A tizedik Lótusznapokon

Tudathang előadás szegedi LótusznapokIdén tizedik alkalommal rendezi meg a Szegedi Egyetemi Fűvészkert a Lótusznapok elnevezésű, két napos fesztivált, ahol a lótusz virágzását ünnepelve varázsolnak a résztvevőkkel távol-keleti hangulatot látvánnyal, hanggal, ízekkel, illatokkal.
A lótusz a keleti kultúrákban a megvilágosodás jelképe, így jómagam a két tartandó előadással a lótuszhoz, mint spirituális jelképhez kapcsolódom.

Előadásaim témáját minden évben aszerint választom ki, hogy milyen kérdésekkel, problémákkal keresnek meg leginkább, tanfolyamokon és konzultációkon milyen élethelyzetekkel, megoldandó témákkal, problémákkal találkozom.

Tudathang előadás szegedi FűvészkertSzombaton és vasárnap is tartok egy-egy előadást a következő címekkel és időpontokal, a teremben:

Augusztus 5. szombat, 13.00: Egészség és hiánya
Augusztus 6. vasárnap, 15.00: Mi az életfeladatom 

Mivel az előadások időkerete mindössze 50 perc, az előadások után a Fűvészkert egy árnyas helyén szükség szerint beszélgetéssel folytathatjuk a témákat.

A szervezőkkel együtt szeretettel hívunk, várunk az egész rendezvényre és az előadásaimra.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.