A megoldás

A megoldás tebenned van. Tudathang, életre hangoló: hogy ne fájjon az élet.Amikor valami nem sikerül, amikor felborul az egészség, amikor fájdalmasak az emberi kapcsolataink, amikor a vereségből fel kell állnunk, amikor a veszteséget túl kell élnünk, csak egy dologra vágyunk, csak egy számít: a megoldás.

Hol keressük a megoldást?

A megoldás sohasem valahol kívül van, más hozzáállásában, másvalaki cselekvésében, másvalaki szavaiban.
A megoldást soha nem találjuk meg észérveink mentén.
A megoldás mindig mibennünk van, a mi saját őszinteségünkben, tisztaságunkban, egyszerűségünkben.
A megoldást mindig megtaláljuk a belső önfeltárásunk során.

Válságos élethelyzet: magas láz

Amikor az ember bajban van, az olyan, mint amikor nagyon magasra felszökik a láz. Az első dolgunk a láz csillapítása, hogy ne menjen rá az egész szervezet. Utána tudunk a további kezelésre, lehetőségekre gondolni.
A Tudathanggal a lázcsillapítást is nyújtom, és ha utána is szükséged van rá, akkor a további lehetőségekben is támogatlak.

Életünk kezdetétől azt tanuljuk meg, hogyan ismerjük meg a minket körülvevő világot és hogyan alkalmazkodjunk hozzá. Megtanulunk megfelelni, ami pedig nagyon sokszor egyet jelent azzal, hogy megtanulunk megalkudni. És amikor megalkuszunk, akkor feladjuk önmagunkat. Ezért boldogtalanok vagyunk, válságba kerül az életünk.

A megoldás tebenned van!

A Tudathang konzultációkkal és tanfolyamokkal, műhelyfoglalkozásokal abban tudlak támogatni, hogy a fent leírt folyamatnak a fordítottját is megtanuld és elérd. Meg kell ismernünk önmagunkat, hogy megtanulhassuk, hogyan kell bánnunk magunkkal. Amikor tudjuk, hogyan kell bánnunk magunkkal, akkor tudjuk azt is, hogyan húzzuk meg a határainkat és hogyan tartsuk tiszteletben másoknak a határait. Amikor pedig tiszteletben tudjuk tartani a saját és mások határait, akkor megtaláljuk önmagunkat. Ezért boldogok vagyunk, áramlik az életünk.

Kapcsolódó Tudathang programok:

Egyéni konzultáció

Asztrokotta: önismereti-asztrológiai képzés és kaland

Gyökerek & szárnyak: Újratervezés

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.