Erőfeszítés
Erőfeszítés

Erőfeszítés

“A Buddha nem győzte újból és újból hangsúlyozni, hogy mennyire szükség van az erőfeszítésre, a szorgalomra, az erőkifejtésre és a töretlen kitartásra. Az erőfeszítés azért olyan lényegbevágó, mert mindenkinek magának kell a saját megszabadulását véghezvinnie. A Buddha megteszi, ami tőle telik, kijelöli a megszabaduláshoz vezető utat, hátra van azonban az ösvény gyakorlatba való átültetése, ami energiát igénylő feladat. Az energiát a tudat művelésére kell Gyökerek és szárnyakfordítanunk, ami az egész ösvény gyújtópontját képezi. A kiindulópont az elszennyezett tudat, amely szenved és tévképzetekben él, a cél pedig a megszabadult, a bölcsesség által megtisztított és megvilágított tudat. A kettő között feszül a lankadatlan erőfeszítés, hogy az elszennyezett tudatot megszabadult tudattá alakítsuk át.
Az önművelés munkája nem könnyű – senki nem végezheti el helyettünk-, de nem is lehetetlen. Maga a Buddha és megvilágosodott tanítványai szolgálnak élő például, hogy a feladat nem haladja meg lehetőségeinket.” (Bhikkhu Bodhi: A nemes nyolcrétű ösvény)

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.