Betegségünk üzenete

Betegségünk üzenete az, amit szükséges megfejteni, megérteni, az életünkbe beépíteni ahhoz, hogy valóban és tartósan a gyógyulás útjára lépjünk. Ebben társad vagyok a Tudathang konzultáción az asztrológia, a biológia és a pszichológia segítségével.

Mert amikor sajog, szúr, görcsöl, émelyeg, nyilall, hasogat, sőt ha vérzik, törik, ficamodik, akkor tudatunk beszűkül, és csak arra látunk fényt, amerre a szenvedésünk enyhülését reméljük. Orvoshoz megyünk, természetgyógyászhoz, masszőrhöz, csontkovácshoz, főzeteket iszunk, kencéket kenegetünk, esetleg bogyókat kapunk be, és ha úgy kell lennie, meggyógyulunk. És az meddig tart?

Hamar vagy később újra sajog, szúr, görcsöl…

Rajtad múlik!

Betegségünk üzenetének megfejtése Tudathang konzultációnBármely testrészünk, szövetünk, szervünk betegedjen is meg, azt nem egyszerűen külső körülmények okozták. Ebben a világban semmilyen hatás sem egyirányú, mindig legalább három tényező vesz részt benne, és hat kölcsönösen egymásra: az én, a másik (legyen az személy, esemény, helyzet) és a közeg, amelyben én is és a másik is megnyilvánulunk.

Hozzászoktunk, hogy a kívül látható, sejthető, feltárható okokat tekintsük a betegségünk alapjának.
De ez téves, és félrevezető.
A kiindulópontunk nem lehet más, mint az én, aki a betegséget megéli.

Tudathang eszköztár a betegség okainak feltárásához:

Már az asztrológia is ismeri évszázadok óta, hogy a szervek, testrészek, a bolygóanalógiák láncába illeszkednek, olyan analógialáncokba, ahol el tudunk igazodni a szerv, testrész és a hozzá tartozó érzelem, érzettartalom, lelki megélés dolgában is.

A 20.század egyik legzseniálisabb nyugati orvosa pedig, Dr. R. G. Hamer, ennél is részletesebben, pontosabban, hihetetlen precizitással és sok kutatómunkával megalkotta a Tudományos Táblázatot, amely pontos térképe annak, hogy a lelki megéléseink milyen testi elváltozásokkal járnak.

Betegségünk üzenetének megértése szempontjából azonban az áttörést Hamer doktor ama felismerése jelenti, amely az asztrológiai megértéssel is összhangban áll, és amely kimondja, hogy minden testi elváltozásunk értelmes biológiai különprogram, amely alapvetően éppen a túlélésünket hivatott biztosítani az adott körülmények között.

A gyógyulás kulcsa:

A gyógyulásunk, az egészségünk tehát nem egyszerűen a megfelelő gyógyszereken, az életmód átalakításán, az orvosi utasítások betartásán, vagy a természegyógyászati tanácsokon múlik, bár azok is fontosak.

A gyógyulásunk kulcsa, hogy megértsük a betegségünk üzenetét, hogy a szívünk, a lelkünk által a testünkbe írt kódokat megfejtve, meghalljuk a bennünk élő tudatosság, a lelkünk hangját.

Ezt nem lehet kiolvasni semmilyen könyvből. Minden csak eligazítás lehet, ötletadó kiindulópont.

Ugyanakkor, amikor az egészségünk nem teljes, akkor nincs tiszta rálátásunk arra, hogy mi zajlik bennünk. Ilyenkor minden zavarossá, nyugtalanítóvá és megfoghatatlanná válik.

És megis ránk vár, hogy elvégezzük a belső munkát.

A konzultáción kérdésekkel, rálátással, beleérző képességgel, türelemmel és ítélkezésmentes szeretettel állok melletted ebben. Így a zavaros érzelmeket, nyugtalanító gondolatokat, megfoghatatlan félelmeket, mint félt titkokat fel lehet fedni, a fényre lehet vinni. Ennek megtörténtével lesz a gyógyulás teljes.

Amit oknak hiszünk, pedig nem az:

Sokszor mondjuk: ó, tudom, mitől betegedtem meg. A főnökömtől. A férjemtől. A gyermekem viselkedésétől. A szomszéd bosszantásától. Ezek mind kívül levő, látható, meghatározható okoknak tűnnek, rájuk lehet mutatni. De sem a főnök, sem a férj, sem a gyermek, sem a szomszéd, vagy bármi más külső tényező, nem a valódi ok. A valódi ok mindig bennünk van, ezért nem látjuk tisztán.

A valódi ok megtalálásához őszinteség kell.
A valódi ok megtalálásához bátorság kell.
A valódi ok megtalálásához elszántság kell.
A valódi ok megtalálásához befelé fordulás kell.
A valódi ok megtalálásához a valós énképre, a tiszta önismeretre való törekvés kell.

És mit nyerünk ezzel a bátor, elszánt, őszinte törekvéssel? Sokkal többet, mint a betegségből való gyógyulást.
Ha meghalljuk lelkünk szavát, ha megtanulunk figyelni a belső hangunkra, azzal az egész életünk jobb irányba változik.

A betegségünk mindig egy tanítás is, amelyet a spirituális szívünk ad nekünk. Abban segítelek a konzultáción, hogy meghalld és megtanuld a belső tanítód szavát, amelyet a testeden keresztül juttat el hozzád (mert másképpen nem vetted figyembe):

“A karma csak a tudatlanság miatt eredményez pusztítást, fájdalmat, betegséget, szenvedést. Akkor tudunk csak kilépni a karmikus ciklusból, ha tanulással, szeretettel és pozitív tevékenységgel kiegyenlítjük azt.”
(Judy Ananda: Gyógyító horoszkóp)

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges.
A további, gyakorlati információkat olvasd el a Kapcsolat menüpontban.

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva