Lótusznapok 2015, előadásaim

Évről évre egyre jobb! A Szegedi Egyetemi Fűvészkert Lótusznapok fesztiválja idén is nagyszerűen sikerült. Én is ott voltam, tartottam két előadást. Ez a 6. éve, hogy előadóként jelen lehetek, egyre nagyobb érdeklődés mellett. Az utóbbi években mindig megtelt a terem az előadásaimon. Szívből köszönöm az érdeklődést azoknak, akik ott voltak. Köszönöm a sok jó kérdést, a sok biztatást, jó szót.

Lótusznapok 2015, Tudathang előadások asztrológia, önismeret, önazonosság, tudatos életvezetés témában.

Lótusznapok 2015, Tudathang előadások asztrológia, önismeret, önazonosság, tudatos életvezetés témában.

Az idei két előadás címe, témája ez volt:

Párkapcsolat a csillagok segítségével
Márton Ibolya Tudathang-konzulens előadása a Szegedi Fűvészkert Lótusz Napok fesztiválján – 2015.08.01.
Miért érdemes az asztrológiához nyúlnunk a párválasztásra, az elköteleződésre, a közös otthonteremtésre készülve? Miben nyújt pótolhatatlan segítséget a csillagos ég üzenetének pontos, személyre szabott ismerete? (Ezo-spiri hablaty nélkül, tényszerűen és tárgyilagosan.)

Hiedelmek vagy boldog párkapcsolat?
Márton Ibolya Tudathang-konzulens előadása a Szegedi Fűvészkert Lótusz Napok fesztiválján – 2015.08.02.
A családból hozott hiedelmeink meghatározzák a párkapcsolati mintáinkat. Ezek azonosíthatók, feltárhatók, kioldhatók, és enélkül a tudatosítás nélkül esetleges a párkapcsolati boldogság. Az előadásban rámutatok a családból hozott hiedelmeink létrejöttének mechanizmusára és módszereket mutatok, amelyekkel tudatosíthatjuk azokat, amelyek számunkra kellemetlenek, ártók.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.