Gyökerek & szárnyak: újratervezés

Gyökerek & szárnyak: újratervezés- csoportos önismereti műhelyfoglalkozás.Minden jelenlegi problémánknak a gyökere 98%-ban az életünk azon időszakában található, amikor “készültünk”. Ahhoz, hogy a saját életünket élhessük, hogy a gyökereink egészségesek és szárnyaink erősek lehessenek, valamikor az életünk során érdemes és szükséges feldolgoznunk a világrajövetelünk körüli időszak érzelmi megéléseit. Ezek adják azt az indítóprogramot számunkra, amelyet az életünk során tudattalanul és leginkább szenvedések árán, folyamatosan működtetünk. Az indítóprogramunk feldolgozását és a szabad és felelősségteljes saját életünk elindítását teszi lehetővé a Gyökerek & szárnyak: újratervezés nevű csoportos önismereti műhelyfoglalkozás.

Mi történik itt?
  1. Elvégezzük azt az önmunkát, amely alapja az önazonosságunk megtalálásának. A magban mindig kódolva van az egész növény későbbi fejlődése. Tisztáznunk kell tehát, mi az a mag, amelyből a mi életünk nő ki. Enélkül nem beszélhetünk valódi önismeretről, akkor sem, ha a leghatékonyabb módszerekkel dolgozunk.
  2. Ha most vagy kisgyermekes szülő, akkor a te gyereked most éli életének azt az időszakát, amikor a “gyári beállítások” történnek. Itt a lehetőséged arra, hogy magaddal, mint egykori magzattal és magaddal, mint a kisbabád, gyereked anyukájával dolgozva felszámold a negatív örökséget és megadhasd gyermekednek a boldog gyermekkort.
  3. Majdnem mindenkinek problémás a kapcsolata az édesanyjával, édesapjával valamilyen mértékben és módon. Ha már terhedre vannak az öröklődő családi minták, akkor itt leteheted. Megtalálhatod a saját, belső békédet a felmenőiddel kapcsolatban, és ez ki tud hatni a fizikai szintre is: javulni tudnak a problémás kapcsolatok. Akkor is hasznos eljönnöd a csoportba, ha már elhunyt az, akivel még nem találtál békére…
  4. Manapság reflektorfényben van a párkapcsolat: mert nagyon kevés embernek működik. Neked is gondjaid vannak? Felismerted már, hogy a te részedről mi az, ami akadályként jelentkezik? Milyen belső programot működtetsz? És ha tudod ezt, akkor képes vagy megválni tőle? Ez a műhelyfoglalkozás hatással lesz a párkapcsolati életedre is.
  5. Vagy  a munkád terén vannak elakadásaid? Megrázó és felvillanyozó felismeréseid lehetnek itt azzal kapcsolatosan, hogy mi is a problémáid gyökere!
  6. A találkozások végére olyan eszköztárral fogsz rendelkezni, amely a későbbiekben is kéznél lesz neked, használni tudod, sőt, még a hozzád közel állókon is tudsz majd segíteni.
Még hatékonyabb, ha:

Élsz a felkínált lehetőséggel, és egyben egy egyéni konzultációt is kérsz. A négyszemközti találkozáson egyénileg is abban támogatlak, hogy megértsd, ami most káoszos és elengedd, ami most visszahúz.

Figyelmeztetés: ha azt hiszed, hogy létezik varázsszer, ami minden bajodat azonnal és végérvényesen meggyógyítja, akkor te az álmok világában élsz, nem a valóságban. Ám ha tudatában vagy a saját életed felett gyakorolt felelősségednek és kész vagy életed jobbítása érdekében cselekedni, akkor viszont élj ezzel a páratlan lehetőséggel.

A Gyökerek & szárnyak: újratervezés – önismereti műhelyfoglalkozás eredménye

Gyökerek & szárnyak: újratervezés- csoportos önismereti műhelyfoglalkozás.A műhelyfoglalkozásunk legérzékelhetőbb hatása az lesz, hogy már ott helyben, és aztán folyamatosan tovább is, egyre inkább megszabadulsz a mázsás súlyként rád nehezedő, öntudatlan családi mintáktól, viselkedési sémáktól, akár betegséghajlamoktól. Ugye nem szükséges részleteznem, hogy a fentiek helyén mekkora szabad tér jelentkezik, amiben meg tud jelenni a felnőtt, felelősségteljes, örömteli ember tudatossága? Rendeződik a viszonyod elsősorban önmagaddal, másodsorban felmenőiddel, és ha vannak, akkor gyermekeiddel. Továbbá érettebb és önazonosabb módon leszel képes működni a párkapcsolati helyzetekben és a munkahelyen is.

Időpontok:

A műhelyfoglalkozás 2 napos. Egy tanév során két alkalommal szerepel a Tudathang programjai között.

Téli műhelyfoglalkozás: 2018. december 8 – 9, szombat-vasárnap, mindkét napon 9.30-tól 16.30 óráig.
Jelentkezési határidő: 2018. december 3. hétfő éjfélig.

Tavaszi műhelyfoglalkozás: 2019. március 30 – 31, szombat-vasárnap, mindkét napon 9.30-tól 16.30 óráig.
Jelentkezési határidő: 2019. március 25. hétfő éjfélig.

Az oktatás helyszíne Szeged belváros közeli, pontos címet a résztvevők levélben kapnak.

Mibe kerül neked?

A két napos műhelyfoglalokozás ára: 36 ezer forint (alanyi mentes). Ismétlő ár: 18 ezer forint.

A két napos műhelyfoglalkozás és egy két órás egyéni konzultáció ára: 48 ezer forint (alanyi mentes). Ebben az esetben az ismétlő ár: 30 ezer forint.

Hány fős a csoport?

A Gyökerek & szárnyak: újratervezés – önismereti műhelyfoglalkozás kiscsoportban hoz jó eredményt a résztvevőknek. Legfeljebb 8 új jelentkező jöhet a csoportba.

Jelentkezésedet e-mailben (tudathang@gmail.com) vagy telefonon (06-30-9150369) fogadom.

A saját világodat képes vagy alakítani.  Tartsd egészségesen a gyökereidet és erősítsd a szárnyaidat! Legyél az, aki lehetnél!

 

—–Nyitóoldalra a bejegyzésekhez!—–

Hozzászólások lezárva