Életciklusaink tanításai

A természetben tapasztaljuk a ciklikusságot: nappal és éjszaka követi egymást, évszakok váltakoznak, a Hold telik és fogy – ezek közismert, tapasztalt valóságunk elemei. Az idő ciklikusan telik.

Egyéni életünkben is a tapasztalataink előbb vagy utóbb elvezetnek ahhoz a felismeréshez, hogy bizony, rövid földi pályafutásunk éveiben mi sem vagyunk kivételek, ránk is érvényes a törvény: a ritmus a létezés alapja, része, elválaszthatatlan eleme.

Ezt leginkább akkor ismerjük fel, amikor egy negatív helyzetben, életünk válságos pillanataiban elönt bennünket a bizonyosság: ebben a gödörben én már voltam. Igyekszünk tanulni a helyzetekből, s lám, mégis beleesünk ugyanabba a tócsába, mégis elkövetjük ugyanazt, amit már korábban hibának tartottunk, mégis azon kapjuk magunkat, hogy egy ismert sémát ismétlünk. Visszük tovább a terhet, cipeljük, mintha muszáj lenne, a láthatatlan családi lelki mintákat, érzelmi szentenciákat. Ismételjük a saját életünk, vagy épp a családi történelem megcsontosodott, ám fel nem ismert “bizonyosságait”, “tanulságait”. Ezáltal minduntalan létrehozzuk ugyanazokat a válságos vagy csak elszomorító, kiúttalannak látszó helyzeteket, átéljük ugyanazokat a betegségeket, testi bajokat.

A Tudathang konzultáción az asztrológiai és más módszerekkel ki tudjuk nyomozni azokat a lelki mintákat, amelyekhez láthatatlan hűséggel kötődve rontjuk el a saját életünket, okozzuk magunknak a szenvedést.

Együtt feltárjuk a láthatatlan mozgató erőket és megmutatom, hogyan tudsz kilépni a ciklikusság körforgásából. Megtanulod azokat az elengedhetetlen lépéseket, amelyek elvezetnek téged ide, és megkapod azokat a módszereket, amelyek ebben segítenek. Eljuthatsz a válságból a felszabaduláshoz, az érzelmi megnyugváshoz. Ez újrarendezi a morfogenetikus meződet, és a hétköznapjaidban kifejti hatását minden életterületen.

Keress meg, ha tenni akarsz az egészségedért, a rendezett életedért, ha készen állsz a nagy kalandra!

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetés szükséges.
A további, gyakorlati információkat olvasd el a Kapcsolat menüpontban.

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva