Tanfolyamok

Tudathang tanfolyamok

Tematikus bontásban találod itt összesítve a Tudathang tanfolyamokat, elolvashatod a részvételi lehetőségeket és tájékozódhatsz a kedvezményekről.

A Tudathang tanfolyamokra szeretettel várlak, ha elmúltál 14 éves, és megvan benned a kellő nyitottság, tudásvágy és bátorság az új ismeretek és módszerek elsajátításához és az ezzel együtt járó átalakuláshoz, fejlődéshez.

Kedvezmények (az Asztrokotta Gyakorlóra nem érvényesek):
Tudathang kedvezmény: -20%. Feltétele: úgy jelentkezel tanfolyamra, hogy korábban már elvégeztél egy (bármelyik korábban tartott) Tudathang tanfolyamot.
Ismétlő kedvezmény: -50%. Feltétele: úgy jelentkezel tanfolyamra, hogy korábban már elvégezted ugyanezt a Tudathang tanfolyamot.
Családi kedvezmény: -10%. Feltétele: úgy jelentkezel tanfolyamra, hogy a veled egy háztartásban élő közeli rokonoddal együtt jöttök.
A kedvezményeket nem lehet összeadni. A családi kedvezményt lehet egyszerre érvényesíteni a Tudathang kedvezménnyel vagy az Ismétlő kedvezménnyel, két külön személyre. Pl. Te, feleségként már elvégeztél nálam egy thai masszázs tanfolyamot, most pedig a férjeddel együtt jelentkeztek az Asztrokotta tanfolyamra (így neked -20%, férjednek -10% kedvezményt biztosítok).

 

Minden tanfolyam és az Asztrokotta Gyakorló is regisztrációhoz kötött, a tanfolyami leírásban foglaltak szerint.

Tudathang tanfolyamok listája:

Önismereti tanfolyamok – ahol önmagadhoz, valódi lényed mélyebb megismeréséhez, és ezáltal jobb, kielégítőbb, hatékonyabb működésedhez találsz módszereket és tudást:

Asztrokotta (önismereti asztrológia)
Gyökerek és szárnyak
Asztrokotta Gyakorló

Testkalauz tanfolyamok: thai masszázs és jóga tanfolyamok. Lenyűgöző tudást és technikákat őriz a thai nép Sakjamuni Buddha kortársának, Shivago Komarpainak a hagyatékaként. A testi egészség megőrzésének, a jó közérzet helyreállításának nagyszerű gyakorlatait nem lehet túlbecsülni:

Élet ritmusa tanfolyam
Tradicionális thai masszázs (alap)
Haladó tradicionális thai masszázs
Thai talpmasszázs
Aromaolajos thai masszázs
Thai jóga: szerzetesek öngyógyító gyakorlatai
Bian csikung az egészség helyreállításáért

Akár a test felől, akár a lélek felől közelítve szeretnél közelebb kerülni önmagadhoz, szeretettel várlak a tanfolyamokon!

Hozzászólások lezárva