Magánórák

Ha a tanfolyamként kiírt lehetőségektől különböző dolgokat vagy másképpen szeretnél tanulni, megteheted a  magánórákon. Lehet, hogy így jobban megfelel az időbeosztásodnak, érdeklődésednek, igényednek.

Miért?
  • Mert előfordulhat, hogy nem tudsz vagy akarsz egy egész tanfolyamot végigvenni.
  • Mert lehet, hogy csak egy rész érdekel, vagy olyasmi, amit nem tartok meghirdetett tanfolyamban, de benne van a tudástáramban.
  • Az is lehet, hogy korábban tanultál nálam vagy máshol, és most csak ismételnél, felelevenítenél, kiegészítenél, elmélyítenél egy korábbi tudást.
  • Mert ez a legszemélyesebb, leginkább egyénre szabott módja annak, hogy valamit elsajátíts, valamiben elmélyülj, valamit megélj, valamit a magad módján feldolgozz.
  • Mert mindannyian egyek vagyunk ugyan, de ezt a legsokfélébb módon hordozzuk. Ezért ha tökéletesen rád szabott tanulásra vágysz, akkor annak a különórák adnak keretet.
Mikor?

Időpont egyeztetés alapján tartok különórákat, az előzetesen megbeszélt, egyeztetett anyagból az alábbi témakörökben:

  • klasszikus nyugati asztrológia: horoszkóp elemei, értelmezés, segédhoroszkópok és értelmezésük (szolár, tranzit, direkciók), eseményhoroszkóp, időpontkeresés), szinasztria
  • thai masszázsok: tradicionális, aromaolajos, talp, élet ritmusa (=thai masszázs+kranio)
  • otthon végezhető, közérzetjavító gyakorlatok (Bian csikung, thai jóga)
Különórák TudathangMennyiért?

Az egyéni felnőttoktatásról (különóráról) alanyi mentes számlát állítok ki neked, a következő díjszabás alapján: 60 perc oktatás díja 6.000 Ft

Kivételes helyzetekben, egyéni időbeosztásom, elfoglaltságom függvényében vállalom néha azt is, hogy házhoz menjek. Ilyen helyzet például, ha betegségből lábadozol, ha kismama vagy mozgáskorlátozott vagy, esetleg egyéb speciális helyzetekben.
Szegeden belül fix 3.000 Ft a kiszállási díj.
Szegeden kívül a kiszállás díja az útiköltség (oda-vissza), továbbá az utazással töltött órák szerint óránként 3.000 Ft, plusz az esetleges szállásdíj.

Keress meg telefonon vagy e-mailben, esetleg a FB oldalon, és beszéljük meg pontosan, mit szeretnél, mikor, milyen ütemezésben!

 

Hozzászólások lezárva