Egyéni konzultáció

Az online vagy személyes jelenléttel zajló egyéni konzultáció azt a célt szolgálja, hogy tisztán láss magaddal, kapcsolatoddal, cselekedeteddel vagy egy helyzettel összefüggésben és megold a problémádat.

Milyen helyzetekben tudok segíteni?

Íme néhány konkrét eseten alapuló példa, korántsem a teljesség igényével. Vannak témák, amelyekhez nélkülözhetetlen, másoknál pedig nagy segítség, ha tudod a pontos születési adataidat és így felállíthatom a születési képletedet.

Kérj egyéni konzultációt, amikor:
– elakadt élethelyzetben találod magad,
– nehéz lelkiállapotban, zavaros érzelmekkel élsz,
– kínzó gondolatok gyötörnek,
– nem tudod, mi lenne a jó döntés egy fontos ügyben,
– érthetetlen vagy nem múló testi tünetek lépnek fel,
– házasságot tervezel (párkapcsolati összevetés és időpontválasztás, ld. pl: A tökéletes időpont esküvőhöz című bejegyzést),
– céget alapítanál (milyen cégforma, esetleges cégtársak, időpontválasztás)
– munkatársakat keresel vagy szerződtetnél,
– személyes konfliktusod van főnökkel vagy munkatárssal, baráttal vagy szomszéddal
– jobban meg szeretnéd ismerni és érteni a gyermekedet
– harmonikusabb kapcsolatra vágysz a pároddal
– nem vagy elégedett a szüleidhez való viszonyoddal
– külföldi utazást vagy munkát tervezel
– pályaválasztási kérdéseid vannak (mi lenne jobban hozzád illő, meg tudsz-e élni belőle)
– valamely tantárgy komoly problémát jelent a gyermekednek (a mélyben meglepő okok húzódhatnak)
– gyermeket szeretnél, de nem sikerül (mi lehet a háttérben)
– ingatlant adnál el vagy vásárolnál
– saját, személyes következő éved minősége érdekel, mert tudod, hogy “széllel szemben pisilni lehet, de nem érdemes”, inkább abba fektetnél energiát, aminek ideje van (ld. Éves előrejelzés (szolár) című bejegyzést)
– traumatikus váláson vagy túl, esetleg még benne vagy
– veszteség ért, amit még nem dolgoztál fel
– tanulni szeretnél, de nem vagy biztos az irányban
– spirituális zavarodottság vett erőt rajtad
– már megint ugyanabba a gödörbe estél, vagyis ismétlődő nehéz helyzeteket élsz
– vagy egyszerűen csak segítségre van szükséged az önismerethez

Visszajelzések a konzultációkról

A munkám egyik legfontosabb eleme a diszkréció, ezért a visszajelzéseket nem adhatom közre teljes névvel. Az alábbiakhoz ebben a formában  hozzájárultak.

Te bemutatkozás nélkül ismersz. Így könnyebben tudok beszélni az adott problémáról, mivel nekem az idegenekkel való kommunikáció nagyon nehezen megy. Köszönöm!” Niki

“Nagyon sok kérdésemre választ kaptam, pedig sokat fel sem tettem.” (30 éves nő)

“Felnyitottad a szememet olyan dolgokra, amelyeket képes voltam látni, de nem voltam képes érteni és elfogadni, ill. jól kezelni. A “Miért-ekre” kaptam válaszokat, több éve bennem rejlő kérdéseimre. Megnyugvást érzek, miután letisztult bennem az élethelyzetem lényege. Köszönöm kedvességed, türelmed, odafigyelésed. Tisztelettel és szeretettel: Anett”

“Annyira jó, hogy rávezettél, hogy nem kell elásnom magam, hogy teljesen rendben van, amit érzek. Köszönöm, hogy összebékítettél a saját érzéseimmel.” (38 éves nő)

“Rávezettél, hogy fogadjam el önmagam, és hogy a kezemben van a jövőm.” (36 éves nő)

“Köszönöm! Rávilágítottál ismételten a lényegre! 🙂” Szilvi

Széleskörű ismeretekkel rendelkezel sok-sok területen, és ezt hatékonyan alkalmazod az emberekkel való foglalkozás során, annak függvényében, hogy kinek mire van szüksége.”  (40 éves nő)

“Segítséget, rámutatást és szeretetet kaptam.” (35 éves nő)

“Bárkinek szívesen, nyugodt szívvel ajánlom, hogy hozzád forduljon, aki problémával (testi, lelki, egyéb) küzd, aki nem látja a kiutat az adott helyzetből, aki valamilyen betegségben szenved, aki fejlődni szeretne, aki a múltban elszenvedett sérelmeket, megaláztatásokat, fájdalmakat, problémákat szeretné lerakni, feldolgozni, akinek hiányérzete van, valamit még keres, aki szeretné a belső egyensúlyát, belső békéjét megtalálni és fenntartani, és aki szeretne egy tudatosabb, hasznos életet élni, mert ki tudja mit hoz a jövő.”  (41 éves nő)

“Te mindig nagyon jól meg tudod fogalmazni!” (38 éves nő)

“Drága Ibolya! Nagyon köszönöm. A tegnapi beszélgetést is. Nagyon jó volt, mindig jó veled beszélgetni. Sok-sok hasznosat és érdekeset megtudtam ismét. Üdv: Bea”

“Nem is tudok egyszerűen mit mondani. Hihetetlen, nehéz és egyszerre súlytalanul felszabadító. Kevés dologban hiszek, de ami tudást Te közvetítesz, az többszörösen bizonyítottan a valóságban működőképes, nem lehet nem észrevenni. Ütőképes tudás. Te ismered legjobban a történetem. Nem szoktam puncsolni.” (Mariann)

“Ajándék vagy számomra, és sokak számára, akik ismerhetnek. ” Nóri

Miért tőlem kérj konzultációt? Ellenőrizz le!

A Facebook csoportomban élő videós bejelentkezéseim vannak, amelyek bármikor visszanézhetők. Asztrológiai és jeltudományi tudásomat osztom meg az érdeklődőkkel közérthető formában, annak érdekében, hogy segítsek a mindennapi élet nyugalmát létrehozni és fenntartani.
“Nagyon tetszik, hogy az asztrológiáról oly módon tudsz beszélni, hogy az a nem szakavatottak számára is érthető és teljesen behelyezhető a hétköznapi életünkbe. Nagyon hasznos a munkád és az, hogy ezt teljesen önzetlenül és segítő szándékkal teszed számomra igencsak tiszteletre méltó, HÁLA és KÖSZÖNET érte!”(Ildikó)
Jelentkezz a csoportba és nézd meg, hogy milyen benyomást teszek rád. Így kiderül, hogy tudunk-e majd együtt dolgozni.
https://www.facebook.com/groups/tudathang

Nézd meg a szegedi Telin TV felvételét pár évvel korábbról:
https://www.youtube.com/watch?v=E6R0RPYMXzQ

1996 óta foglalkozom kiemelten a jeltudománnyal, 2005 óta különösen az asztrológiával, amit 2010 óta tanítok is, 2015 óta nyilvánosan meghirdetett csoportos képzéseket is tartok. 2012 óta további tanulmányokkal, módszerekkel (Recall Healing, Germán Gyógytudomány) egészítettem ki a gimnáziumban, egyetemen szerzett emberismereti (pedagógia, pszichológia) tudásomat.

A honlapon számos asztrológiai, önismereti, életviteli tárgyú írást találsz különböző témákban. Az oldalsávon az Archívum címszónál kereshetsz időpont alapján vagy a Kereső címszónál kulcsszó alapján. Jó böngészést!

Tudathang konzultáció: elakadt élethelyzetek, lelkiállapotok, testi tünetekKonzultáció feltétele és díja:

Személyes találkozás esetén a konzultációnak csak a bejelentkezés a feltétele, illetve a kapott időpont betartása. Szegeden fogadlak, a belváros környékén, a pontos címet bejelentkezéskor kapod meg.

Online konzultáció esetén is bejelentkezés, időpont-egyeztetés szükséges. Egy óra konzultációs díjat előre kérek, ha még nem ismerjük egymást. Ha több órás konzultációra lesz szükség, a későbbiekben ki tudod egészíteni az eredeti összeget. A megbeszélt időpontban hívlak Messengeren vagy hívsz telefonon, esetleg más alkalmazáson keresztül beszélünk.

Akadályoztatás esetén szólj időben.

A konzultáció díja:
1 óra: 12 ezer Ft
1/2 óra: 7 ezer Ft
4 órás bérlet 48 ezer helyett 40 ezer Ft (1 hónapig érvényes)

Bejelentkezés

Telefonon: +36 30 9150369
E-mail-ben: tudathang@gmail.com
Facebook-on a szakmai oldalamon üzenetben: https://www.facebook.com/tudathang/
Facebook-on a magán oldalamon üzenetben: https://www.facebook.com/martonibolya.tudathang

Asztrológiai tanulmányokkal nyerj önismeretet

Ha hosszútávra keresel megoldást, akkor gyere, és tanuld meg a saját, személyes születési képleteden az asztrológiát és fedezd fel közben önmagad: Asztrokotta.

“Az emberélet útjának felén/egy nagy sötétlő erdőbe jutottam,/mivel az igaz útat nem lelém./Ó, szörnyü elbeszélni mi van ottan,/s milyen e sűrü, kúsza, vad vadon:/már rágondolva reszketek legottan./A halál sem sokkal rosszabb, tudom.
De hogy megértsd a Jót, mit ott találtam,/hallanod kell, mit láttam az uton./Akkortájt olyan álmodozva jártam:/nem is tudom, hogyan kerültem arra,/csak a jó útról valahogy leszálltam.”
(Dante Alighieri: Isteni színjáték, Pokol, Babits Mihály fordításában)

Bátorításként idézem Dantét, a legnagyobb olasz költőt, aki 700 évvel ezelőtt kezdte így a saját lelki utazásáról írt beszámolóját. A nehézségek senkit sem kerülnek el, és az életünknek, különösen pedig a spirituális fejlődésünknek elengedhetetlen része a belső válság. De nem a célja, nem a végállomása! Hanem sokkal inkább szükségszerű köztes állapota, amely a legnagyobb segítségünk lehet az igaz önvalónkhoz vezető utunkon!

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva.