Last minute lehetőség az önismereti tanfolyamra

Milyen tudás szellemében zajlik az önismereti asztrológiai műhelyfoglalkozás?

Klasszikus nyugati asztrológiával foglalkozom, a Baktay Ervin szellemében állok hozzá az asztrológiához, mert ebben nekem ez az alap. Ugyanakkor több jelentős kortárs asztrológus munkásságával is megismerkedtem-ismerkedem, ami szintén hat rám. Ám ami a leginkább színezi azt, ahogy az asztrológiát felfogom és használom, az a világszemléletem, amiben egyesül a buddhista dharma, a taoista világkép, illetve a mai fizikusok, etnológusok, pszichológusok kutatási eredményei, melyek a morfogenetikus mező fogalmában találkoznak.

Ezen a műhelyfoglalkozáson a meghirdetett tematika alapján feldolgozzuk a minden gondolkodó, tudatosuló emberben felmerülő fontos kérdéseket úgy, hogy abból már tovább lehessen lépni az önismeretből a jellemfejlődés, a sorsváltoztatás, a személyiség gazdagításának, illetve az elégedettebb élet megélésének irányába.

A személyes tapasztalatom az, hogy még azok az emberek is, akik tisztában vannak azzal, hogy nem külső mumusok alakítják az életünket, hanem a saját belső, ismert és fel nem ismert energiáink, szóval, még ők is időhiányban és leginkább figyelemhiányban szenvednek. Ezért inkább egy két órás konzultációt választanak időről időre, és nem az általuk is használható tudást.

Az Asztrokotta: önismereti-asztrológiai képzés és kaland igényel egy kis kitartó figyelmet. Ezeket az alkalmakat úgy állítottam össze, hogy azt a képet lehessen a végére megalkotni a résztvevőnek önmagáról, a tematikában  felvetett kérdések megválaszolásával, ami a lehető legjobban, legpontosabban őróla szól. Ahogy semmilyen pszichológiai elemzés nem tud rólunk szólni. Ahogy nem tudunk kivesézni mindent egy konzultáción. És úgy, hogy a megoldókulcsokat is elvihesse a résztvevő.

Hozni csak jegyzetpapírt, írószert kell – na meg a nyitott, érdeklődő, kérdező FIGYELMEDET.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.