Meghívó karmikus tendenciáid megismerésére és reinkarnációs utaztatásra

Szeretettel üdvözöllek ebben a talán neked is érzelmileg túlzsúfolt szeptemberi melegben!

Azt látom, ha magamba nézek és ha másokra figyelek is, hogy az elmúlt legkevesebb hat évben mindenki életében egyre nagyobb szerepet kaptak olyan történések, amelyek egyre jobban mutatják, hogy más időket élünk, mint addig, egyre jobban igénybe vehetnek testileg-lelkileg, és egyre hangosabban szólítanak fel arra, hogy megkeressük azt a kulcsot, amivel kinyithatjuk a békesség, a csend, a derű, a jól működő dolgaink kapuját.

A korábbi évtizedekben talán működhetett az, hogy a problémáink megoldásához másokat vettünk igénybe, mástól vártunk lépéseket, hogy külső szinten, így-úgy túljutottunk a nehezebb periódusokon. Az elmúlt hat év során azonban egyre fokozódó mértékben már nem működik ez. Onnan tudhatod, hogy így van-e, hogy ha már x számú problémádra találtál látszólag megoldást valamilyen rajtad kívül álló dologban, mégsem lett jobb az életed, mégis visszaköszön a probléma, mégis fáj a lelked.

Hogy mennyire vagyunk rendben önmagunkkal, az leginkább a párkapcsolatunkon, illetve a többi társas kapcsolatunkon mérhető le. Egy darabig hitegethetjük magunkat azzal, hogy mi rendben vagyunk, mi jók vagyunk, mi jól tudjuk, nekünk igazunk van, és természetesnek tűnhet, hogy mindenki más a nehéz eset. Lehet, hogy így végül arra ébredünk, hogy egyedül maradtunk, társ és barátok nélkül. Aztán jól beleállunk ebbe, és még jobban megszilárdítjuk magányunkat. Vagy érdekkapcsolatokkal kárpótoljuk és hitegetjük magunkat.

A másik gyakran visszaköszönő téma mostanság a Mi célra vagyunk a világon? – hogy Tamási Áron szavaival éljek. Soha ennyi a világban a helyét nem találó ember nem élt a Föld nevű játszóterünkön. Amit még Vörösmarty adott válaszként majdnem 200 éve, az a mai emberben további kérdéseket vet fel, mert már rég elveszett szem elől a “legnemesb” – és itt javaslom újraolvasásra a Gondolatok a könyvtárban című versét. 🙂

Tamási válasza még 100 éves sincs, de ezt is elfelejtettük: “Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne”.

Az utóbbi évek bolygómozgásai jól mutatják, hogy mi a valóság, és azt is, hogy merre van megoldókulcs. Az önbecsapásaink egyre kevésbé működnek és szépen mindenkiben teret nyer a felismerés, hogy a világ olyan, amilyennek az én tapasztalja, amilyen az <én> vagyok. Hogy az én, a tapasztaló, cselekvő ember érzelmi és mentális szűrőjén keresztüli a világának minősége. Hogy itt, ebben az emberi létformánkban csak szubjektív valóság van.

Egyre több embernek elege van abból, hogy magát sem találja már, mert mindig kifelé néz, és vak arra, hogy ki az, aki néz, aki érez, aki gondol, aki tesz.

Mivel mi magunk teremtjük önmagunk valóságát, ezért ésszerű a következő lépés: megismerni, hogy ki ez az én, aki mindazt létrehozza, amiben él, és ha valami nem működőképes, blokkolt vagy meddő benne, akkor azon hogyan lehet változtatni. Ne légy vak, ismerd meg önmagad: gnoti se auton, mert Szókratésszel szólva: <megvizsgálatlan életet nem érdemes élni>.

Szeptember 22 és november 24 között lesz az a 10 alkalom, amikor a legőszintébben belenézhetsz a tükörbe úgy, hogy elsajátítod a módszerét is ennek az világos szembenézésnek. Ez az Asztrokotta 1: önismeret az asztrológia segítségével című tanfolyam.
Itt ráadásként egy 2 órás egyéni konzultáció is vár rád, ahol kettesben vesézzük ki a téged leginkább foglalkoztató témákat.
És: meglepetés ajándék is vár a végén, hogy az elsajátított tudást bármikor használhasd.
És: ha eljössz, akkor meghívott vagy a Tudathang Műhely zártkörű találkozóira is, minden hónap utolsó napjaiban, leghamarabb szeptember 30-án.
A teljes tanfolyami kiírást ezen a linken nézd meg, kérlek: http://tudathang.hu/asztrokotta-onismereti-trening/, megtalálod itt a 10 alkalmas tematikát is. Ebből néhány címszó: kezdet és vég, archetípusok, karma, egészség, kapcsolatok, gyermek, életfeladat.

Abban az esetben ha igen nagy elakadást érzel, és meg tudod fogalmazni a problémádat, de abban mégsem sikerült eddig előre lépned, a javaslatom az utaztatás.
A reinkarnációs utaztatással 2012-ben kezdtem foglalkozni, most pedig szintet léptem, hogy még hatékonyabban segíthessek.
A karmikus tendenciákat kioldani nem egyszerű feladat, de pont azért vagyunk még mindig itt, hogy ezt tegyük. Ez a téma egy újabb bejegyzést kér majd, itt röviden annyit mondhatok, hogy ebben szuperszonikus sebességre lehet kapcsolni az utaztatással.
Ha tehát úgy érzed, hogy segíteni tudok neked ebben, keress meg ez ügyben.

Várlak tehát az Asztrokotta 1 tanfolyamra és a reinkarnációs utaztatásra szeretettel!

Megoldásokban és pozitív benyomásokban gazdag szeptembert kívánok!

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva