Élet ritmusa tanfolyam

Ezen a tanfolyamon megtanulod azt a leggyakorlatiasabb és leghatásosabb gyakorlatsort, amellyel önmagad és a társad/gyermeked/szeretted vagy vendéged nyugalmát, testi és lelki békéjét hozod elő. Az elsajátítandó anyag egyesíti a kranioszakrális biodinamika ellazító, stresszmentesítő fogásait és a thaimasszázs energetikailag oldó, feltöltő technikáit úgy, hogy a teljes test élettel telibb, és egyben relaxáltabb állapotba kerüljön, a lélek pedig elcsendesedjen.

Az élet ritmusa tanfolyam módja

ÉLet ritmusa tanfolyam Tudathang magánoktatás

CSAK egyéni oktatásra várlak! Miért? Mert ennek látom hasznát, értelmét. Így csak rád figyelek, és észreveszem, hogy mit, hogyan, mikor kell mondanom, mutatnom, hogy a legjobban elsajátíthasd ezt a nagyszerű tudást!

Az élet ritmusa tanfolyamon megtanulod, hogy
  • mit tudsz tenni akár 20 percben, akár egy-másfél órában a másik ember nyugalmáért, egészségéért
  • a tradicionális thai masszázs milyen remek technikákat ismer, amellyel segíteni tudod a vér-, a nyirok-, az energiaáramlást – elsajátítod ezeket, a teljes testre kiterjedően, hanyatt fekvő vagy ülő pozícióban
  • melyek a legtutibb kraniós fogások, amelyekkel az agyi-gerincvelői folyadék áramlását támogatva érzelmi blokkok, elakadások oldásában tudsz segíteni
  • mit tegyél, ha este a kisgyereked nyűgös, a fáradtságtól az érzelmi tehertől nem tud elaludni
  • mit tegyél, ha a párod levert, fáradt, energiátlan, fásult vagy éppen túlpörgött, hajszolt, ideges
  • mindez hogyan szolgálja azt is, hogy te magad kerülj jobb állapotba, te magad töltődj fel

Az élet ritmusára hangolódva, azt segítve, nyugalom, derű és a minden rendben van érzése hat át. 🙂

A tanfolyam hossza

A magánoktatás egyik mérhető előnye, hogy ezt a tudást el tudod sajátítani 6 óra alatt, 2 x 3 órás bontásban.

Ez azt is jelenti, hogy a tanfolyam idejére alanyra van szükség, akin megmutatom, és te begyakorlod a fogásokat.
Elhívhatod alanynak rokonodat, barátodat, ismerősödet, vagy ha nem tudsz hívni senkit, akkor (külön díj ellenében) biztosítok én alanyt a tanuláshoz.
Az általam biztosított alany tanóránként 1 ezer forinttal növeli a tandíjadat.

Az élet ritmusa tanfolyam tárgyi feltételei

Az oktatáshoz minden tárgyi feltételt biztosítok: masszázsszivacsot, arra lepedőt, törülközőt, kendőt, párnákat, jegyzetet.

Saját thaiföldi és itthoni tanulmányaim és tapasztalataim, valamint angol és olasz nyelvű szakirodalom alapján saját, szöveges és képes jegyzetet állítottam össze az élet ritmusa tanfolyamhoz. Ez alapján könnyebben fogsz otthon gyakorolni.

Az élet ritmusa tanfolyam ára

39.500 forint (alanyi mentes).

Jelentkezéshez:
írjál nekem vagy hívjál fel: tudathang@gmail.com, +36309150369.
Tedd meg akár MOST. 🙂 

Akkor ajánlom neked, hogy elvégezd Az élet ritmusa tanfolyamot,
  • ha kozmetikus, masszőr, pedikűrös vagy, és az itt tanultakkal egészíted ki a kezeléseidet. Meglepődve fogod tapasztalni, hogy a vendégeid mennyire hálásak lesznek a pluszért, amit nyújtasz.
  • ha a szeretteidért tennél valamit egy-egy stresszesebb időszakban, vagy támogatni szeretnéd a gyógyulásukat, akkor igen hatásos jolly joker eszköztárad lesz hozzá.
További masszázstanfolyamok

Nézd meg a többi thai masszázstanfolyam ismertetőjét is: Thai aromaolajos masszázstanfolyam, Thai jógamasszázs tanfolyam, Thai talpmasszázs tanfolyam. Ezek is nagyszerű lehetőségek, akár a szakmai tudásodat színesítenéd, bővítenéd, akár egy jó hobbit keresel magadnak, vagy ha az önismeretedben ezen a gyakorlatias módon haladnál előre. 🙂

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva.