Last minute lehetőség az önismereti tanfolyamra

Jelentkezz most!

Milyen tudás szellemében zajlik az önismereti asztrológiai tanfolyam, az Asztrokotta 1?

Klasszikus nyugati asztrológiával foglalkozom, a Baktay Ervin szellemében állok hozzá az asztrológiához, mert ebben nekem ez az alap. Ugyanakkor több jelentős kortárs asztrológus munkásságával is megismerkedtem-ismerkedem, ami szintén hat rám. Ám ami a leginkább színezi azt, ahogy az asztrológiát felfogom és használom, az a világszemléletem, amiben egyesül a buddhista dharma, a taoista világkép, illetve a mai fizikusok, etnológusok, pszichológusok kutatási eredményei, melyek a morfogenetikus mező fogalmában találkoznak.

Ezen a tanfolcool-wood-girl-mirror-reflectionyamon a meghirdetett tematika alapján feldolgozzuk a minden gondolkodó, tudatosuló emberben felmerülő fontos kérdéseket úgy, hogy abból már tovább lehessen lépni az önismeretből a jellemfejlődés, a sorsváltoztatás, a személyiség gazdagításának, illetve az elégedettebb élet megélésének irányába.

A személyes tapasztalatom az, hogy még azok az emberek is, akik tisztában vannak azzal, hogy nem külső mumusok alakítják az életünket, hanem a saját belső, ismert és fel nem ismert energiáink, szóval, még ők is időhiányban és leginkább figyelemhiányban szenvednek. Ezért inkább egy két órás konzultációt választanak időről időre, és nem az általuk is használható tudást.

Az Asztrokotta 1. önismereti tanfolyam pedig igényel egy kis kitartó figyelmet. Ezt a 10 alkalmat úgy állítottam össze, hogy azt a képet lehessen a végére megalkotni a résztvevőnek önmagáról, a tematikában  felvetett kérdések megválaszolásával, ami a lehető legjobban, legpontosabban őróla szól. Ahogy semmilyen pszichológiai elemzés nem tud rólunk szólni. Ahogy nem tudunk kivesézni mindent egy konzultáción. És úgy, hogy a megoldókulcsokat is elvihesse a résztvevő.

Hozni csak jegyzetpapírt, írószert kell – na meg a nyitott, érdeklődő, kérdező FIGYELMEDET.

Szerdán délben (szept. 21.) lezárom a jelentkezést.
Jelentkezéshez olvasd el ezt: http://tudathang.hu/asztrokotta-onismereti-trening/.

Könyvjelző ehhez: Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva