Konzultáció

Konzultáció01

Tudathang asztrológiai, önismereti, válság-kezelési konzultáció

A következő helyzetekben tudok segítségedre lenni a konzultálással:

Asztrológiai elemzést, éves előrejelzést, párkapcsolati vagy más kapcsolati összevetést kérsz. Így megértés születik benned önmagad és mások felé, rálátsz a helyzetedre és tudni fogod, hogyan tovább.

– Nehéz élethelyzetből, érzelmi válságból, elakadásból keresel kiutat, hiszen összeomlott vagy épp összeomlani készül az eddigi világod. Feltárjuk, mi vezetett a helyzetbe, hogyan jöhetsz ki belőle ép lélekkel, hogyan kerülhetsz egyensúlyba önmagaddal és a környezeteddel. Katt ide: Érzelmi válság.

– Betegségből gyógyulsz vagy szeretnél gyógyulni, és nem elégszel meg a tünetek enyhítésével. Feltárjuk a megbetegedéshez vezető lelki-érzelmi sémáidat, megkeressük azok gyökerét, megtaláljuk az egészséges működéshez vezető utadat, az öngyógyításod módját, amellyel te magad is tehetsz magadért, és nem csak az orvosoktól várod a megoldást. Katt ide: Egészség & hiánya.

Van olyan is, amikor csőstül jön a baj, minden van egyszerre: válság, önismereti hiány, betegség. Minél nagyobb a baj, annál nagyobb a tét: bemerevedik az ember a régi, ismert, ám minduntalan zsákutcába és betegségbe vezető, öntudatlanul működtetett automatizmusaiba vagy bátorságot merít, nyit az ismeretlen felé, felfedezni indul saját belső világát, és önmaga megismerése által egyre inkább pozitív irányba változtatja az életét.

A Tudathang személyes konzultáció neked való, ha tudsz és akarsz a segítségemmel, a támogatásommal magaddal, magadon munkálkodni, mert felismerted, hogy csak az önismereti út vezet egyensúlyi állapothoz, élni érdemes élethez. Köszönöm a bizalmadat, hogy hozzám fordulsz.

A személyes konzultáció hossza két óra, mivel a tapasztalat azt mutatja, hogy ennyi az optimális idő alkalmanként. Ettől eltérő időtartamban külön megbeszélés alapján vállalom a konzultálást.

Ha nem Szegeden élsz, akkor a neten tudunk beszélni, a Skype, a Hangouts, akár a Facebook videochat tökéletesen bevált e célra.

Jelentkezz be és kérj időpontot telefonon: +36 30 9150369 vagy e-mail-ben: tudathang@gmail.com.

Óradíj: 10.000 forint / 34 euro (alanyi mentes).
Tudathang kedvezmény: -20%. Feltétele: úgy jelentkezel konzultációra, hogy korábban már elvégeztél egy (bármelyik korábban tartott) Tudathang tanfolyamot, vagy éppen most végzed.
Családi kedvezmény: -10%. Feltétele:
  • A veled egy háztartásban élő közeli rokonodnak is kérsz és fizetsz konzultációt, amelyet 2 hónapon belül igénybe is vesztek. Ez kiváló lehetőség akár ajándékozásra is, de mindig győződj meg arról, hogy a megajándékozott igényli ezt.
  • Akkor is kérd ezt a kedvezményt, ha például több gyermeked van, és mindegyiküknek szeretnél asztrológiai elemzést kérni.
  • És akkor is jól jöhet ez a kedvezmény, ha biztos vagy benne, hogy egy óra konzultáció kevés a problémád súlyához, ezért több órányi konzultációra érkezel!

Hozzászólások lezárva