Rólam


Gyakran mondták rólam gyermekkoromban: neki úgyis sikerül. Ami sikerült, az azért volt, mert eggyé váltam a célommal, mert megdolgoztam érte, mert minden energiámat annak szenteltem. Nekem ez volt a természetes. Azóta megtanultam, hogy ez nem mindig és nem mindenkinek van így, és azóta azt is megtanultam megfejteni, hogy kinek mi van a tarsolyában, milyen a személyisége, mivel és mire született. Ma hivatásom, hogy lássam, értsem, megfejtsem, megértessem a hozzám fordulókkal önmagukat és mindannyiunk különbözőségét. Hogy a magam módján hozzájáruljak mások boldogságához.

Mottóm

szellemi-spirituális tanítómtól származik, akinek az aktivitása egyszerre jelent áldást, védelmet és helyes módszereket a tudat megismerésének útján:
“The only way in which we can truly examine happiness, is by looking deep into ourselves.”
“Az egyetlen mód, hogy a boldogságot igazán kutassuk, ha mélyen önmagunkba nézünk.”
Karmapa Trinley Thaye Dorje

Bemutatkozom

A nevem Márton Ibolya, Szentegyházán, Székelyföldön születtem és Kézdivásárhelyen nőttem fel. Székelyudvarhelyen tanítóképzőben, Kolozsváron bölcsészkaron, Szegeden doktori iskolában tanultam. 1996 óta Szegeden élek.

Bár a felmenőim élete a tengernyi szeretet mellett tele volt fájdalommal, veszteséggel és szomorúsággal, a gyermekkorom Székelyföldön, a román kommunizmusban mégis szeretetben, nyugodtan, gazdag szellemi és művészi hatásokkal telt. Így sértetlenül megmaradt, és a mai napig él bennem a minden porcikámat átjáró életérzés: hogy minden viszontagsággal, minden szenvedéssel együtt is az ÉLET ÖRÖM. Természetesen vannak nagyon nehéz periódusok, ahogy mindenki életében. Azt szoktam mondani, hogy egyszerűen működöm: a jó dolgoknak örvendek, hiszen azok áldásként érkeznek hozzám. A rossz dolgoktól elszomorodom, aztán megvizsgálom őket, hogy mire figyelmeztetnek, mit tanítanak rólam magamnak, merre terelgetnek. Sok-sok tanulságot tartogat az élet, a rengeteg áldás mellett. 🙂

Megtanultam

Mindig szerettem, és a mai napig szeretek tanulni. Több iskolát kijártam, több tanfolyamot elvégeztem, szerteágazó tudás birtokába jutottam a felsőtagozatos rajzosztálytól az óvó- és tanítóképzőn át, a magyar-olasz szakon keresztül az olasz szemiotika (= jeltudomány) mentén, az asztrológia berkein, a keleti egészségszemlélet, keleti masszázs- és mozgásformák nagyszerűségén túl az emberi test, szellem és lélek csodálatos összhangjának tanulmányozásáig, a tudatosságot erősítő gyakorlatokig, módszerekig.

Tovább adom

Az összegyűjtött tudást és tapasztalatot jó szívvel adom tovább. Amit pedig a legszívesebben osztok meg, az a látásmód, amely képes a fél pohár vízben azt látni: „Félig tele van!” ahelyett, hogy: „Félig üres!”. Nagyon erős motivációt érzek arra, hogy a hozzám fordulót segítsem a megértésen túl abban is, hogy ha kell, jobbá váljon az élete a találkozásunk hatására, érkezzen bár érzelmi válságból, betegségből vagy épp tudásvágyból a találkozásunkra.

Meggyőződésem szerint az asztrológiai alapokat, mint az önismeret legkiválóbb eszközét, iskolában kellene tanítani, kamaszkorban, amikor a gyerekek a legnyitottabbak a világra és arra, ami mögötte van, ami a láthatót láthatatlanul működteti. Egészséges lelkületű ember csak az lehet, aki őszinte, fegyelmezett, felelősséget vállaló önismerettel rendelkezik. A mai világ és oktatás, a mindig elfoglalt szülők a legritkábban támogatnak ebben, többnyire nekünk kell tennünk magunkért, miután felnőttünk.

A Tudathangon keresztül azon vagyok, hogy a tudásom átadásával, a tapasztalatom és látásmódom megosztásával szolgáljam a problémáid megoldását, ezáltal pedig a te saját problémamegoldó képességed fejlesztését, a személyiséged kiteljesedését, az életviteled jobbítását.

Arról is meggyőződtem, hogy a keleti masszázs- és mozgásművészeteknek a mai napig az egészség áll a figyelmük fókuszában. Nálunk inkább betegségtudatot fejlesztenek a minket érő hatások, melyeknek a félelemkeltés az üzemanyaga. Mivel megtapasztaltam az egészségre és a jó közérzetre gyakorolt kiváló hatásukat,  a testtudat-hangoló kényeztetés révén a hozzám fordulók testi-lelki egészségéért teszek, a testtudat-hangoló masszázstanfolyamokon továbbadom ezt a tudást, hozzájárulva a testi-lelki-szellemi jóllétünkhöz. A thai jóga, a Bian csikung és más, áldásos hatású gyakorlatok ismertetésével, oktatásával a testtudat-hangoló Mozgásmeditációk révén saját eszközt adok a hozzám fordulók kezébe, amellyel nap mint nap tenni tudnak saját egészségükért.

Feltöltődöm

Önmagam egészségét a külső, információ alapú tudáson kívül a meditációval, rendszeres testgyakorlással, inspiráló olvasmányokkal, szabadban végzett mozgással, munkával, és a világ, önmagam és embertársaim, minden érző lény iránti szeretetemmel tartom fenn.

Nézz meg

A Facebook csoportomban élő videós bejelentkezéseim voltak bő két évig, amelyek bármikor visszanézhetők. Asztrológiai és jeltudományi tudásomat osztottam meg az érdeklődőkkel közérthető formában, annak érdekében, hogy segítsek a mindennapi élet nyugalmát létrehozni és fenntartani. https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Jelenleg egy zárt csoportban jelentkezem heti rendszerességgel, ha érdekel, kérdezz meg róla.

A szegedi Telin TV felvétele 2017 januárjában készült:
https://www.youtube.com/watch?v=E6R0RPYMXzQ

Elérhetőségek:

Telefonon: +36 30 9150369
E-mail-ben: tudathang@gmail.com
Facebook-on a szakmai oldalamon üzenetben: https://www.facebook.com/tudathang/
Facebook-on a magán oldalamon üzenetben: https://www.facebook.com/martonibolya.tudathang

A legfontosabbnak tartott tanulmányaim, a képzettségem forrásai, szakmai képesítéseim alapkövei: FORRÁSOK.

Tanulmányok, fordítások, lektorálások, szöveggondozások – fontosabb publikációk listája: PUBLIKÁCIÓK.

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-Hozzászólások lezárva.