Tudathang: életre hangoló
Recall Healing a Tudathang konzultáción

Recall Healing a Tudathang konzultáción

Mivel az asztrológiát a legpontosabb, leginkább személyre szabott pszichológiai módszernek tekintem, folyamatosan olyan irányba bővítem a tudásomat, amely az önismereti utat támogatja. A Recall Healing a Tudathang konzultáción 2013 óta szerepel az eszköztáramban.

Megéléseink és életeseményeink

A Recall Healing Gilbert Renaud módszeregyüttese, amelynek alapja a német orvos, Hamer doktor korszakalkotó felfedezése, a Germán Gyógytudomány, valamint jelentős pszichológusok módszereinek ötvözése. Lehetőség arra, hogy az egészségünkre, az életünkre, esetleges problémáinkra és megbetegedéseinkre biologikus megértéssel tekintsünk. Lehetőség arra, hogy megértsük és megéljük, hogy kik is vagyunk valójában. Az így születő új tudatosságunk és tiszta megélésünk olyan, mint egy kvantum ugrás. Ebből a nézőpontból tekintve a betegségeinknek, sőt a velünk történő jelentős életeseményeknek is jelentése van, amely kívül mutatja meg azt, aminek belül nem voltunk tudatában, aminek a megélése elől elzárkóztunk. Ez az új tudatosság, tudatosítás maga a gyógyító, és a gyógyulás folyamata egyben.

Amikor a tudatosság szintjére emeljük a korábbi érzelmi traumát és az általa előidézett, megélt érzelmi tartalmat, akkor válik lehetővé, hogy közömbösítsük annak visszatérő jellegét. Így megszabadulunk súlyától, és lehetővé tesszük a szabadabb és boldogabb jelent és jövőt a magunk és a környezetünkben élők számára.

A Tudathang konzultáció kiegészítője

Recall Healing a Tudathang konzultáción

Az a sok tudás és tapasztalat, amit Gilbert Renaud ad át a tanfolyamokon és workshop-okon (ld: Rólam), kiválóan kiegészíti az asztrológiai lehetőségeket, és konkrét módszerekkel járul hozzá ahhoz, hogy az ember közelebb kerüljön önmagához, tisztábban lásson rá az életére. És ahhoz, hogy hatékonyabbak legyünk a konzultáción a nyomozói munkánkban, amelynek során a problémáid gyökerét tárjuk fel!

Felismertem Gilbert tanításainak rendkívüliségét, hatékonyságát, módszereinek logikus és szelíd mivoltát. Inspirálódtam a rengeteg esettörténetből, amellyel megismertetett. Lenyűgözött az, hogy velem együtt ő is azt tapasztalja, hogy lehetséges segíteni néhány konzultáció alkalmával. Tehát nem szükséges végeláthatatlan és időrabló sorozatokba bocsátkozni a konzultációk során, ha a hozzánk fordulóban bátorság van, elszántság és tenni akarás!

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-