Tudathang: életre hangoló
Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Itt és most. Nem halogathatod, kell a külső szempont, a hozzáértő és támogató nézőpont, iránymutatás. Személyesen, neked, teljes diszkréció  mellett: egyéni konzultáció online és/vagy Szegeden.

Hozd a kérdéseidet, a problémáidat, az elakadásaidat vagy kételyeidet és megtaláljuk a válaszokat, a megoldásokat, a kiutakat, a megnyugtató megértéseket, rálátásokat.

Milyen helyzetekben érdemes konzultációt kérned?

Bármikor, amikor a külső, ítélkezésmentes és együttérző szempont ki tud mozdítani egy elakadt állapotból. A következő témák gyakoribbak, de az élet nagyon változatos helyzeteket produkál, lehetetlen mindent felsorolni:

 • elakadt élethelyzetben találod magad,
 • nehéz lelkiállapotban, zavaros érzelmekkel élsz,
 • kínzó gondolatok gyötörnek,
 • nem tudod, mi lenne a jó döntés egy fontos ügyben,
 • érthetetlen vagy nem múló testi tünetek lépnek fel,
 • házasságot tervezel (párkapcsolati összevetés és időpontválasztás, ld. pl: A tökéletes időpont esküvőhöz című bejegyzést),
 • céget alapítanál (milyen cégforma, esetleges cégtársak, időpontválasztás)
 • munkatársakat keresel vagy szerződtetnél,
 • személyes konfliktusod van főnökkel vagy munkatárssal, baráttal vagy szomszéddal,
 • jobban meg szeretnéd ismerni és érteni a gyermekedet,
 • harmonikusabb kapcsolatra vágysz a pároddal,
 • nem vagy elégedett a szüleidhez való viszonyoddal,
 • külföldi utazást vagy munkát tervezel,
 • pályaválasztási kérdéseid vannak (mi lenne jobban hozzád illő, meg tudsz-e élni belőle),
 • valamely tantárgy komoly problémát jelent a gyermekednek (a mélyben meglepő okok húzódhatnak),
 • gyermeket szeretnél, de nem sikerül (mi lehet a háttérben),
 • ingatlant adnál el vagy vásárolnál,
 • saját, személyes következő éved minősége érdekel, mert tudod, hogy “széllel szemben pisilni lehet, de nem érdemes”, inkább abba fektetnél energiát, aminek ideje van (ld. Éves előrejelzés (szolár) című bejegyzést),
 • traumatikus váláson vagy túl, esetleg még benne vagy,
 • veszteség ért, amit még nem dolgoztál fel,
 • tanulni szeretnél, de nem vagy biztos az irányban,
 • spirituális zavarodottság vett erőt rajtad,
 • már megint ugyanabba a gödörbe estél, vagyis ismétlődő nehéz helyzeteket élsz,
 • vagy egyszerűen csak segítségre van szükséged az önismerethez
Tudathang konzultáció az élethelyzetedre szabottan.A Tudathang konzultáció módja és feltételei

Személyes részvétellel Szegeden és online bárhonnan elérhető. Előre semmilyen adatot nem kérek el. A konzultációnak alapja a születési horoszkóp felállítása, melyhez a születési adatokat a konzultáció elején kérem. Ezek hiányában úgynevezett Napház horoszkóp segít a tisztábban látásban. Aktuális kérdés, téma nélküli születési horoszkóp elemzést nem vállalok.

A konzultáció kizárólag élőszóban, párbeszédes formában zajlik és nem tartalmaz jóslást. Kifejezetten a hozzám forduló önismeretét, tisztánlátását, megértését, adott helyzetében a valódi megoldás megtalálását, a személyes tudati fejlődését tekintem értéknek és követendő útnak és legfeljebb javasolok.

Időpontkérés, bejelentkezés szükséges és megtehető telefonon (+36309150369) vagy e-mailben (tudathang@gmail.com). Az időpontot kérlek tartsd be, akadályoztatás esetén szólj időben!
A Rólam menüpontban részletes bemutatkozást találsz további elérhetőségekkel.

Tudathang konzultáció tiszteletdíja 15 ezer Ft/óra.

Az ár 2021. december 31-ig garantált.

Visszajelzések a Tudathang konzultációkról

A diszkréció miatt a visszajelzéseket nem adhatom közre teljes névvel. Az alábbiakhoz ebben a formában  hozzájárultak.

Tudathang konzultáció a tisztánlátásodért.

“Még egyszer köszönöm, hogy helytálltál nem egyszerű történetem láttán/hallatán; sokat segített a higgadt látásmódod! Bár én nem sokat tudok rólad, de amióta beszélünk, nagyon üdének tapasztallak, úgy látom, irányban vagy. Amondó vagyok, hogy ezt tartsd!” Marcsi

Te bemutatkozás nélkül ismersz. Így könnyebben tudok beszélni az adott problémáról, mivel nekem az idegenekkel való kommunikáció nagyon nehezen megy. Köszönöm!” Niki

“Nagyon sok kérdésemre választ kaptam, pedig sokat fel sem tettem.” (30 éves nő)

“Tulajdonképpen arra voltam kíváncsi hogy az utamon vagyok-e , azon az úton ami a feladatom. Nagyon sokat segített a beszélgetés, igazán felszabadult lettem, mert megerősítést kaptam azzal kapcsolatban ami bennem “motoszkált”. Nagyon “egyedi” az elemzésed, érthető, hasznos és EMBERI. Igazi értéket közvetítesz az emberek felé.” (55 éves nő)

“Felnyitottad a szememet olyan dolgokra, amelyeket képes voltam látni, de nem voltam képes érteni és elfogadni, ill. jól kezelni. A “Miért-ekre” kaptam válaszokat, több éve bennem rejlő kérdéseimre. Megnyugvást érzek, miután letisztult bennem az élethelyzetem lényege. Köszönöm kedvességed, türelmed, odafigyelésed. Tisztelettel és szeretettel: Anett”

“Köszönöm! Rávilágítottál ismételten a lényegre! 🙂” Szilvi

“Segítséget, rámutatást és szeretetet kaptam.” (35 éves nő)

“Bárkinek szívesen, nyugodt szívvel ajánlom, hogy hozzád forduljon, aki problémával (testi, lelki, egyéb) küzd, aki nem látja a kiutat az adott helyzetből, aki valamilyen betegségben szenved, aki fejlődni szeretne, aki a múltban elszenvedett sérelmeket, megaláztatásokat, fájdalmakat, problémákat szeretné lerakni, feldolgozni, akinek hiányérzete van, valamit még keres, aki szeretné a belső egyensúlyát, belső békéjét megtalálni és fenntartani, és aki szeretne egy tudatosabb, hasznos életet élni, mert ki tudja mit hoz a jövő.”  (41 éves nő)

“Te mindig nagyon jól meg tudod fogalmazni!” (38 éves nő)

“Drága Ibolya! Nagyon köszönöm. A tegnapi beszélgetést is. Nagyon jó volt, mindig jó veled beszélgetni. Sok-sok hasznosat és érdekeset megtudtam ismét. Üdv: Bea”

“Nem is tudok egyszerűen mit mondani. Hihetetlen, nehéz és egyszerre súlytalanul felszabadító. Kevés dologban hiszek, de ami tudást Te közvetítesz, az többszörösen bizonyítottan a valóságban működőképes, nem lehet nem észrevenni. Ütőképes tudás. Te ismered legjobban a történetem. Nem szoktam puncsolni.” (Mariann)

“Ajándék vagy számomra, és sokak számára, akik ismerhetnek. ” Nóri

Asztrológiai tanulmányokkal nyerj önismeretet

Ha hosszútávra keresel megoldást, akkor tanuld meg a saját, személyes születési képleteden az asztrológiát és fedezd fel közben önmagad: Tükröd: asztrokottád.

“Az emberélet útjának felén/egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,/mivel az igaz útat nem lelém./Ó, szörnyü elbeszélni mi van ottan,/s milyen e sűrü, kúsza, vad vadon:/már rágondolva reszketek legottan./A halál sem sokkal rosszabb, tudom.
De hogy megértsd a Jót, mit ott találtam,/hallanod kell, mit láttam az uton./Akkortájt olyan álmodozva jártam:/nem is tudom, hogyan kerültem arra,/csak a jó útról valahogy leszálltam.”
(Dante Alighieri: Isteni színjáték, Pokol, Babits Mihály fordításában)

Bátorításként idézem Dantét, a legnagyobb olasz költőt, aki 700 évvel ezelőtt kezdte így a saját lelki utazásáról írt beszámolóját. A nehézségek senkit sem kerülnek el, és az életünknek, különösen pedig a spirituális fejlődésünknek elengedhetetlen része a belső válság. De nem a célja, nem a végállomása! Hanem sokkal inkább szükségszerű köztes állapota, amely a legnagyobb segítségünk lehet az igaz önvalónkhoz vezető utunkon!

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-