Életciklusaink tanításai

A természetben tapasztaljuk a ciklikusságot: nappal és éjszaka követi egymást, évszakok váltakoznak, a Hold telik és fogy – ezek közismert, tapasztalt valóságunk elemei, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az idő ciklikusan telik, az életünk ciklikus ismétlődéseket mutat. Életciklusaink tanításai mérföldkövek lehetnek az önismereti útunkon, egyben hatékonyan járulnak hozzá ahhoz, hogy egy más, jobb minőségű életet éljünk.

Életciklusaink tanításainak megfejtése Tudathang konzultációnÉletciklusaink tanításai válságok idején

Életünk ciklikusságát leginkább akkor ismerjük fel, amikor egy negatív helyzetben, életünk válságos pillanataiban elönt bennünket a bizonyosság: ebben a gödörben én már voltam. Igyekszünk tanulni a helyzetekből, s lám, mégis beleesünk ugyanabba a tócsába, mégis elkövetjük ugyanazt, amit már korábban hibának tartottunk, mégis azon kapjuk magunkat, hogy egy ismert sémát ismétlünk. Visszük tovább a terhet, cipeljük, mintha muszáj lenne, a láthatatlan családi lelki mintákat, érzelmi szentenciákat. Ismételjük a saját életünk, vagy épp a családi történelem megcsontosodott, ám fel nem ismert “bizonyosságait”, “tanulságait”. Ezáltal minduntalan létrehozzuk ugyanazokat a válságos vagy csak elszomorító, kiúttalannak látszó helyzeteket, átéljük ugyanazokat a betegségeket, testi bajokat.

Életciklusaink tanításainak feltárása Tudathang konzultáción

A Tudathang konzultáción az asztrológiai és más módszerekkel nyomozótársaddá szegődöm, hogy kibogozd azokat a lelki mintákat, amelyekhez láthatatlan hűséggel kötődsz, amelyek révén magadnak okozol szenvedést. Asztrológiai, pszichológiai módszerekkel, a Recall Healing eszköztárával, szükség esetén feladatokkal segítem feltáró munkádat.

Ehhez bizony nagy bátorság kell a részedről. És elszántság. És kitartás. Ugyanakkor sok-sok remek felismerés, felszabadulás, örömkönny a jutalma az ilyen bátor embernek.

Sokan akkor ismerik fel a saját bátorságukat, amikor egy életválságból kell felálljanak. Mások előre gondolkodnak, hogy elkerüljenek nagyobb bajokat. Persze vannak, és sokan vannak olyanok is, akik nem tesznek semmit, csak sírnak és panaszkodnak. Te hogy vagy ezzel?

Nézd meg, kihez jelentkezel be:

Elolvashatod a bemutatkozásomat a Rólam oldalon és a képzettségemről is kapsz egy képet a Forrásokoldalon.
Az eddigi írásaim, fordításaim, lektorálási munkáim javát összegyűjtöttem a Publikációk oldalra. Másoktól kapott visszajelzésekből olvashatsz néhányat a Referenciák cím alatt.

Konzultációkat azóta tartok, amióta intézményes keretek között elkezdtem tanulni az asztrológiát, amit addig is tanulmányoztam a magam módján. Sokan, sokféle témában fordultak hozzám az évek során, 2005 óta.

Részvétel feltételei és díja:

Nincs különösebb előfeltétele a konzultációnak, bár az hasznos lehet, ha kérdéseidet tisztázod magadban, mielőtt hozzám fordulsz.

Konzultációs díj:

1 óra: 10 ezer forint
1,5 óra: 15 ezer forint
2 óra: 18 ezer forint

Tudathang kedvezménnyel:
1 óra: 8 ezer forint
1,5 óra: 12 ezer forint
2 óra: 15 ezer forint
Tudathang kedvezményben akkor részesülsz, ha korábban elvégeztél egy Tudathang tanfolyamot: asztrológia képzést vagy valamelyik thai masszázs tanfolyamot.

A további, gyakorlati információkat megtalálod a Kapcsolat menüpontban.

Jelentkezés:

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetése szükséges akkor is, ha Szegeden találkozunk, akkor is, ha online kapcsolódunk!

Konzultációs módszereim tematikusan csoportosítva:

Asztrológia
Betegségünk üzenete
Életciklusaink tanításai
Újratervezés

Önismeret asztrológiai tanulmányokkal:

Ha hosszútávra keresel megoldást, akkor gyere, és tanuld meg a saját, személyes Asztrokottádat!

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva.