Thai masszázstanfolyamok

Aki a szakértelemmel és szeretettel végzett thai masszázst kapja, az az ember feltöltődik, jobban érzi magát, lelkileg kisimul, testileg fittebb lesz. A masszőr pedig szintén felfrissül és jobb kedvű lesz. Ennek titkát is átadom a thai masszázstanfolyamokon!

A thai masszázstanfolyamok célja olyan thaiföldi, autentikus masszázstechnikák és masszázsfolyamatok átadása, amelyek a legteljesebb mértékben alkalmazhatók a mindennapokban vagy akár egy már képzett masszőr repertoárjában. További nem titkolt cél a résztvevők testtudatosságának kialakítása, növelése, testi-lelki és szellemi jó közérzetének támogatása úgy, hogy a későbbiekben ők maguk is inspirációs források lehessenek a saját környezetükben.

Miért pont thai masszázs?

Mert szerintem ez a legjobb! Mert a habitusomhoz, világszemléletemhez, emberszeretetemhez ez áll a legközelebb azon közérzetjavító módszerek közül, amelyekkel az elmúlt évtizedekben találkoztam. Emiatt ebben mélyítettem a tudásomat, sok-sok gyakorlás és tanulás előzte meg a tanfolyamok tartását.

A thai masszázsok alapja a thai energiatan, amely az ismertebb kínai hagyományos orvosláshoz hasonlóan, komplex rendszer. Ennek egyik ága a masszázs, amely eredeti formájában a ruhásnak becézett jógamasszázs és a talpmasszázs. Az aromaolajos változat alig több, mint fél évszázada hódít, és nyugati igényeknek eleget téve alakult ki.

A thai masszázs oktatásának módja

CSAK egyéni oktatásra várlak! Miért? Mert ennek látom hasznát, értelmét. Így csak rád figyelek, és észreveszem, hogy mit, hogyan, mikor kell mondanom, mutatnom, hogy a legjobban elsajátíthasd ezt a nagyszerű tudást! Egyszerre több főnek csak abban az esetben tartom meg a tanfolyamot, ha kifejezetten ezt kérik!

A thai masszázstanfolyamok elvégzésének feltételei

Alsó korhatár: 14 év, felső korhatár nincs.Thai masszázstanfolyamok megfizethető magánoktatásban Szegeden

Előképzettség nem szükséges, feltétel csak a viszonylag egészséges, működőképes test, a másokkal együttérző lélek és az újdonságokra, tudásra nyitott szellem.

A tanfolyamok hossza

A magánoktatás egyik mérhető előnye, hogy ezt a tudást el tudod sajátítani felannyi idő alatt, mint a csoportos képzéseken. Vagyis a thai talpmasszázs megtanulása 6, az aromaolajos thai masszázs elsajátítása 12, míg a tradicionális ruhás masszázs tanulása 16 órádat veszi igénybe.

Ez azt is jelenti, hogy a tanfolyam idejére alanyra van szükség, akin megmutatom, és te begyakorlod a fogásokat. Alanyt biztosítok, ha szükséges, és ha te is szeretnél magaddal hívni valakit, azt is megbeszélhetjük.

A  tanfolyamok tárgyi feltételei

Az oktatáshoz minden tárgyi feltételt biztosítok: masszázságyat, arra lepedőt, törülközőt, krémet, olajat, a talpmasszázshoz pálcikát, a ruhás masszázshoz szivacsot, polifoam matracot, párnákat, masszázsalanyt a tanuláshoz.

Saját thaiföldi és itthoni tanulmányaim és tapasztalataim, valamint angol és olasz nyelvű szakirodalom alapján saját, szöveges és képes jegyzetet állítottam össze mindhárom oktatott thai masszázstanfolyamhoz. Ez alapján könnyebben fogsz otthon gyakorolni.

Tanúsítvány a masszázstanfolyam elvégzéséről

Kérésedre magyar és angol nyelvű tanúsítványt állítok ki a  tanfolyam sikeres elvégzéséről. Ez nem jelent újabb kiadást neked, de kérned kell a tanfolyamra történő jelentkezéseddel egyidőben, ha szeretnél.

További részletek

Mindhárom masszázstanfolyamról tájékozódj bővebben az aloldalakon:
Thai talpmasszázs tanfolyam
Thai jógamasszázs tanfolyam
Thai aromaolajos masszázstanfolyam

Jelentkezéshez írjál nekem vagy hívjál fel (tudathang@gmail.com, +36309150369)

 

Vissza a TUDATHANG.HU főoldalára, a bejegyzésekhez!

Hozzászólások lezárva