Gyökerek és szárnyak

Tudathang/önismeret

Tudathang önismereti tanfolyam: Gyökerek és szárnyak

Megismered a problémáid gyökerét, és lehetővé válik számodra, hogy megszabadulj tőlük.

Ez a műhelyfoglalkozás-jellegű tanfolyam csak nőknek szól!

Arról mindannyiunknak van sejtése, hogy életünkben fontos és kiemelt jelentőségű a világra jövetelünk, a kisgyermekkorunk, anyánk szeretete, apánk biztonságot adó jelenléte – vagy utóbbiak hiánya. És bár tudjuk ezt, mégsem szentelünk a témának kellő figyelmet, amikor valamilyen életválság kellős közepén szenvedünk, hanem kívülről és azonnal ható segítségért kapkodunk.

Pedig a valódi megoldás mindig bennünk van és a születési képletünk tartalmazza azt. Ezen a tanfolyamon akkor is hasznos részt venned, ha nem rendelkezel asztrológiai alaptudással, ez kivételesen most nem feltétel (ugyanakkor nagyon hasznos). Archetípusokkal dolgozunk, és a saját történetünkkel, történeteinkkel, így nagyon bizalommal telt, bensőséges légkör alakul ki.

Négy alkalommal találkozunk, és a számíthatsz rá, hogy ezáltal az életed gyorsan vagy lassabban, alapjaiban jobb irányba változik. Néhány iránymutató ezzel kapcsolatban:

  • Kisgyerekes szülőként, a te gyereked most éli életének azt az időszakát, amikor a “gyári beállítások” történnek. Itt  magaddal, mint egykori magzattal és magaddal, mint a kisbabád, gyereked anyukájával dolgozva felszámolhatod a negatív örökséget és így megadhatod gyermekednek a boldog gyermekkort.
  • Gyakorlatilag majdnem mindenkinek problémás a kapcsolata az édesanyjával, édesapjával valamilyen mértékben és módon. A terhedre levő öröklődő családi mintákat a tanfolyam hatására leteheted. Akkor is hasznos eljönnöd, ha már elhunyt az, akivel még nem találtál békére…
  • Manapság reflektorfényben van a párkapcsolat: mert nagyon kevés embernek működik. Te hogy állsz ezzel?
  • Munkád terén vannak elakadásaid?
  • Szoktál azon aggódni, hogy milyen jövőt biztosíthatsz a gyermekednek?
  • Vannak megmagyarázhatatlan, minduntalan visszatérő problémáid, betegséged?
  • Olyan eszköztárral rendelkezel a tanfolyam végére, amellyel a későbbiekben is dolgozni tudsz, te magad is segítségére lehetsz a hozzád közel állóknak.

A tanfolyamhoz általam kidolgozott tanfolyami jegyzet áll rendelkezésedre, saját születési horoszkópod alapján, rád vonatkozó kérdésekkel és speciális kérdőívvel kiegészítve, amely mentén az anyagot a későbbiekben  is fel tudod idézni, könnyedén tudsz otthon is gyakorolni, elmélyülni a tanultakban.

Jelentkezés: e-mailben (tudathang@gmail.com) a következő adatok megadásával:
név, melyik tanfolyamra jelentkezel, telefonszám, e-mail cím, foglalkozás, életkor, családi állapot, pontos születési adatok.
Helyszín: Szeged, belvároshoz közel. A pontos címet a jelentkezésed után írom meg.

A tanfolyam hossza csoportban 4 x 3 óra, egyénileg 2 x 2 óra.

Tervezett csoportos tanfolyam ideje: november 14-től 4 héten át, kedden délelőttönként 9.30 – 12.30.

Díja: 33 ezer forint (alanyi mentes).
A tanfolyamokra kiírt kedvezmények itt is érvényesek, olvasd el őket itt: Tanfolyamok.

 

Hozzászólások lezárva