Újult erővel
Újult erővel

Újult erővel

Van úgy, hogy minden energia abban segít bennünket, hogy abbahagyjuk azt az önámításunkat, hogy elérhetünk valami olyat, megkaphatunk valami olyat, átélhetünk valami olyat, amiért egyébként nem tettünk és most sem teszünk semmit. Vagy teszünk, de nem a megfelelőt, nem a megfelelő helyen, időben.

Újhold erejeMert lehet úgy mindegyikünkkel, hogy várjuk, csak várjuk, hogy majd jönni fog a felmentő sereg, megtörténik a csoda, és minden úgy lesz, mint legmerészebb álmainkban.

De a dolgok nem így mennek.

Csak az történik meg, amiért tettünk korábban, ahogy paradicsomot is csak akkor szedhetünk, ha előtte magját, palántáját földbe tettük, locsolgattuk, nevelgettük.

Nélkülünk sem  jó, sem rossz

Személyes, cselekvő részvételünk nélkül nem történik velünk semmi. Tényleg semmi. És hát a nem cselekvés is a cselekvés egy formája, pontosan úgy, ahogy a mindennapokban és a jeltudományban vagy akár az informatikában is, egy jelnek a hiánya is jel.  A hiány a jel. Ha elhagy a párunk, ha megszűnik a munkahelyünk, ha beszól a szomszéd vagy összevont szemöldökkel mordul ránk a piaci kofa, amikor nála vásárolnánk; ha szerelmet vall, akiért régóta sóhajtozunk, ha megtalál az álom meló, ha kedélyes a szomszéd, és vidáman ránk nevet az eladó – mindez nem átok vagy szerencse kérdése.

Személyes felelősség

Ha mocsárban találjuk magunkat: mi mentünk oda. Nekünk kell kijönnünk. A csoda nem toporog a mocsár szélén előzékenyen várva, hogy akcióba léphessen.

Gondolkozhatunk úgy, hogy egyedül vagyunk, magunkra utaltan egy helyzetben, amit meg tudunk és meg is kell oldanunk. Ez nagyszerű lehetőség arra, hogy felismerjük saját, hatalmas belső erőnket, és mint Münchausen báró, kihúzzuk magunkat (és lovunkat) a mocsárból.

És ha már csak egy lépést is megtettünk, akkor azt is megtapasztalhatjuk, hogy az erőfeszítésünknek, a törekvésünknek az ereje mintha megsokszorozódna. Mintha segítők vennének körül, hónunk alá nyúlva és szinte repítve: amikor már elkezdtünk tenni magunkért, hogy a jó utunkon járjunk, akkor már mintha maguktól hárulnának el az akadályok.

“Felemelheti-e magát az ember a saját hajánál fogva? Miért ne? Csak meg kell növelnie a rá ható felhajtóerőt, s erőlködés nélkül fog egy magasabb állapotba emelkedni.”
(dr. David R. Hawkins: ERŐ kontra erő)

A személyes születési képlet alapján látszik, hogy mikor milyen időket élünk. Látszik az is, amikor ideje van a változásnak, változtatásnak, amikor eredményesen tudunk kapcsolódni a belső erőnkkel, amikor mintha égi segítséget kapnánk, hogy kikecmereghessünk egy helyzetből.

Keress meg az elérhetőségeimen, ha meg akarsz győződni arról, hogy mikor minek van az ideje, ha szeretnél könnyebben kijönni a nehéz helyzetekből. 🙂

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.