Recall Healing és Tudathang

2012 végére úgy éreztem, hogy ki kell egészítenem az asztrológiai tudásomat olyan módszerekkel, amelyek még hatékonyabbá teszik a hozzám fordulók számára az önfejlesztést, az életük jobb irányba terelését. Ahogy ez megfogalmazódott bennem, meg is találtam Hamer doktor nagyszerű felfedezését, a Germán Gyógytudományt, aztán pedig a Recall Healing-et.

Mi a Recall Healing? Lehetőség arra, hogy az egészségünkre, az életünkre, esetleges problémáinkra és megbetegedéseinkre biologikus megértéssel tekintsünk, megértsük, és megéljük, hogy kik is vagyunk valójában. Az így születő új tudatosságunk és tiszta megélésünk olyan, mint egy kvantum ugrás: ebből a nézőpontból tekintve a betegségeinknek, sőt a velünk történő jelentős életeseményeknek is jelentése van, amely kívül mutatja meg azt, aminek belül nem voltunk tudatában, aminek a megélése elől elzárkóztunk. Ez az új tudatosság, tudatosítás maga a gyógyító, és a gyógyulás folyamata egyben.

Amikor a tudatosság szintjére emeljük a korábbi érzelmi traumát és az általa előidézett, megélt érzelmi tartalmat, akkor válik lehetővé, hogy közömbösítsük annak visszatérő jellegét, megszabaduljunk súlyától és így lehetővé tesszük a szabadabb és boldogabb jelent és jövőt a magunk és a környezetünkben élők számára.

Gilbert Renaud, akinek a nevéhez fűződik a Recall Healing, azt mondja a módszerekről: mindazon felül, amit megtanítok, alkalmazd minden hasznos tudásodat annak érdekében, hogy közreműködhess ama ember jó közérzetének helyreállításában, aki megtisztel azzal, hogy a véleményedet kéri. Felismertem Gilbert tanításainak rendkívüliségét, hatékonyságát, módszereinek logikus és szelíd mivoltát, inspirálódtam a rengeteg esettörténetből, amellyel megismertetett, és lenyűgözött az a tény, hogy lehetséges segíteni néhány konzultáció alkalmával és nem szükséges végeláthatatlan és időrabló sorozatokba bocsátkozni.

Az a látszólag szerteágazó ismerethalmaz és tapasztalat, amire a szemiotikában, a kranioszakrális biodinamikában, a keleti masszázsokban, az asztrológiában, az öngyógyító gyakorlatokban, a meditáció terén szert tettem, kiegészült ezzel a zseniális módszer-együttessel, amellyel Gilbert megismertetett, és mind szerves és hasznos része annak, amit 2009 óta így neveztem el: Tudathang.

 

A Recall Healing módszer-együttes Gilbert Renaud-nak köszönhető, ő pedig a maga során elsősorban Dr. Claude Sabbah tanítványa (Total Biology of the Living Creatures). Hasznos része többek között a Marc Frechét-féle Indítóprogram és Életciklusok modellje, valamint Anne Ancelin Schützenberger asszony családkutató munkásságának meglátásai is. Mind a Total Biology-nak, mind pedig a Recall Healing-nek alapját képezi az a felfedezés, amelyet Dr. Ryke Geerd Hamer tett az 1980-as évek elején: az öt biológiai természettörvény, amelyeket ma újmedicina, germán gyógytudomány, GNM néven ismerünk.

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

 

Hozzászólások lezárva