Őszi napéjegyenlőség – és a tudatos életvezetés lehetősége valós önismereti alapokon

Őszi napéjegyenlőség - tudatos életvezetés valós önismereti alapokon

Amikor az őszi napéjegyenlőség bekövetkezik, akkor egyben kezdetét veszi a Nap mélyre szállása a zodiákuson, a figyelmünk koncentráltabb befelé fordulása a külcsínről a belbecsre.

A tavaszi napéjegyenlőségtől kezdődően a Nap a Kos, Bika, Ikrek, Rák, Ororszlán, Szűz jegyében egy emelkedő (az Oroszlánban csúcson levő) pályát futott be. Ezekben az időkben inkább kiáramló, a világban megmutatkozó, ott nyomot hagyó késztetéseink kaptak energiát.

Most, hogy a mai nappal megkezdi a Nap az égi útjának lefelé vivő szakaszát a Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő és Halak jegyén keresztül, eljön a befelé fordulás, az elmélyülés, a tanulás, az önmagunkkal és a szentséggel való találkozás támogatott ideje.

Most már igazán minden adott, hogy megértésre, önismeretre, új tudásokra tegyünk szert, melyek révén majd a következő tavaszi napéjegyenlőség utáni újabb hat hónapban a kiáramló energiáink minősége tisztább, emelkedettebb, jobb működést, több boldogságot hoz.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.