Nem csak születésnapra

Március 15-én, a magyar szabadság napján születtem Székelyföldön, és már a születésnapom is híven tükrözi, hogy egyaránt fontos számomra a megmaradás, a gyökerek és a szabadság, a szárnyalás. Asztrológusként is jellemzi a látásmódomat, hogy erre az egyensúlyra törekszem.

Ebben a bejegyzésben néhány gondolattal, ötlettel téged is arra buzdítalak, hogy legalább a születésnapodon gondold át azt a témát, amit az alábbiakban felvetek, mert ezáltal te is, a Nap-jegyednek megfelelően foglalkozol a megtartó és az elengedő, felszabadító erők egyensúlyával.

Nem csak születésnapraHa jobban érdekel a téma, végigjátszhatod mind a 12 jegy kérdését, hiszen egyikünk sem egy jegy szülötte, mindnyájunkban jelen van a Zodiákus teljessége, más-más mintázatban. Most, a tavaszpont (március 20.) környékén amúgy is segítik az égi energiák is azt a megújulást, amit a lelkedbe csempészel ezzel a játékos önismereti kalanddal.

Fogj tehát papírt, ceruzát, vagy csak csendesedj el pár perc erejéig, és engedd meg magadnak, hogy átjárjon a kérdés, és hagyd, hogy megszülessen benned a válasz. A kérdések talán huncutak, és lehet, hogy olykor nem a megválaszolásuk az igazi válasz – légy figyelmes! 🙂

Jó kalandozást önmagad rejtelmeiben!

Kos: Milyen területet hódítanék meg legszívesebben a közeljövőben? Mi késztet új kalandra? Mivel lennék elégedett?

Bika: Milyen erősségeim, képességeim, adottságaim vannak, amelyekkel magamnak és másoknak is a javára válok, és melyek a legnagyobb jellembeli (vélt vagy valós) hiányosságaim? Mivel kellene rendelkeznem ahhoz, hogy biztonségban érezhessem magam?

Ikrek: Kik azok az emberek, akiktől eltanultam dolgokat (iskolában, családban, életben), akikre mindig szívesen gondolok? Hogyan köszönöm meg ezt nekik? Tőlem mi jót lehet tanulni?

Rák: Hogyan és mivel tudok örömet szerezni a szüleimnek? És a (majdani) gyermekeimnek?

Oroszlán: Milyen sikereket tudhatok magaménak? Milyen tulajdonságaim segítettek hozzá? Mit vágyok elérni? 

Szűz: Melyek voltak eddigi legnagyobb kudarcaim, és mit tanultam belőlük, ami aztán a javamra vált?

Mérleg: Milyen a tökéletes nap? Megtervezem és létrehozom. Mi az, amiért igazán hálás vagyok/lennék a páromnak, mit becsülök/becsülnék benne a legjobban?

Skorpió: Melyek a legnagyobb veszteségeim, miből fakadtak? Elgyászoltam őket? Melyik érzésemhez vagyok a leghűségesebb? 

Nyilas: Melyek eddigi életem legnagyobb örömei? Kiknek köszönhetem? Köszönjem meg!

Bak: Mi az, amit nap, mint nap gondolok, érzek, megteszek, és ezzel a célom felé haladok? 

Vízöntő: Kik az igaz barátaim, és mivel tudok nekik örömet szerezni? Melyek a legnagyszerűbb ajándékok, amiket kaptam, és mi az örökös kívánságom, amely soha nem teljesült?

Halak: Milyen levelet írhatnék 10-20 év múlva a mostani énemnek? Milyen tanácsaim lennének, mire figyelmeztetném magam?

Figyelmeztetés: még csak az asztrológiai tudás peremén járunk, óvakodj attól, hogy megbélyegző megállapításokra juss akár magaddal, akár mással kapcsolatban. Kezeld könnyedén, játékosan az apránként elsajátított tudást, azzal a megengedő látásmóddal, hogy: Akár tévedhetek is!

Innen folytatjuk jövő héten. Addig is, ha személyre szóló elemzést, asztrológiai útmutatót szeretnél, akár önismereti, akár problémamegoldó célzattal, javaslom a konzultációt. Szeretettel állok rendelkezésedre.

Tarts velem, kerülj közelebb ÉNMAGodhoz, hogy
az lehess, aki lehetnél azt élhesd, amit élhetnél
azzá válhass, aki már most is, mélyen ott legbelül vagy.

Kapcsolódó Tudathang programok:

Egyéni konzultáció

Asztrokotta: önismereti-asztrológiai képzés és kaland

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva