Kulisszatitkok: Szív-otthon-szeretet
Kulisszatitkok: Szív-otthon-szeretet

Kulisszatitkok: Szív-otthon-szeretet

 

Ismerős valamelyik téma ezekből? Vénás lábak, hajszálerek, szívritmus zavar, heves szívdobogás, kőszívűség, keringési rendellenesség, lyukas szív, infarktus, stb. 

Mi azzal foglalkozunk majd ezek kapcsán, amit az orvostudomány figyelmen kívül hagy, pedig a működésünknek alapja: az érzelmeinknek és gondolatainknak a testünkre gyakorolt hatásával, önmagunk megismerésével.

 Szív, érrendszer, keringés: mit nyújt nekünk a témában az asztrológia (Oroszlán, Rák jegye, Nap és a Hold)? Ugye azt már mondanom sem kell, hogy minden emberben mind a 12 jegy benne van – csak más-más összetételben? Igen, mindenkiben van Oroszlánság is és Rákság is. És mindenki horoszkópjában van Nap és Hold is, naná. 🙂

 Milyen ismereteket nyerünk a biologikából, ha meg akarjuk érteni az ide tartozó betegségeket? Szervi funkció, érzettartalom, biológiai értelme az esetleges betegségnek…

 Mivel több, és miért még jobb, ha azt is tudjuk, amit a Recall Healing ad hozzá a témához? Programozó konfliktus és kiváltó konfliktus: nem a számítástechnika kifejezései, hanem a lelki életünké. 🙂

Az öt elem tana hogy jön ide és miért jó, ha megértésünk van belőle (tűz elem)?

 Mit tehetünk, hogy elkerüljenek a gondok, a problémák?

 Milyen testgyakorlatokkal segítünk magunkon úgy, hogy még jól is essen?

 Meditáció? Hogy jön az ide, mit nyújthat?

Tevékeny és gazdag kedd délutánunk lesz december 1-én. És folytatjuk is, havonta újabb témákkal, hetente pedig a megismert gyakorlatokkal.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.