Tudathang: életre hangoló
Ébredj!

Ébredj!

Szakszerű “ásatás” ott, ahol az élet problémái 98%-ban gyökereznek. Nélküled nem megy, amennyit beleteszel, annyit nyersz. Megkönnyebbülést, fellélegzést, szabadságot. Ébredj! A jobb életedre.

Egyéni konzultációs folyamat, amely online vagy Szegeden személyes részvétellel zajlik. Életed “indítóprogramjának” vezetett feltárásával, tisztításával, oldásával lehetővé válik, hogy egyre inkább önmagadra ébredj, hogy felismerd és lerakd a káros, fájdalmas, szenvedést hozó, öntudatlan mintákat.

Válaszd a tudatos életet!

Vágj bele, ha magadra ismersz vagy szeretnél magadra ismerni az alábbi állításokban.

  • Eljutottál arra a pontra, amikor azt mondod: készen állok rá, hogy szembenézzek mindazzal, ami belevisz az életem téves, nem kívánt eredményt hozó választásaiba.
  • Felismerted, hogy ha homokba dugod a fejed, ha a korábbi automatizmusaidra bízod az életed, akkor eredményként ugyanazt tapasztalod, amit eddig.
Gyökerek és szárnyak: újratervezés
  • Rájöttél, hogy bár kényelmes volt másokat: embereket, helyzeteket, körülményeket okolni a saját életed alakulásáért, ez a kifelé mutogatás nem oldotta meg a problémáidat.
  • Leszámoltál a büszkeséggel is, amely eddig meggátolt abban, hogy elismerd: vannak olyan témák az életedben, amelyek jobban is mehetnének.
  • Kész vagy elengedni a kötődésed azokhoz a választásokhoz, amelyek negatív tapasztalatokkal járnak.
  • Többé nem hiszed azt, hogy csak másnak sikerülhet tudatosan élni az életét.
Miért jó ez neked?

Az Ébredj! önfeltáró folyamatot elsősorban önmagadért járd végig. Ugyanakkor a hatása nemcsak rád nézve lesz pozitív. Azáltal, hogy a tudatosság fényére hozol eltemetett, elfeledett, öntudatlan lelki tartalmakat, nagy szolgálatot teszel magadnak is és a szeretteidnek is. Ha vannak gyermekeid, akkor az ő életük már tisztább és mentesebb lesz azoktól a visszahúzó erőktől, amelyeket te feltársz. Rendezni tudod magadban a kapcsolódásodat szüleiddel, más családtagjaiddal, és ezáltal a jövőre nézve is kevesebb problémával számolhatsz, nemcsak a családon belül, de a párkapcsolatban, a baráti és munkahelyi kapcsolatokban is. Ki tud tisztulni az is, mi végre élsz most itt e földön, milyen életcéllal érkeztél és hogyan élheted azt.

Az ébredési folyamatod három nagy területe

Az utazást a fogantatásod előtt kezdjük egy olyan szemléletben, amely egyszerre nézi a három időt (múlt-jelen-jövő) és mentes a térbeli korlátoktól is. Ha ez most még furán hangzik, semmi baj, mert meg fogod ismerni. Megtaláljuk és megnevezzük a jelen életed „indítóprogramjaként” szolgáló kezdeti „csomag” fő tényezőit – azzal az elfogadó hozzáállással, hogy mindig annyi tárul fel a tudatosság számára, amennyi annak befogadható. És mivel a további felfedezésekhez szükséges segédletet megkapod, bármikor folytathatod nélkülem is majd az Ébredj! folyamatát.

Megkeressük azokat az ismétlődő ciklusokat az életedben, amelyek az „indítóprogramodhoz” kapcsolódnak és bizonyítottan érvényesek rád. Majd ennek fényében látva az életeseményeket, eljutsz azokhoz a felismerésekhez, amelyek az ébredési folyamatodat előreviszik.

Továbbá azokat a ciklusaidat is megkeressük, amelyek átívelnek ezen élet korlátain, ám ismétlődéseik által hozzák számodra a tapasztalatokat és tanulnivalókat.

Hogyan támogatlak az önmagadra ébredés folyamatában:

Tanítással, módszerekkel és a változást lehetővé tevő oldások, elengedési módok ismertetésével. Több területről származnak azok a módszerek és ismeretek, amelyek segítenek ebben (pszichológia, asztrológia, kineziológia, meditáció, álomkutatás, családállítás, kvantumfizika, antropológia, jeltudomány, rajzelemzés, szimbólumok, valláselmélet, germán gyógytudomány, kínai öt elem tan, csakratan, taiqichuan, thai masszázselmélet…), valamint sok évnyi önmunkám és a másokkal való foglalkozásom tapasztalatai is a segítségedre vannak ezen az úton.

Minden ember egyéni életutat jár be és teljesen személyes az is, hogy mikor jut el arra a pontra, amikor felismeri, hogy nem feltétlenül önmagát éli, hanem különböző – családból, divatból, barátoktól, stb. – átvett hitrendszerek automatikus ismétlődését. Ez a felismerés lesz az alapja annak a motivációnak, amely az önmagadra ébredésedhez vezethet.

Emiatt az egyediség miatt minden ilyen folyamat is egyéni. A támasz benne a több éve kidolgozott és többszörösen bevált „térképem”, amelynek alapján elindulunk a te ébredési folyamatodban.

Mennyi időbe telik, hogyan zajlik?

Alkalmanként egy – másfél óráig tartó egyéni konzultációk várnak rád: online térben vagy ha Szegeden el tudsz jönni, akkor személyes találkozások formájában. Továbbá a közös munkán felül a módszerekkel és iránymutatásokkal felvértezve érdemes annyi időt beletenned, amennyit csak tudsz. Mivel folyamatról van szó, nincs vége, mivel minden élet egyedi, nincs pontos kerete. Legalábbis a benned zajló ébredés egész életedre érvényes lesz. Ugyanakkor a kettőnk közös munkája lehet rövidebb is és hosszabb is, lehet szakaszos és folyamatos is. Amit javaslok: első körben 12 órát szánj rá arra, hogy megismerd az ébredésedhez szükséges ismereteket és módszereket, hogy biztonságos és tartós módon vágj bele ebbe a folyamatba. Választhatod a folyamatos közös munkát is, ha megteheted, ugyanakkor ebben az első 12 órában olyan eszköztárat adok a kezedbe, amellyel önállóan is sokat dolgozhatsz magadon és az életed jobbá tételén. Ha pedig elakadsz majd, vagy csak egyszerűen a segítségemet igényled, akkor folytathatjuk időről időre közösen is.

Gyökerek és szárnyak: újratervezés
Bátorsággal a tudatos változásba!

Az önmagunkra ébredés folyamata nagy bátorságot igényel! Ez nem egy egónövelő, egót erősítő lépés, hanem éppen ellenkezőleg: itt az egót fogjuk be szolgálónak, hogy az önmagunkkal való találkozásért munkálkodhassunk. Ez a folyamat tartalmazni fog megrendítő felismeréseket, veszteségeket a megrögzött nézeteinkben, kiválthat erős érzelmeket. Nem egy langyos, kellemes, “olyan mintha” állapotba vezet, hanem az érzelmi terhektől való megszabaduláshoz, a mentális fixációk megkérdőjelezéséhez, az elementáris életerőnk visszanyeréséhez. Ha a természetben keresünk erre párhuzamot, akkor eszünkbe juthat a vihar, égzengés, égszakadás, ami után mindig sokkal tisztább a levegő, fellélegzik a föld. A vihar közben azonban még elég ijesztő tud lenni minden.
Talán éppen ezért van az, hogy akkor hajlunk arra, hogy belevágjunk az Ébredj! folyamatba, amikor már látjuk gyülekezni a viharfelhőket – vagy már benne vagyunk az égszakadásban.

Tiszteletdíj:

Egy összegben 6 órányi hozzájárulást javaslok, mert ez a legkedvezőbb neked: 6 óra = 48 ezer Ft. Ennek feltétele, hogy órás vagy másfél órás bontásban max. hat hétig intenzíven dolgozzunk ebben a folyamatban (tehát hat hétig érvényes a 6 órás „bérlet”).

Az árak 2021. december 31-ig garantáltak.

Alkalmi önismereti kérdések tisztázása, asztrológiai, életvezetési problémafelvetések esetén a konzultációs óradíj érvényes.

Jelentkezés:

Keress meg az elérhetőségeimen (tudathang@gmail.com, +36 30 9150369) és a továbbiakat megbeszéljük.

Mire lesz szükséged?

Bátorságra. Kitartásra. Füzetre, írószerre. Elkötelezettségre. Nyitottságra a változás felé.

Mit mondtak mások?

“Már az első beszélgetésünk alkalmával éreztem, hogy jól tudunk együttműködni. Az egyéni konzultációk során az elakadásaimnak olyan múltbeli gyökereit fedeztük fel, amelyek régóta megoldásra vártak. A legszuperebb az volt, hogy nem csak az okokat sikerült felderítenünk, hanem eszközöket kaptam a továbblépéshez, a problémák megoldásához is. Szívből ajánlom Őt mindenkinek, aki egy kis támogatásra, tovább lendülésre vágyik a saját életében, vagy csak szeretne egy picit megállni, és külső szemlélőként (is) rátekinteni eddigi életére. Ibolya kedves, tiszta, nyugodt lénye, és a belőle áradó ELFOGADÁS könnyedén kialakította a bizalmat kettőnk között, annak ellenére, hogy a járványhelyzet és a távolság miatt személyesen nem is tudtunk találkozni. Hálás vagyok mindazért, amit kaptam Tőle!” Judit

“Annyira jó, hogy rávezettél, hogy nem kell elásnom magam, hogy teljesen rendben van, amit érzek. Köszönöm, hogy összebékítettél a saját érzéseimmel.” (38 éves nő)

“Rávezettél, hogy fogadjam el önmagam, és hogy a kezemben van a jövőm.” (36 éves nő)

“Azért választottalak téged, mert egy kedves ismerősöm egy mondat erejéig azt mondta, hogy  Márton Ibolya nagyon benne van a lelki dolgokban. Aztán a személyes találkozásunkkor kiderült, hogy ez tényleg így van. (nincs mit ragozni). Hitelesnek tartottalak már elsőre!
Széleskörű ismeretekkel rendelkezel sok-sok területen, és ezt hatékonyan alkalmazod az emberekkel való foglalkozás során, annak függvényében, hogy kinek mire van szüksége. Tanulni azért volt jó tőled, mert nem vagy unalmas, hanem épp ellenkezőleg érdekesen, mégis egyszerűen, érthetően tálalod az ismereteket, és mindenkihez a saját hullámhosszára hangolódva szólsz.” (40 éves nő)

“Tudatosan lényegretörő a műhelyfoglalkozás. Szembesít önmagaddal, a problémáiddal, amiket eddig is tudtál, de nem akartál róla tudomást venni, vagy felismerteti veled, ha még nem tudtál róla. Mindenképpen megoldásra késztet, mozgósít a mozdulatlanságodból. A foglalkozásod megnevettet, fájdalmakat hoz fel a mélyből, felszabadít, megkönnyebbülsz. Egyszerűen jó, mint Te magad! Köszönöm!” (39 éves nő)

Korábbi írásaim a honlapon az Ébredj! témában:

Hangolódj, tájékozódj, olvasd el a régebbi írásokat, amelyek szintén segíthetnek az önmunkádban:

A titokrólKisbaba te is voltálAnya vagy?Segítség a múltbólÚjratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (1)Újratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (2)Újratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (3)Az igaziRémálomból tündérmese?A megoldásMire és meddig van időnk?Fikció, valóság, történelemAsztrológia és önismeret a gyerekdalban,  Felgyorsult idő? Dehogy!Ha boldog akarsz lenni, tedd boldoggá a hat iránytAz élet telik 🙂ErőfeszítésNemkívánatos érzelmekről és a valóságról…

Ébredj!

—-Vissza a főoldalra—-