Újratervezés

Élj lelkifurdalás, szégyenérzet, bűntudat és félelem nélkül! Élj tisztán, szeretetben: elvárások és csalódások nélkül! Tegyél azért hogy ennek lehetőségét biztosítsd a gyermekednek is!

Az Újratervezés: egészséges gyökerek és erős szárnyak című Tudathang konzultáció-sorozatot azoknak ajánlom, akiknek a gyermekkorában és/vagy ifjúkorában vannak rossz emlékek, fájdalmas megélések, akik jelenleg gyakran éreznek lelkifurdalást, szégyent, bűntudatot. Valamint azoknak, akik már szültek vagy terveznek gyermeket szülni, és megvan bennük a vágy, hogy jobb, szebb, boldogabb gyermekkort biztosítsanak a sajátjuknál. Akár már felnőtt gyermekeiknek is, mert visszamenőleg is tudunk hatni!

Gyökerek és szárnyak: újratervezés

Itt a konzultációk során egyéni, négyszemközti találkozások alkalmával különböző bal- és jobb agyféltekés módszerekkel feltárjuk a gyermekkori problémák gyökerét, megtaláljuk azok “indítóprogramját”, módszereket ismerünk meg, amelyekkel a fájdalmas mintákat oldjuk. Itt felismerhetsz, elismerhetsz, elengedhetsz, nevethetsz, sírhatsz, kimondhatsz, kiadhatsz feltörő, régóta lappangó vagy éppen meglepetésszerűen előbukkanó érzelmeket. De nem muszáj, csak lehetőség.

“Soha nem késő, hogy boldog gyermekkorod legyen!”

Ezt a mondatot Gilbert Renaud-tól hallottam először, a Recall Healing tanfolyamokon. Elsőre talán meglepő kijelentés, amelynek a mélységét fel sem fogjuk, de a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon is megtelik jelentéssel ahogy a foglalkozás módszereit és látásmódját egyre inkább magunkévá tesszük és saját magunkon tapasztaljuk annak igazságát, hogy:

A tudás felszabadít, a szeretet meggyógyít!

Várlak a foglalkozásra, ha:
 • ha most vagy kisgyermekes szülő, mert akkor a te gyereked most éli életének azt az időszakát, amikor a “gyári beállítások” történnek. Itt a lehetőséged arra, hogy magaddal, mint egykori magzattal és magaddal, mint a kisbabád, gyereked anyukájával dolgozva felszámold a negatív örökséget és megadhasd gyermekednek a boldog gyermekkort.Gyökerek & szárnyak: újratervezés- csoportos önismereti műhelyfoglalkozás.
 • ha problémás a kapcsolatod az édesanyjáddal, édesapáddal. Ha már terhedre vannak az öröklődő családi minták, akkor itt leteheted. Megtalálhatod a saját, belső békédet a felmenőiddel kapcsolatban, és ez ki tud hatni a fizikai szintre is: javulni tudnak a problémás kapcsolatok. Akkor is hasznos eljönnöd a csoportba, ha már elhunyt az, akivel még nem találtál békére…
 • ha nincs párkapcsolatod vagy van, de döcög.  Itt felismerheted azt, ami a te részedről jelentkezik akadályként. Rájössz, hogy milyen belső programot működtetsz? Rálátsz, hogy ragaszkodsz hozzá vagy hajlandó vagy megválni tőle. Ez a műhelyfoglalkozás hatással lesz a párkapcsolati életedre is.
 • ha a munkád terén vannak elakadásaid. Megrázó és felvillanyozó felismeréseid lehetnek itt azzal kapcsolatosan, hogy mi is a problémáid gyökere!
 • ha szeretnéd azt az eszkörtárt a későbbiekben is kamatoztatni, amivel itt is dolgozunk. Segítségedre lesz még jó sokáig és a szeretteidnek is tudsz ezáltal segíteni.
Ki vezeti a foglalkozást?

Elolvashatod a bemutatkozásomat a Rólam oldalon és a képzettségemről is kapsz egy képet a Források oldalon.
Az eddigi írásaim, fordításaim, lektorálási munkáim javát összegyűjtöttem a Publikációk oldalra. Másoktól kapott visszajelzésekből olvashatsz néhányat a Referenciák cím alatt.

Ezt a foglalkozást 2015 óta tartom, 2019-ig kiscsoportban, 2019-től pedig egyéni konzultáció-sorozat keretében. Az indítóprogramunkkal való törődés hihetetlenül erőteljes hatással van a jelenünkre, a jövőnkre és még a múltunkra is – ahogy az bennünk él.

Mivel telik a foglalkozás?
 • Gyökerek és szárnyak: újratervezés

  A képen: I am who they were-Ashley Gilreath munkája

  Rácsodálkozással: megismered Marc Frechet, francia klinikai pszichológus felismerését az indítóprogramról és annak széles körű hatásáról ami az élethelyzetekre, betegségekre, anyagi helyzetre, kapcsolatokra, munkára – és tulajdonképpen az élet minden területére érvényes, meghatározó.

 • Felismerésekkel, amelyek feljönnek benned ahogy végighaladunk az összeállított kérdéseken, amelyeket a konkrét helyzetek mindig tovább színesítenek. A felismeréseket segítik azok a példatörténetek, gondolatok is, amelyeket a Gilbert Renaud, Marc Frechet, Anne Ancelin Schützenberger, Claude Sabbah, Alejandro Jodorovsky terápiás munkásságából ismerünk. Ugyanakkor lényeglátó meglátásokhoz jutunk Dr. R. G. Hamer munkásságának köszönhetően.
 • Rajzolással, amihez nem kell tudnod rajzolni, mert az egész analógiás tevékenység lesz, amelynek során csak rád, az érzéseidre, a megéléseidre lesz szükséged.
 • Megosztással, mert ha a feltörő felismeréseket és érzéseket megosztod velem, azzal könnyítesz magadon – ez csak lehetőség, nem vagy köteles bármit is megosztani.
 • Vizualizálással, ami múlt, jelen és jövő vonatkozásában is jelentős szerepet kap.
 • Mozgással: csikung és jóga gyakorlatokat vetünk be, ha érzelmileg túl súlyossá válna egy-egy pillanat.
 • Asszociációs játékkal: hihetetlenül sokat hozzá tud tenni a saját élmények előhívásához.
Az Újratervezés konzultáció-sorozat témái:
 • Karma, létállapotok, egyéni életút, morfogenetikus mező és indítóprogram – hogy értsük, mivel dolgozunk és miért.Gyökerek & szárnyak: újratervezés- csoportos önismereti műhelyfoglalkozás.
 • Az indítóprogram feltérképezése és átvilágítása: fogantatás előtti évtől egy éves korig – akár csak önmagunkra, akár gyermekeinkre is dolgozhatunk.
 • Érzelmi önmeghatározásunk felderítése és változásainak követése a foglalkozáson és utána.
 • Oldások és kötések, lehetőségek és gyakorlatok.
 • Életünk ciklikussága az indítóprogram és más ismétlődések jegyében: ez hatalmas téma, amit csak elindítani tudunk közösen, de mindenki tovább viheti a megkezdett szálon a megkapott módszerekkel.
 • Érzelmi öngyógyítás: relaxációs gyakorlatok és meditációs gyakorlatok lehetősége.
 • Csikung gyakorlatok a bennünk élő gyermek vitalitásának felébresztéséért.

Minden jelenlegi problémánknak a gyökere megmutatkozik az életünk azon időszakában, amikor “készültünk”. Ahhoz, hogy a saját életünket élhessük, hogy a gyökereink egészségesek és szárnyaink erősek lehessenek, valamikor az életünk során érdemes és szükséges feldolgoznunk a világrajövetelünk körüli időszak érzelmi megéléseit. Ezek adják azt az indítóprogramot számunkra, amelyet az életünk során tudattalanul és leginkább szenvedések árán, folyamatosan működtetünk.

 

Időbeosztás:

Ez a konzultáció-sorozat egymásra épülő alkalmakból áll. Négy másfél órás konzultáció a tervezett, az egyéni helyzet ezt árnyalhatja. A konzultációk között lehetőleg ne teljen el két hétnél hosszabb idő.

Gyökerek és szárnyak: újratervezés

Jelentkezés

Személyes konzultációra előzetes bejelentkezés és időpont egyeztetése szükséges akkor is, ha Szegeden találkozunk, akkor is, ha online kapcsolódunk!

A saját világodat képes vagy alakítani.  Tartsd egészségesen a gyökereidet és erősítsd a szárnyaidat! Legyél az, aki lehetnél!

Kapcsolódó írások a honlapon:

A következő írások mindegyike kapcsolódik valamilyen módon a témához, nézd meg, melyek szólítanak meg téged inkább:

Gyökerek és szárnyak: újratervezésA titokrólKisbaba te is voltálAnya vagy?Segítség a múltbólÚjratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (1)Újratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (2)Újratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (3)Az igaziRémálomból tündérmese?A megoldásMire és meddig van időnk?Fikció, valóság, történelemAsztrológia és önismeret a gyerekdalban,  Felgyorsult idő? Dehogy!Ha boldog akarsz lenni, tedd boldoggá a hat iránytAz élet telik 🙂ErőfeszítésNemkívánatos érzelmekről és a valóságról…

—–Vissza a főoldalra—–

 

Hozzászólások lezárva.