Egészség & hiánya

Tudathang konzultáció: egészség és hiánya

A testi-lelki egészségünk fenntartása egy látszólag rendkívül egyszerű harmónián alapul: az érzelmeink, a gondolataink és a cselekedeteink összhangján.

Elég mindössze erre figyelnünk, ezt betartanunk ahhoz, hogy fizikailag egészségesek legyünk és lelkileg-mentálisan problémamentesek. Ha ez ennyire egyszerű, akkor hogyhogy mégis megbetegszünk időről időre?

Gondold végig egy napodat: meglepően sok olyan helyzetben voltál, amikor másként éreztél, mint ahogy vélekedtél egy adott dologgal kapcsolatban, és a cselekedeteidet akár egyiknek, akár másiknak rendelted alá, a harmóniából már kibillentél. Tele vannak a napjaink apró-cseprő ilyen diszharmonikus működésekkel. A sok kicsi is sokra megy, ez is elvezet az egészség megromlásához.

Milyen kifejező a magyar nyelv: EGÉSZ SÉG! Egy egészben, egy egységben a lelkületem, a szellemiségem, a tetteim.

Vannak egetverő kizökkentségeink is: ilyenkor látszólag hirtelen, hatalmas intenzitással törnek ránk nyavalyák, igazán szerencsétlenül érezzük magunkat e helyzetekben.

Van persze rendkívül fejlett orvostudományunk, igen tapasztalt természetgyógyászatunk, vannak homeopátiás megoldásaink. Figyeld meg: ezek mindegyike kívülről próbál segíteni, valamilyen gyógyszerrel, gyógyfűvel, gyógymóddal, gyógybogyóval. Ezek hasznosak és jók, és nagyszerű, hogy vannak ilyen lehetőségeink, ilyen segítőink a testi bajainkban.

Ugyanakkor nézd meg azt is, miért betegedtél meg! Emlékszel? Mert a fent emlegetett hármasságban megszűnt az összhang! Ezt az összhangot nem fogja helyreállítani semmilyen külső csodadoktor! Egyedül Te vagy képes rá!

Éppen ezért bár olykor szükséges, korántsem elégséges, hogy orvoshoz, természetgyógyászhoz, homeopatához fordulunk. A felborult harmónia helyreállításához önvizsgálatra, felismerésekre, megértésre és a mindezekből fakadó elfogadásra, elengedésre, megkönnyebbülésre van szükségünk.

Ha nem csak időszakosan és látszólagosan akarsz meggyógyulni egy betegségből, akkor a lelki szinten is fel kell dolgoznod a kiváltó okait, és le kell vonnod a tanulságokat, amikhez hozzájuttatott.

Konzultáción ebben is a segítőd vagyok. Feltárjuk a betegségedhez vezető érzelmi-lelki megrázkódtatásokat, megéléseket, és megtanulod, hogy miként tudod elejét venni a hasonló megbetegedéseknek. Vagy ha megelőzni nem is tudod őket (mert hát emberből vagyunk, nem tökéletes istenségből), képessé tudsz válni arra, hogy minél hamarabb kigyere a diszharmonikus működésből.

Jelentkezz be és kérj időpontot telefonon: +36 30 9150369 vagy e-mail-ben: tudathang@gmail.com.

Hozzászólások lezárva