Érzelmi válság

Tudathang konzultáció: érzelmi válság

Érzelmi válságba akkor kerülünk, amikor valamilyen veszteség ér.

A kisebb veszteségeket ugyan képesek vagyunk magunkban vagy rokoni, baráti segítséggel feldolgozni, ám a nagy, egész életünkre hatást gyakorló érzelmi válságokból külső, szakértő segítséggel vagyunk képesek valóban kijönni. Bizony van, amikor megtapasztaljuk a válást, a halált, a gyászt, az anyagi összeomlást, a munkahely elvesztését, a megcsalatást, az árulást, a kétszínűséget, a bizalomvesztést, a hitválságot.

Életkortól, életszakasztól is függ, hogy mennyire súlyosnak élünk meg egy érzelmi válságot. Ugyanakkor vannak olyan nagy jelentőségű negatív események, amelyek kortól függetlenül, mindig letaglóznak, ha utolérnek. Legyen bár kicsi vagy nagy a más mércéjével mérve, annak, aki benne van az érzelmi válságban, komoly segítségre van szüksége.

Olykor igazi tragédiává válhat az élet. Kérj segítséget!

Olykor tudjuk, hogy előbb vagy utóbb túl leszünk rajta. De nem mindegy mikor, és nem mindegy, hogy lelkileg egészségesek leszünk-e utána. Kérj segítséget!

A Tudathang konzultáció a személyes problémádhoz igazodik. Elméletek és statisztikák helyett a te helyzetedre találunk megoldást, és a lelki sebeidet oldó, gyógyító technikákat.

Jelentkezz be és kérj időpontot telefonon: +36 30 9150369 vagy e-mail-ben: tudathang@gmail.com.

Hozzászólások lezárva