Istenül tanultam :)

Az utóbbi hetekben teljesen háttérbe szorítottam mindazt, amivel egyébként foglalkozom, hogy minden időmet és energiámat egy olyan ügynek szentelhessem, ami most első helyre került. Mivel alapvégzettségem szerint könyvekkel bánó ember vagyok (szemiotika, műfordítás, lektorálás), újra felkérést kaptam egy készülő könyv szövegének gondozására. És elkészült!

Tudathang lektorálás: Tanuljunk IstenülNagy örömmel és szeretettel osztom meg veled a hírt, hogy a lektorált könyv megjelent, bemutatója 2018. 06. 03.-án lesz Budapesten, a Lélek Napja Fesztiválon. Ez Gunagriha új könyve, amely az előadások jegyzeteiből nyújt át hatalmas és értékes csokrot a spirituálisan ébredő, érdeklődő olvasóknak.

Ahogyan megszokhatták azok, akik hallgatják az előadásait, a könyvben is egyszerre van jelen a spirituális tanítás és a gyakorlatias szemléletmód. Nincs olyan ember, akit ne érdekelne, hogyan lehetne az élete egyszerűbb, boldogabb, nyugodtabb, gazdagabb, hogyan lehetnének jobbak az emberi kapcsolatai, hogyan érezhetné jobban magát a bőrében. Gunagriha,  Sri Chinmoynak a tanítványa válaszokat ad, megoldásokat mutat. Hálás vagyok a lehetőségért és a bizalomért, hogy részese lehettem a könyv megszületésének. 🙂

A munka hajrájában elmaradtam a változó minőség leírásával. Mégis, indirekt módon, éppen a cikk meg nem írásával sikerült ennek a dinamikának megmutatni az egyik fő jellemzőjét, amely megjelenik mindazokban, akiknek bolygójuk áll a Halak, a Szűz, az Ikrek vagy a Nyilas jegyében. Ez pedig a rugalmasság, a könnyebb alkalmazkodóképesség a megváltozott helyzetekhez. Amelyik életterület (ház) egy születési képletben ezen jegyekben kezdődik, arra is igaz, hogy ott az ember rugalmasabban, könnyedebben veszi a változásokat.

Ha sikerült neked is alkalmazkodnod az általam keltett változáshoz, kérlek, tarts velem továbbra is!

Kapcsolódó Tudathang programok:

Egyéni konzultáció

Asztrokotta: önismereti-asztrológiai képzés és kaland

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva