Gyere tanulj jót, jó helyen!

Február 28-án Szegeden kiscsoportos (max. 4 fő) tradicionális thai jóga masszázs tanfolyamot indítok, amelyre szeretettel várlak! A tanfolyam bővebb leírását olvasd el a honlapon itt: http://www.tudathang.hu/tradicionalis-thai-joga-masszazs-t…/.

A tradicionális vagy köznapi nevén ruhás masszázs tanfolyam után thai talpmasszázs tanfolyam, majd thai aromaolajos masszázs tanfolyam következik, ezeket is megtalálod a honlapon.

Gyere és tanulj olyat, ami mindig a tiéd marad, ami gazdagabbá tesz téged, ami munkának is, hobbinak is, kenyérkeresetnek és feltöltődésnek is kitűnő, egyszerre!

Akciós ajánlatomat is érdemes elolvasnod a honlapon, kifejezetten kedvező lehetőséget kínálok neked. Célom, hogy teljes tudásra tehess szert a legnagyszerűbb masszázsfajta elsajátításával, hiszen a thai masszázs a thai hagyományos orvoslás egyik ága, és kiválóan alkalmas az egészség megőrzésére, megelőzésre, az egyensúlyi állapot elérésére és fenntartására.

A thai jóga masszázs hatása jobb, mint egy tisztító kúra edzéssel kombinálva.
Ezen a tanfolyamon a legrégebbi és leghatékonyabb thai masszázst tanulod, amelyet Buddha orvosától, Shivago Komarpaitól származtatnak. Nincs ehhez fogható, nagyszerűbb módja annak, hogy élettel telik, a lehetőségeinkhez képest egészségesek legyünk. Bárkin végzed is majd, legyen az a vendéged, ha hivatásszerűen masszírozol, vagy családtagod, ismerősöd, a legjobbat teszed vele.

Gyere és fektess energiát a kiegyensúlyozott jövődbe!

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva