Testkalauz foglalkozás

Egy elakadt élethelyzetben vagy egyszerűen csak egy energiátlanabb időszakban a testen keresztül is feltöltődhetünk, nemcsak lelkiekben. A mindennapokban bennünket érő stresszelő hatásokat is jó semlegesíteni, még mielőtt nagyobb egészségkárosodást szenvednénk.

Ha ez neked sem megy egyedül, akkor jó szívvel ajánlom a Tudathang testkalauz foglalkozást. Itt az utóbbi 15 évem minden tudása és tapasztalata azt segíti, hogy neked jó legyen a közérzeted, és ezáltal lelkileg, szellemileg és energetikailag jobb formában legyél.

Tudathang testkalauz foglalkozás

Személyesen a te élethelyzetedhez, állapotodhoz, szükségletedhez mérten és veled egyeztetve állítom össze egy-egy foglalkozás tartalmát, ezért arra biztatlak, gyere és próbáld ki!

Hogy miben részesülsz? Az állapotod függvényében mindabban, amiről a Tudathang szól, amiről a honlapon olvashatsz! Alkalmazott tudásban, szeretetteljes, elfogadó együttérzésben, ítélkezésmentes, gyógyító energiában gazdag foglalkozásban a thai egészségvédő módszerek, a kranioszakrális segítés, a jóga és a csikung segítségével.

Jelentkezz be és kérj időpontot telefonon: +36 30 9150369 vagy e-mail-ben: tudathang@gmail.com.

Óradíj: 6.000 forint / 20 euro (alanyi mentes).
Kedvezmény: 2 hónapig érvényes 6 órás bérlet 36.000 forint / 120 euro helyett 32.400 forint / 108 euro (alanyi mentes).

Hozzászólások lezárva