Visszajelzések

Az alábbi visszajelzéseket többnyire név nélkül adom közre. Az emberek olyan problémáikkal keresnek meg legtöbbször, amelyek igénylik a diszkréciómat. 

“Köszönöm! Rávilágítottál ismételten a lényegre! 🙂” Szilvi

“Azért választottalak téged, mert egy kedves ismerősöm egy mondat erejéig azt mondta, hogy  Márton Ibolya nagyon benne van a lelki dolgokban. Aztán a személyes találkozásunkkor kiderült, hogy ez tényleg így van. (nincs mit ragozni). Hitelesnek tartottalak már elsőre!
Széleskörű ismeretekkel rendelkezel sok-sok területen, és ezt hatékonyan alkalmazod az emberekkel való foglalkozás során, annak függvényében, hogy kinek mire van szüksége. Tanulni azért volt jó tőled, mert nem vagy unalmas, hanem épp ellenkezőleg érdekesen, mégis egyszerűen, érthetően tálalod az ismereteket, és mindenkihez a saját hullámhosszára hangolódva szólsz.”

“Azért választottam Ibolyát, mert tudtam róla, hogy rendszerezett gondolkodású, ami nekem szempont, aztán ezt az “elvárásom” mindig megerősíti. Ibolya nagyon jó abban, hogy precízen végighalad az elképzelésein, miközben tud figyelmet is adni a tanítványainak.” 

“Bárkinek szívesen, nyugodt szívvel ajánlom, hogy hozzád forduljon (sőt ezt már többször megtettem), aki problémával (testi, lelki, egyéb) küzd, azoknak, akik nem látják a kiutat az adott helyzetből, azok akik valamilyen betegségben szenvednek, azoknak akik fejlődni szeretnének, azoknak akik a múltban elszenvedett sérelmeket, megaláztatásokat, fájdalmakat, problémákat szeretnék lerakni, feldolgozni, a múltból levont tanulságokat kamatoztatva egy jobb jelenbe lépni, és egy szebb jövő felé nézni, azoknak, akik valamiféle hiányérzetük van, valamit még keresnek, valami után sóvárognak, s azoknak akik szeretnék a belső egyensúlyukat, belső békéjüket megtalálni és fenntartani, és azoknak akik szeretnének egy tudatosabb, felelősségteljesebb, és mások javát és persze saját javukat szolgáló hasznos életet élni, mert ki tudja mit hoz a jövő.” 

“Azért választottam Ibolyát, mert azt hallottam róla, hogy tanít thai jógát, tömbösítve, ami nekem a vizsgafelkészülésemhez igencsak jól jött, tekintve az összevissza időbeosztásomat. A személyes találkozáskor kiderült, hogy nagyon jól ért hozzá, sokrétű, kedves, közvetlen, és jól tanít. 🙂 Mindenkinek ajánlani tudom!” Norbi

“Te mindig nagyon jól meg tudod fogalmazni!

“Azért választottam Ibolyát, mert azt hallottam róla Budapesten egy csoporttársamtól, hogy szerinte ő a legjobb. Nagy érdeklődéssel olvastam a honlapját, ahol megnyerő volt számomra, hogy pedagógiai végzettséggel rendelkezik.  Aztán a személyes találkozáskor kiderült, hogy milyen végtelen nyugalom árad a lényéből, tudásának átadását hivatásnak tekinti.
Ibolya nagyon jó abban, hogy begyakoroltassa a tanultakat, úgy éreztem, hogy a lényéből fakadó kisugárzás pozitív hatással van érzelmi állapotomra, ezért azoknak ajánlom őt elsősorban, akik ebben a rohanó világban szeretnének eljutni a nyugalom szigetére. Én megtaláltam ezt a helyet nála Szegeden. Visszaérkezve Pestre a hétköznapok forgatagába másképp látom a világot, az embereket.  Már másnap gyakoroltam az ott tanultakat, melyhez nagy segítség az Ibolya által készített, fantasztikusan kidolgozott jegyzet.” Andrea

“Segítséget, rámutatást és szeretetet kaptam.”

“Amikor eldöntöttem, hogy thai talpmasszázst szeretnék tanulni, átnéztem az interneten található választékot. Fel is hívtam egy pár embert. Azért választottalak Téged, bár tőlem földrajzilag Te voltál a legmesszebb, mert a honlapod és a telefonban tapasztalt kedvességed, rugalmasságod meggyőzött.  A személyes találkozásunkkor aztán kiderült, hogy tényleg jól választottam.
Azért volt jó Veled tanulni, mert látszik, hogy szívből csinálod. Imádod amit csinálsz, jól tanítasz és nagyszerű ember vagy. Jó az anyagod is, amit kaptam Tőled.
Aki tényleg ezt választja munkának, hivatásnak, keresve sem találna jobb oktatót Nálad. Mindenkinek ajánlani foglak, aki ezt a masszázst kívánja tanulni, csinálni!” Csaba

“Rávezettél, hogy fogadjam el önmagam, és hogy a kezemben van a jövőm.” 

“Tudatosan lényegretörő a műhelyfoglalkozás. Szembesít önmagaddal, a problémáiddal, amiket eddig is tudtál, de nem akartál róla tudomást venni, vagy felismerteti veled, ha még nem tudtál róla. Mindenképpen megoldásra késztet, mozgósít a mozdulatlanságodból. A foglalkozásod megnevettet, fájdalmakat hoz fel a mélyből, felszabadít, megkönnyebbülsz. Egyszerűen jó, mint Te magad! Köszönöm!”

“Ajándék vagy számomra, és sokak számára, akik ismerhetnek. “

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva