Konzultáció

Ha volna egy lehetőség, hogy a problémás élethelyzetben eljuss a te saját tisztánlátásodhoz, használnád?

Kérj személyes vagy online egyéni konzultációt
 • az elakadt élethelyzetekben,
 • nehéz lelkiállapotokban,
 • érthetetlen vagy nem múló testi tünetek

esetén, mert segít

 • előrébb lépned,
 • kimozdulnod a holtpontról,
 • elindulnod a pozitív változás útján,
 • vagy éppen megerősítést nyerhetsz általa.

Minden ember életében eljön annak az ideje, akár többször vagy hosszabb éveken át, hogy keressen valakit, aki lámpást gyújt, vagy a kezét is fogja, aki valamilyen módon támogatja egy-egy élethelyzetben. A lelkünket kínzó gondolatokkal, vívódásokkal, érzelmi hullámvasúttal úgy vagyunk, mint kutya a farkával, amikor körbe-körbe pörög, hogy elkapja azt. Egyedül nem jutunk egyről a kettőre.

Nézd meg, kihez jelentkezel be:

Elolvashatod a bemutatkozásomat a Rólam oldalon és a képzettségemről is kapsz egy képet a Források oldalon.
Az eddigi írásaim, fordításaim, lektorálási munkáim javát összegyűjtöttem a Publikációk oldalra. Másoktól kapott visszajelzésekből olvashatsz néhányat a Referenciák cím alatt.

Konzultációkat azóta tartok, amióta intézményes keretek között elkezdtem tanulni az asztrológiát, amit addig is tanulmányoztam a magam módján. Sokan, sokféle témában fordultak hozzám az évek során, 2005 óta.

Tudathang konzultáció: elakadt élethelyzetek, lelkiállapotok, testi tünetekMikor segíthet a Tudathang konzultáció?
 • ha önmagaddal kapcsolatban vagy összezavarodva
 • ha problémáid adódtak valaki mással, aki az életed része: szülőkkel, gyermekkel, párral, főnökkel, kollégával, szomszéddal, vagy bárkivel
 • ha olyan helyzetben vagy, amelyből nem látod a kiutat, nem tudod, mit tegyél, hogyan, mikor, kivel, legyen az pénzzel, tanulással, barátokkal, szerelemmel, családdal, munkával, vagy bármi mással összefüggésben
 • ha egy számodra fontos eseménynek tervezed az időpontját (ld. pl: A tökéletes időpont esküvőhöz című bejegyzést)
 • ha szeretnél felkészülni egy eseményre, amelynek tudod az időpontját, és fontos számodra a dolgok kimenetele
 • ha gyermeket szeretnél, de valami akadálya van
 • ha kíváncsi vagy az előtted álló személyes éved energiáira, hogy azok mit támogatnak, mit nem (ld. Éves előrejelzés (szolár) című bejegyzést)
 • ha betegség gyötör, vagy gyógyulsz belőle, és teljesebb gyógyulásra vágysz, mint amit a pirulákkal, bogyókkal el tudsz érni
 • ha feltűnt, hogy időről időre mintha ugyanabba gödörbe esnél, és most már igazán szeretnéd elkerülni ezt
 • ha valamilyen korai, gyermekkori lelki vagy fizikai trauma még most is kihat az életedre

Van olyan is, amikor csőstül jön a baj, minden van egyszerre: válság, önismereti hiány, betegség. Minél nagyobb a baj, annál nagyobb a tét: bemerevedik az ember a régi, ismert, ám minduntalan zsákutcába és betegségbe vezető, öntudatlanul működtetett automatizmusaibavagy bátorságot merít, nyit az ismeretlen felé, felfedezni indul saját belső világát, és önmaga megismerése által egyre inkább pozitív irányba változtatja az életét.
Niki visszajelzését teljes terjedelmében olvashatod alább (további referenciák itt).

“Szia,
azt el kell mondjam,hogy az egész alapja,hogy Te gyakorlatilag kvázi bemutatkozás nélkül ismersz engem/bennünket, a tulajdonságainkat, a viselkedésünket,  és úgy érzem, hogy nem 0-ról indulok előtted, ezáltal könnyebben tudok beszélni az adott problémáról, mivel nekem az idegenekkel való kommunikáció nagyon nehezen megy.  Hiteles vagy azáltal,hogy szinte tökéletes jellemzést adsz rólam/rólunk, ez pedig bizalmat ad irányodba, ami szintén segíti azt,hogy őszintén el tudjam mondani a problémákat.
Szóval a fentiek által adott ‘alaphangulatban” a konzultáció megerősítést ad amikor a megoldásban az ész és az érzelem nincs együtt. Hogy is írjam le…, értem, csak érzelmileg nem bírom el, így inkább nem akarom érteni, de Te megerősíted, hogy érteni kell és próbálom felfogni.
Rávilágít olyan saját tulajdonságokra , amelyeket tudunk, de nem foglalkozunk vele,mert jelentéktelennek gondoljuk, vagy egyáltalán nem is tudunk magunkról, szóval segít az önismeretben.
Segít az emberi kapcsolatok megismerésében (nekem a párkapcsolat terén), ezzel kapcsolatban tudatosítja a megérzéseket, tapasztalatokat. Felkészít a várható következményekre.
Röviden ennyit írnék most!
Köszönöm! Niki”

Részvétel feltételei és díja:

Nincs különösebb előfeltétele a konzultációnak, bár az hasznos lehet, ha kérdéseidet tisztázod magadban, mielőtt hozzám fordulsz.

Konzultációs díj: 12 ezer Ft/óra
Anyagilag szűkösebb helyzetben levőknek: 8 ezer Ft/óra

A további, gyakorlati információkat megtalálod a Kapcsolat menüpontban.

Jelentkezés:

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetése szükséges akkor is, ha Szegeden találkozunk, akkor is, ha online kapcsolódunk!

Konzultációs módszereim tematikusan csoportosítva:

Asztrológia
Betegségünk üzenete
Életciklusaink tanításai
Újratervezés

Önismeret asztrológiai tanulmányokkal:

Ha hosszútávra keresel megoldást, akkor gyere, és tanuld meg a saját, személyes Asztrokottádat!

“Az emberélet útjának felén/egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,/mivel az igaz útat nem lelém./Ó, szörnyü elbeszélni mi van ottan,/s milyen e sűrü, kúsza, vad vadon:/már rágondolva reszketek legottan./A halál sem sokkal rosszabb, tudom.
De hogy megértsd a Jót, mit ott találtam,/hallanod kell, mit láttam az uton./Akkortájt olyan álmodozva jártam:/nem is tudom, hogyan kerültem arra,/csak a jó útról valahogy leszálltam.”
(Dante Alighieri: Isteni színjáték, Pokol, Babits Mihály fordításában)

Bátorításként idézem Dantét, a legnagyobb olasz költőt, aki 700 évvel ezelőtt kezdte így a saját lelki utazásáról írt beszámolóját. A nehézségek senkit sem kerülnek el, és az életünknek, különösen pedig a spirituális fejlődésünknek elengedhetetlen része a belső válság.

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva.