Bóbitánál jártunk

Mesében a tegnapom, álmomból a holnapom. Márton Ibolya - Tudathang

Mesében a tegnapom, álmomból a holnapom.
Márton Ibolya – Tudathang

Úgy hozta az élet, hogy éppen az esti Tudathang – életre hangoló sorozatom útra indításának napján mi is úton voltunk, és bár nem terveztük, a pécsi Bóbita Bábszínházban találtuk magunkat.

A legjobb helyre érkeztünk! Már maga a környezet is csodálatos, város a városban a Zsolnay negyed, aminek gyönyörű ékessége a bábszínház épülete. Belülről pedig – mintha tündérmesébe érkezne az ember lánya.

Körülnéztünk a termekben, barátokkal találkoztunk, beszélgettünk, kávéztunk, teáztunk az épületen belül működő Griff kávézóban, és kedves meghívást kaptunk a Bagolykisasszony meséje című új darab megtekintésére.

Egy órányi felhőtlen, jókedvű kikapcsolódásban volt részünk, amikor egyszerre lehettünk 6-7 évesek a termet megtöltő elsősökkel együtt, és felnőttek a hátsó sorban, akik az előadásban és a sok elragadtatott gyermekben gyönyörködtünk.

Milyen egyszerűek az élet nagy dolgai: gyermekként, ha jó helyre érkeztünk és meséltek nekünk, még megvolt a lehetőségünk, hogy a napi történések után egy mese, édesanyánk kedves hangja és a képzeletünket betöltő mesebeli lények megnyugtató ölelésében hajtsuk álomra a fejünket. Felnőttként még mindig szükségünk lenne ezen élmények lényegére: az elfogadásra, a meleg szeretetre, a bizalomra, biztatásra és a biztonság érzésére.

Most már nekünk kell előhívnunk ezeket magunkból és rajtunk a sor, hogy gyermekeinknek ezt nyújtsuk.

Feltett szándékom szerint ebben segítek az Életre hangoló: álmomból a holnapom – jó éjt kártyák segítségével a Tudathang facebook oldalán esténként.

A pécsi barátoknak nagy köszönet a sok színes élményért! Ha pécsi 6 éves kislány lennék, minden előadáson ott ülnék és minden foglalkozáson szorgoskodnék! Ha Pécsett élnénk, amikor tehetnénk, a barátainkkal a Griff kávézóban találkoznánk. 🙂 Így, Szegedről azt tudjuk biztosan, hogy legközelebb tervezetten megyünk oda. 🙂

A Bóbita bábszínház facebook oldala, a benne működő Café Griff oldala.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.