Újratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (3)
Újratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (3)

Újratervezés! Elakadás, torlódás, zsákutca, útfelbontás az életutadon? (3)

Gyökerek & szárnyak: újratervezés - csoportos önismereti műhelyfoglalkozásVan úgy, hogy nincs idő előre tervezni, mérlegelni, latolgatni, fontolgatni.

Amikor túl nagy elszántsággal és erővel nyomulunk érzelmeinkben, elménkben vagy akár még cselekvéseinkben is az életutunkkal meredeken ellentétes irányba, egyszer csak megálljt parancsol az élet.

Leszakad a négy méter magas állvány alattunk és a sarkunkon landolunk, ami apró szilánkokra robban. Teli talpon fordulunk a labda visszarúgásakor és szétnyírjuk a térdünket, amit aztán csak műtéttel lehet újra működőképessé tenni.  Csikorgó fékekkel sem tudunk megállni és autónk röpül az előtte lassító járműbe. A biciklink elé a sarkon egy furgon fordul és mi hirtelen az alváz alatt találjuk magunkat, erősen beszűkült mozgástérben. Vagy csak leforrázzuk magunkat a kukorica főzése közben. Lábunkra esik a nagyi falhoz támasztott vas lábtörlője és mehetünk a sürgősségire szurit kapni.

Ezek mind valós esetek, amelyekkel az utóbbi időkben találkoztam. Úttorlaszok, útfelbontások a javából!

A balesetekkel általában nem tudunk mit kezdeni, Isten csapásának véljük, szerencsétlenségnek vagy megérdemelt büntetésnek. Hajlamosak vagyunk nagybetűs Sorsot emlegetni, Isten akaratát vagy az Ég büntetését – és persze nagy eséllyel még távolabbra rugdossuk magunkat az egyensúlyt hozó, önvalónkból születő megoldástól.

A balesetekhez erősen összesűrűsödött energia vezet, ami nem különbözik minőségében a betegségeket kiváltó energiáktól. A baleset intenzitása azonban összehasonlíthatatlanul nagyobb, koncentráltabb. Csírája ott van az automatikussá vált programjainkban, feltárható, felismerhető és semlegesíthető.

Ezt tesszük a konzultációkon négyszemközt és ezt tesszük csoportban vagy egyéniben a műhelyfoglalkozásokon. Van úgy, hogy az intim légkör a kedvezőbb és van, hogy a csoportban végzett munka az eredményesebb. Egyedül, szakértő segítséggel, vagy akár csoportban: a kiegyensúlyozott és örömteli élethez az út a tisztánlátáson, önfeltárásokon, önmagunkkal szembeni őszinteségen át vezet.

Az automatikus működéseink rendre belevezetnek ugyanazokba a gödrökbe, és így újra és újra benne találjuk magunkat ugyanazokban a reménytelennek látszó helyzetekben. Szükséges és elengedhetetlen, hogy szembesüljünk ezekkel a működésekkel és tudatosan átvegyük az irányítást minél több életterületünk felett.

 

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.