Segítség a múltból
Segítség a múltból

Segítség a múltból

Mindannyian követünk el olyan dolgokat, amelyek később tévedésnek, hibának bizonyulnak. Nem úgy kellett volna szólnom, nem azt kellett volna tennem, másképp kellett volna döntenem: mondhatjuk magunknak. Segítség a múltból mindez, csak fel kell ismernünk.

Az is előfordul, hogy észre sem vesszük, hogy hibáztunk. Hogy bántottunk, átgázoltunk, nemtörődők voltunk, érzéketlenek, vagy tényleges fizikai tetteink révén ártottunk.

Akár önigazolásokat is kereshetünk, és így egyre jobban letérünk a helyes utunkról, és egyre gazosabb, sűrűbb, sárosabb úttalan utakon bolyongunk, ahogy az éveink telnek.

Ha mi nem is vagyunk rá tudatosak, a szívünk előtt nem titok az, amikor méltatlanul bánunk magunkkal vagy másokkal, amikor kisebb-nagyobb helytelenségeket teszünk, mondunk vagy gondolunk. Legbelsőbb lényünk ismeri és áhítja a valót.

Nagyon nem mindegy, hogy mihez kezdünk aztán a hibázásainkkal, tévedéseinkkel, helytelen tetteinkkel. Építhetünk belőlük nyaktörő utat az érzelmi pokolba, amikor egyre jobban beleforgatjuk magunkat az önámításba és kivetítésekbe.

Tudathang konzultáció és asztrokottaVagy szembe nézhetünk velük bűntudat nélkül, ám a jobbítás szándékával, és akkor tanulni tudunk belőlük. Így életünkben útjelzők lesznek, vezetők, amelyek figyelmeztetnek arra, ha letérnénk az igaz útról. A tévedésink így segítségünkké válnak, a múltból a jövőbe támogató módon mutatnak.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.