Öngyógyító gyakorlatok

Tudathang/egészség

Öngyógyító gyakorlatok

Tegyél azért, hogy tested energiacsatornái szabadon átjárhatók, tiszták legyenek, biztosítsd önmagad számára a mozgást, az áramlásban levést.

Egészséged szempontjából megkerülhetetlenül fontos, hogy a mindennapi szokásaid közé bekerüljenek olyan testi és egyben energetikai gyakorlatok, amelyekkel ezt támogatják.

Két keleti mozgássort tanítok: a Thaiföldön elsajátított Ruesri Dat Ton, magyarul szerzetesek öngyógyító gyakorlatai (thai jóga) alapszinten egyszerűbb, míg a Kínából származó, itthon elsajátított Bian csikung összetettebb mozdulatokat tartalmaz. (Többet megtudhatsz rólam és az iskoláimról, képzettségemről: Rólam, Források.)

A thai jóga akkor a leghasznosabb, ha sokat ülsz vagy állsz, napközben keveset mozogsz, és már rég leszoktál a mozgásról. Ezekkel a gyakorlatokkal visszahozod magad az életbe, újra érezni fogod, hogy élsz. Az alapgyakorlatokat egészen biztosan te is végre tudod hajtani, azonnal érezhető, és hosszabb távon még kamatozóbb hatása pedig téged is meglephet. Különösen ajánlom, ha valamilyen betegségből vagy hosszan tartó negatív testi-lelki állapotból szeretnél magadhoz térni.

A Bian csikung akkor a leghasznosabb, ha azt érzed, hogy csak “döcögsz” az életutadon, az egészséged is hagy maga után kívánnivalót, de azért nem vagy egészen lerobbanva. Csak egyszerűen mehetne minden sokkal jobban is. Ha így érzed magad, akkor telitalálat ez a gyakorlatsor. Újra érezhetővé válik általa, hogy az élet mozgás, a mozgás öröm, és hogy áramlásban lenni, az élet maga.

Mindkét fenti gyakorlatsort melegen ajánlom akkor is, ha sportos életet élsz, ez esetben nyújtó, illetve bemelegítő és levezető gyakorlatoknak kitűnőek.

Mindegyik tanfolyamhoz általam kidolgozott tanfolyami jegyzet áll rendelkezésedre képekkel, amely mentén az anyagot a későbbiekben is fel tudod idézni, könnyedén tudsz otthon is gyakorolni.

Csoportos vagy magánoktatásban az idótartam ugyanannyi az önygyógyító gyakorlatok esetében, így ne várj, jelentkezz most, ha tenni akarsz magadért!

A tanfolyamokra való jelentkezéseddel együtt az alábbi adatokat is add meg: 
név, melyik tanfolyamra jelentkezel, telefonszám, e-mail cím, foglalkozás, életkor, családi állapot.

A tanfolyamok helyszíne Szeged, belvároshoz közel. A pontos címet a jelentkezésed után adom meg.
Megegyezés alapján más városban is megtartom a tanfolyamokat, érdeklődj személyesen, ha ilyen igényed van.

Alább a tanfolyam neve után megtalálod, hogy milyen hosszú és milyen tagolású az adott tanfolyam (hányszor hány óra), és azt is, hogy mennyibe kerül. A tanfolyam nevére kattintva az adott képzésről tudsz meg többet.

Mivel felnőttoktatásról van szó, és az élet különféle helyzeteket produkál, szükség esetén másként is tagolhatjuk a tananyagot. Ha ilyen jellegű kérésed van, akkor a tanfolyami díj 10-20 százalékos növekedésével is számolj kérlek.

Thai jóga: szerzetesek öngyógyító gyakorlatai-alap: 1×4 óra, 17 ezer forint.
Thai jóga: szerzetesek öngyógyító gyakorlatai-haladó: 1×4 óra, 17 ezer forint.
Bian csikung az egészség helyreállításáért: 6×2 óra, 51 ezer forint.

——-Ugrás az aktuális ESEMÉNYEK oldalra.——-

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

 

Hozzászólások lezárva