Szeretve segítek – személyes/1

Szeretve segítekÉvekkel ezelőtt egy ideig meglehetősen zaklatott napokat éltünk. A fiamon is érzékelhetővé vált ez, esténként egyre pörgősebb lett, egyre élénkebb, mindent elkövetett, nehogy elaludjon.

A szokásos meséléssel, összebújással, simogatással sem sikerült már megnyugtatnom, amikor eszembe jutott, hogy a kranioszakrális terápia egyik fogását alkalmazzam. És láss csodát: már az első pillanattól mintha kicseréltük volna a filmet, mintha mások lennének az est szereplői, még a levegő is más lett. Néhány perc múlva pedig békésen aludt az egyébként nyugtalan, zaklatott gyermek.

Mindez úgy, hogy nyilvánvalóan az én életem nehéz helyzetét éltük, amely rá rajtam keresztül volt hatással. Tehát a nyugtalanság alapvetően bennem dolgozott, rajta pedig látványossá vált.

Miért érdekes ez? Mert ezzel együtt is lehetségessé vált, hogy külső segítség nélkül, én, az érintett tegyem békéssé az estét. Utána még hetekig ez lett a menetrend nálunk, és többször megfigyeltem, általában 7 perc kellett, mire a kraniós technika alkalmazásával pihentető álomba merült a kicsi fiam.

Egyetlen technikát alkalmaztam, minden este ugyanazt. És az eredményt látva már akkor arra gondoltam: ezt minden anyának tudnia kellene.

Persze, hogy nem akar mindenki kranioszakrális terapeuta lenni.

De sokunknak van gyermeke, kedvese, anyja-apja, akit nem kellene drága pénzért mindig máshoz irányítani, ha valaki a családból tudna ilyen nagyszerű dolgokat.

Évek teltek el azóta, és mostanra jött el az ideje, hogy azokból a tudásanyagokból, amelyeket az évek során magamévá tettem és alkalmaztam, kiválogassam azokat, amelyeket megtanítva egy kész csomagot adok az emberek kezébe.

Olyan csomagot, amellyel önmagunkat és a szeretteinket tudjuk szeretgetni, kényeztetni, fejleszteni. 

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.