Teliholdas kérdés

Teljes az életed? Tudathang konzultáció segít!

Éppen aktuális. Őszintén, ferdítések és csúsztatások nélkül: harmóniában vannak a gondolataid, az érzelmeid, a cselekedeteid?
Boldog ember vagy, ha a válaszod egy határozott igen. Ebben az esetben áraszd ki magadból, juttass másnak is belőle, mutasd meg, mennyire egyszerű, semmi titokzatos nincs benne: a boldogság kulcsa az önismeret és önazonosság, amit a fenti három téren működtetünk.
Ha a válaszod nemleges lenne: fontold meg a fenti gondolatot, változtass, ha szükséges.
Bátorságot és kitartást kívánok hozzá!

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.