Kapcsolat

Amikor Szegeden vagy online módon felkeresel, akkor minden időmet, figyelmemet, energiámat és tudásomat neked szentelem.
Ezért csak előzetes bejelentkezés alapján fogadlak, így biztosítva a zavartalan együttműködést.

A személyes konzultáció hossza két óra, mivel a tapasztalat azt mutatja, hogy ennyi az optimális idő alkalmanként. Ettől eltérő időtartamban külön megbeszélés alapján vállalom a találkozást.

Helyszín Szeged, belvároshoz közel. A pontos címet a bejelentkezésed után adom meg.

Ha nem Szegeden élsz, akkor a neten tudunk beszélni, a Skype, a Hangouts, akár a Facebook videochat tökéletesen bevált e célra.

Telefon: +36 30 9150369 – ez a leggyorsabb, leghatékonyabb. Ha nem veszem fel, akkor később visszahívlak, amint megtehetem.
E-mail: tudathang@gmail.com – ez esetben számíthatsz rá, hogy valószínűleg csak néhány napon belül válaszolok, amint időm engedi.

Kedvelve a Facebook oldalam, inspiráló bejegyzéseket találsz ott is:
https://www.facebook.com/tudathang/.

Ha már ismerjük egymást, a Fb is lehet eszköze a kapcsolattartásnak, itt találsz meg:
https://www.facebook.com/martonibolya.tudathang.

Maradhatunk is kapcsolatban: amennyiben szeretnéd, az e-mail címedet hozzáadom a Tudathangos címlistámhoz, és így te is megkapod azokat a ritkán küldött leveleket, amelyekben új írásról, aktuális eseményről értesítelek. Természetesen senki más nem fér hozzá a címedhez, csak egyedül én. Ha pedig már kinőtted a kapcsolatunkat, akkor egy rövid levéllel elbúcsúzhatsz tőlem, és törlöm a címed.

——-Ugrás a TUDATHANG.HU nyitóoldalára.——-

Hozzászólások lezárva