Nemkívánatos érzelmekről és a valóságról…
Nemkívánatos érzelmekről és a valóságról…

Nemkívánatos érzelmekről és a valóságról…

Annyira komolyan vesszük magunkat, hogy képesek vagyunk azonosulni a mindenkori érzéseinkkel és gondolatainkkal.
Belebetegszünk lelki fájdalmakba és még bele is halunk akár, pedig:
mi a lelki fájdalom? Hol van? Mekkora? Milyen színű, szagú?
Meg sem lehet fogni.
Mi mégis belebetegszünk és belehalunk.
Mindenki lelki betegségben hal meg, aki nem az öregség, baleset, mérgezés, gyilkosság áldozata – és még ezek esetében is… de ehhez sokkal hosszabb írás kellene.
Még egyszer: minden testi betegség: lelki betegség, tehát az érzelmeinkbe betegszünk bele, az érzelmeinkbe halunk bele, az érzelmeinkkel teremtjük magunknak a valóságot.
Igen, ez a legdurvább: mindig, minden pillanatban benne élünk az érzelmeinkben, elhisszük, hogy szenvedésünk nem más, mint a világ – és ezt évtizedekre, egy egész életre, sőt generációk hosszú sorára megcsontosítjuk.

Ki lehet törni belőle! A negatív érzelmekből épített legerősebb falat is le lehet bontani!

Ebben segítek neked. Személyre szabottan, teljes figyelmemmel és szeretetemmel konzultáción, asztrológiai önismereti műhelyfoglalkozáson.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.