Életciklusaink tanításai

A természetben tapasztaljuk a ciklikusságot: nappal és éjszaka követi egymást, évszakok váltakoznak, a Hold telik és fogy – ezek közismert, tapasztalt valóságunk elemei, és ez alól mi sem vagyunk kivételek. Az idő ciklikusan telik, az életünk ciklikus ismétlődéseket mutat. Életciklusaink tanításai mérföldkövek lehetnek az önismereti útunkon, egyben hatékonyan járulnak hozzá ahhoz, hogy egy más, jobb minőségű életet éljünk.

Életciklusaink tanításainak megfejtése Tudathang konzultációnÉletciklusaink tanításai válságok idején

Életünk ciklikusságát leginkább akkor ismerjük fel, amikor egy negatív helyzetben, életünk válságos pillanataiban elönt bennünket a bizonyosság: ebben a gödörben én már voltam. Igyekszünk tanulni a helyzetekből, s lám, mégis beleesünk ugyanabba a tócsába, mégis elkövetjük ugyanazt, amit már korábban hibának tartottunk, mégis azon kapjuk magunkat, hogy egy ismert sémát ismétlünk. Visszük tovább a terhet, cipeljük, mintha muszáj lenne, a láthatatlan családi lelki mintákat, érzelmi szentenciákat. Ismételjük a saját életünk, vagy épp a családi történelem megcsontosodott, ám fel nem ismert “bizonyosságait”, “tanulságait”. Ezáltal minduntalan létrehozzuk ugyanazokat a válságos vagy csak elszomorító, kiúttalannak látszó helyzeteket, átéljük ugyanazokat a betegségeket, testi bajokat.

Életciklusaink tanításainak feltárása Tudathang konzultáción

A Tudathang konzultáción az asztrológiai és más módszerekkel nyomozótársaddá szegődöm, hogy kibogozd azokat a lelki mintákat, amelyekhez láthatatlan hűséggel kötődsz, amelyek révén magadnak okozol szenvedést. Asztrológiai, pszichológiai módszerekkel, a Recall Healing eszköztárával, szükség esetén feladatokkal segítem feltáró munkádat.

Ehhez bizony nagy bátorság kell a részedről. És elszántság. És kitartás. Ugyanakkor sok-sok remek felismerés, felszabadulás, örömkönny a jutalma az ilyen bátor embernek.

Sokan akkor ismerik fel a saját bátorságukat, amikor egy életválságból kell felálljanak. Mások előre gondolkodnak, hogy elkerüljenek nagyobb bajokat. Persze vannak, és sokan vannak olyanok is, akik nem tesznek semmit, csak sírnak és panaszkodnak. Te hogy vagy ezzel?

Keress meg, ha tenni akarsz az egészségedért, a rendezett életedért, ha készen állsz a nagy kalandra!

Előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges.
Olvasd el a Tudathang konzultáció oldalt is!
További, gyakorlati információkat találsz a Kapcsolat menüpontban.

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva