Élet ritmusa tanfolyam

Az élet ritmusára hangolódva, azt segítve, nyugalom, derű és a minden rendben van érzése hat át.

Élet ritmusa tanfolyam

Ezen a tanfolyamon, amely egyben egy feltöltő, kikapcsolódást segítő workshop is, ha csoportban zajlik, megtanulsz egy olyan gyakorlatsort, amellyel önmagad és a társad/gyermeked/szeretted vagy vendéged nyugalmát, testi és lelki békéjét hozod elő. Az elsajátítandó anyag egyesíti a kranioszakrális biodinamika ellazító, stressz-mentesítő fogásait és a thai masszázs energetikailag oldó, feltöltő technikáit úgy, hogy a teljes test élettel telibb, és egyben relaxáltabb állapotba kerüljön, a lélek pedig elcsendesedjen.

Kinek ajánlott elvégezni:

  • Ha kozmetikus, masszőr, pedikűrös vagy és az itt tanultakkal egészíted ki a kezeléseidet, meglepődve tapasztalod, hogy a vendégeid mennyire hálásak lesznek a pluszért, amit nyújtasz.
  • Ha a szeretteidért tennél valamit egy-egy stresszesebb időszakban, vagy támogatni szeretnéd a gyógyulásukat, akkor igen hatásos jolly joker eszköztárad lesz hozzá.

A tanfolyamon megtanulod, hogy:

  • mit tudsz tenni akár 20 percben, akár egy-másfél órában a másik ember nyugalmáért, egészségéért
  • a tradicionális thai masszázs milyen remek technikákat ismer, amellyel segíteni tudod a vér-, a nyirok-, az energiaáramlást – elsajátítod ezeket, a teljes testre kiterjedően, hanyatt fekvő vagy ülő pozícióban
  • melyek a legtutibb kraniós fogások, amelyekkel az agyi-gerincvelői folyadék áramlását támogatva érzelmi blokkok, elakadások oldásában tudsz segíteni
  • mit tegyél, ha este a kisgyereked nyűgös, a fáradtságtól az érzelmi tehertől nem tud elaludni
  • mit tegyél, ha a párod levert, fáradt, energiátlan, fásult vagy éppen túlpörgött, hajszolt, ideges
  • mindez hogyan szolgálja azt is, hogy te magad kerülj jobb állapotba, te magad töltődj fel

A tanfolyami résztvevőknek biztosítom a tanuláshoz szükséges feltételeket (szivacs, kendő, párnák).
Figyelem! Ha már tanultál tőlem tradicionális thai masszázst, akkor neked 6 ezer forintos kedvezményed van erre a tanfolyamra.

További, gyakorlati információkért és a jelentkezéshez olvasd el a Thai masszázs oktatás oldalt és az Események oldalát.

——-Ugrás az aktuális ESEMÉNYEK oldalra.——-

——-Ugrás a THAI MASSZÁZS OKTATÁS oldalra.——-

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

 

Hozzászólások lezárva