Gyökerek & szárnyak: újratervezés

Élj lelkifurdalás, szégyenérzet, bűntudat és félelem nélkül! Élj tisztán, szeretetben: elvárások és csalódások nélkül! Tegyél azért hogy ennek lehetőségét biztosítsd a gyermekednek is!

A Gyökerek & szárnyak: újratervezés című Tudathang műhelyfoglalkozást azoknak ajánlom, akiknek a gyermekkorában és/vagy ifjúkorában vannak rossz emlékek, fájdalmas megélések, akik jelenleg gyakran éreznek lelkifurdalást, szégyent, bűntudatot. Valamint azoknak, akik már szültek vagy terveznek gyermeket szülni, és megvan bennük a vágy, hogy jobb, szebb, boldogabb gyermekkort biztosítsanak a sajátjuknál. Akár már felnőtt gyermekeiknek is, mert visszamenőleg is tudunk hatni!

Gyökerek és szárnyak: újratervezés

Itt a műhelyfoglalkozáson kiscsoportban különböző bal- és jobb agyféltekés módszerekkel feltárjuk a gyermekkori problémák gyökerét, megtaláljuk azok “indítóprogramját”, módszereket ismerünk meg, amelyekkel a fájdalmas mintákat oldjuk. Felismerünk, elismerünk, elengedünk, nevetünk, sírünk, kimondunk, kiadunk.

“Soha nem késő, hogy boldog gyermekkorod legyen!”

Ezt a mondatot Gilbert Renaud-tól hallottam először, a Recall Healing tanfolyamokon. Elsőre talán meglepő kijelentés, amelynek a mélységét fel sem fogjuk, de a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon is megtelik jelentéssel ahogy a műhelyfoglalkozás módszereit és látásmódját egyre inkább magunkévá tesszük és saját magunkon tapasztaljuk annak igazságát, hogy:

A tudás felszabadít, a szeretet meggyógyít!

Várlak a foglalkozásra, ha:
 • ha most vagy kisgyermekes szülő, mert akkor a te gyereked most éli életének azt az időszakát, amikor a “gyári beállítások” történnek. Itt a lehetőséged arra, hogy magaddal, mint egykori magzattal és magaddal, mint a kisbabád, gyereked anyukájával dolgozva felszámold a negatív örökséget és megadhasd gyermekednek a boldog gyermekkort.Gyökerek & szárnyak: újratervezés- csoportos önismereti műhelyfoglalkozás.
 • ha problémás a kapcsolatod az édesanyjáddal, édesapáddal. Ha már terhedre vannak az öröklődő családi minták, akkor itt leteheted. Megtalálhatod a saját, belső békédet a felmenőiddel kapcsolatban, és ez ki tud hatni a fizikai szintre is: javulni tudnak a problémás kapcsolatok. Akkor is hasznos eljönnöd a csoportba, ha már elhunyt az, akivel még nem találtál békére…
 • ha nincs párkapcsolatod vagy van, de döcög.  Itt felismerheted azt, ami a te részedről jelentkezik akadályként. Rájössz, hogy milyen belső programot működtetsz? Rálátsz, hogy ragaszkodsz hozzá vagy hajlandó vagy megválni tőle. Ez a műhelyfoglalkozás hatással lesz a párkapcsolati életedre is.
 • ha a munkád terén vannak elakadásaid. Megrázó és felvillanyozó felismeréseid lehetnek itt azzal kapcsolatosan, hogy mi is a problémáid gyökere!
 • ha szeretnéd azt az eszkörtárt a későbbiekben is kamatoztatni, amivel itt is dolgozunk. Segítségedre lesz még jó sokáig és a szeretteidnek is tudsz ezáltal segíteni.
Ki vezeti a foglalkozást?

Elolvashatod a bemutatkozásomat a Rólam oldalon és a képzettségemről is kapsz egy képet a Források oldalon.
Az eddigi írásaim, fordításaim, lektorálási munkáim javát összegyűjtöttem a Publikációk oldalra. Másoktól kapott visszajelzésekből olvashatsz néhányat a Referenciák cím alatt.

Ezt a műhelyfoglalkozást 2015 óta tartom. Az indítóprogramunkkal való törődés hihetetlenül erőteljes hatással van a jelenünkre, a jövőnkre és még a múltunkra is – ahogy az bennünk él. Ezért nekem is minden egyes alkalom csodálatos lehetőség a további felismerésekre és oldásokra. A csoportban való munka meghatványozza a lehetséges eredményeket, hatásokat, egymás révén mindenki gazdagodik jó élményben és hatékonyabban szabadul a régi negativitásoktól. A visszajelzések és a saját tapasztalat alapján is szívvel-lélekkel csinálom és meggyőződéssel ajánlom a részvételt ismétlőknek is!

Mivel telik a foglalkozás?
 • Gyökerek és szárnyak: újratervezés

  A képen: I am who they were-Ashley Gilreath munkája

  Rácsodálkozással: megismered Marc Frechet, francia klinikai pszichológus felismerését az indítóprogramról és annak széles körű hatásáról ami az élethelyzetekre, betegségekre, anyagi helyzetre, kapcsolatokra, munkára – és tulajdonképpen az élet minden területére érvényes, meghatározó.

 • Felismerésekkel, amelyek feljönnek benned ahogy végighaladunk az összeállított kérdéseken, amelyeket a konkrét helyzetek mindig tovább színesítenek. A felismeréseket segítik azok a példatörténetek, gondolatok is, amelyeket a Gilbert Renaud, Marc Frechet, Anne Ancelin Schützenberger, Claude Sabbah, Alejandro Jodorovsky terápiás munkásságából ismerünk. Ugyanakkor lényeglátó meglátásokhoz jutunk Dr. R. G. Hamer munkásságának köszönhetően.
 • Rajzolással, amihez nem kell tudnod rajzolni, mert az egész analógiás tevékenység lesz, amelynek során csak rád, az érzéseidre, a megéléseidre lesz szükséged.
 • Megosztással, mert ha a feltörő felismeréseket és érzéseket másokkal is megosztod, azzal magadon is könnyítesz és másokat is további felismerésekhez segítesz – ez csak lehetőség, nem vagy köteles bármit is megosztani, “passzolhatsz” is.
 • Vizualizálással, ami múlt, jelen és jövő vonatkozásában is jelentős szerepet kap.
 • Mozgással: csikung és jóga gyakorlatokat vetünk be, ha érzelmileg túl súlyossá válna egy-egy pillanat.
 • Asszociációs játékkal: hihetetlenül sokat hozzá tud tenni a saját élmények előhívásához.
A Gyökerek & szárnyak: újratervezés műhelyfoglalkozás témái:
 • Karma, létállapotok, egyéni életút, morfogenetikus mező és indítóprogram – hogy értsük, mivel dolgozunk és miért.Gyökerek & szárnyak: újratervezés- csoportos önismereti műhelyfoglalkozás.
 • Az indítóprogram feltérképezése és átvilágítása: fogantatás előtti évtől egy éves korig – akár csak önmagunkra, akár gyermekeinkre is dolgozhatunk.
 • Érzelmi önmeghatározásunk felderítése és változásainak követése a foglalkozáson és utána.
 • Oldások és kötések, lehetőségek és gyakorlatok.
 • Életünk ciklikussága az indítóprogram és más ismétlődések jegyében: ez hatalmas téma, amit csak elindítani tudunk közösen, de mindenki tovább viheti a megkezdett szálon a megkapott módszerekkel.
 • Érzelmi öngyógyítás: relaxációs gyakorlatok és meditációs gyakorlatok lehetősége.
 • Csikung gyakorlatok a bennünk élő gyermek vitalitásának felébresztéséért.

Minden jelenlegi problémánknak a gyökere megmutatkozik az életünk azon időszakában, amikor “készültünk”. Ahhoz, hogy a saját életünket élhessük, hogy a gyökereink egészségesek és szárnyaink erősek lehessenek, valamikor az életünk során érdemes és szükséges feldolgoznunk a világrajövetelünk körüli időszak érzelmi megéléseit. Ezek adják azt az indítóprogramot számunkra, amelyet az életünk során tudattalanul és leginkább szenvedések árán, folyamatosan működtetünk.

Jegyzet

A műhelyfoglalkozáson kézhez kapsz egy jegyzetet is, amelyben megtalálsz minden kérdést, amivel dolgozunk és a gyakorlatokat is, amelyeket végzünk. Továbbá ötleteket arra, hogyan haladj tovább a megkezdett úton.

Időbeosztás:

A műhelyfoglalkozás 2 napos.
A következő időpontja: 2019. április 27 – 28, szombat-vasárnap, mindkét napon 9.30-tól 16.30 óráig (tervezett befejezés, amely későbbre is húzódhat).
Jelentkezési határidő: 2019. április 22. hétfő éjfélig.

Az oktatás helyszíne Szeged belváros közeli, pontos címet a résztvevők levélben kapnak.

Részvételi díj és fizetési feltételek

Gyökerek és szárnyak: újratervezés

A műhelyfoglalkozás díja: 38 ezer forint. Ismétlő ár: 22 ezer forint.

A teljes díj egy összegben fizetendő az első nap elején. A befizetésről alanyi mentes számlát állítok ki.

Jelentkezés

Jelentkezésedet e-mailben (tudathang@gmail.com) vagy telefonon (06-30-9150369) fogadom.

A kiscsoportos jelleg miatt a műhelyfoglalkozásra létszámstop érvényes. Ha szeretnél jönni, jelezd időben!

A saját világodat képes vagy alakítani.  Tartsd egészségesen a gyökereidet és erősítsd a szárnyaidat! Legyél az, aki lehetnél!

Kapcsolódó írások a honlapon:

A következő írások mindegyike kapcsolódik valamilyen módon a témához, nézd meg, melyek szólítanak meg téged inkább:

Gyökerek és szárnyak: újratervezésA titokrólKisbaba te is voltálAnya vagy?Segítség a múltbólÚjratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (1)Újratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (2)Újratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (3)Az igaziRémálomból tündérmese?A megoldásMire és meddig van időnk?Fikció, valóság, történelemAsztrológia és önismeret a gyerekdalban,  Felgyorsult idő? Dehogy!Ha boldog akarsz lenni, tedd boldoggá a hat iránytAz élet telik 🙂ErőfeszítésNemkívánatos érzelmekről és a valóságról…

—–Vissza a főoldalra—–

 

Hozzászólások lezárva