Tudathang előadás Lótusznapok, 2018

A lótusz egyetemes szimbóluma a felébredő, megvilágosodó embernek, a tiszta tudatnak, amely szennyeződéstől mentesen fordul éltető forrása felé. A lótusz jelképiségének szellemében veszek részt ebben az évben immár tizenegyedik alkalommal a Szegedi Fűvészkert Lótusznapok Fesztiválján.
Tudathang előadás Lótusznapok, 2018.Tudathang előadás Lótusznapok, 2018. augusztus 5, vasárnap, 12 órától 13 óráig!

Az előadás címe

Évről évre olyan témát viszek, amely a konzultációs tapasztalatok és az aktuális csillagállások alapján legaktuálisabb. Mostanában a leghangsúlyosabb motívum a mindenki életében megjelenő sok és radikális változás. Ezek többnyire nem kívánt hatások, amelyeket gyakran inkább elszenvednek az emberek, és nem mindig látják át tisztán és világosan, hogy mivel járultak hozzá a helyzet létrejöttéhez. Ezért az idei előadás témája: Élet: hol rontjuk el, hogyan tehetjük jóvá?

Miről fogok beszélni?

Lótusznapok előadás Márton Ibolya, 2018.Azokról az apró, észrevétlen választásainkról, ahol kisiklik a dolgunk. Az előadásban rámutatok, hogy mi az a banánhéj, amin elcsúszhat az életünk, és arról is szó lesz, hogy miként kerülhetjük ezt el. Divatos dolog karmát emlegetni, azonban az általános megközelítése csak azt magyarázza, ami már létrejött. Nézzük meg inkább azt, amikor, amitől létrejön, hogy az eredmény elégedettséget szüljön a drámák helyett! Természetesen mindezt a pszichológiai asztrológia látásmódjával tesszük.

Nem titkolt célom, hogy ráébresszelek: a jobb életed a jobb önismereten múlik. Ennek pedig a leghatékonyabb, egyenesen önmagadhoz vivő módját mutatom be neked.

Találkozzunk tehát az előadáson, a Szegedi Egyetemi Fűvészkert Lótusznapok Fesztiválján, 2018. augusztus 5-én, vasárnap, 12 órakor a teremben.

Kapcsolódó Tudathang programok:

Egyéni konzultáció

Asztrokotta: önismereti-asztrológiai képzés és kaland

Gyökerek & szárnyak: újratervezés

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva