esküvőhöz.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.