Mit NEM mutat meg a születési képlet?
Mit NEM mutat meg a születési képlet?

Mit NEM mutat meg a születési képlet?

Igazából minden benne van a születési képletben, feltéve, hogy tudjuk, hogy kinek-minek a képlete. 🙂 És igen, itt a magyarázat arra is, hogy miért csak és kizárólag szóbeli konzultációt vállalok, személyes, egyidejű jelenléttel, és miért nem lehet nálam „írásos horoszkópot rendelni” (brrr, még a kifejezéstől is hidegrázást kapok).

Születési képletEgy horoszkóp egy időpillanat. Ha nem tudjuk, nem is derül ki belőle, hogy ehhez a pillanatfelvételhez ki vagy mi tartozik. Tudnunk kell, hogy ki az, aki azonos ezzel az időminőséggel. Tudnunk kell, hogy benne a lélek női vagy férfi testben érkezett-e a földi játszótérre.

Az élet kezdetén adott anyagi feltételek, szegénység és gazdagság, nem látszik a horoszkópban. Az látszik, hogy a szülött milyen megélésre hajlamosabb: gazdagnak érzi magát, vagy inkább szegénynek. Dúskálhat a pénzben anya és apa, és közben mondjuk nemtörődöm vagy épp smucig a gyerekkel, aki így szegény lesz. Vagy megeshet, hogy nagyon szerény körülmények közé pottyan a kisbaba, de a szülők szeretete és egymás iránti odaadása folytán mindannyian gazdagságot élnek meg. Sok minden kiolvasható abból, hogy milyen az illető viszonya a pénzhez, a vagyonhoz, könnyebben jön-e az vagy nehezebben, hajlamos-e elveszíteni vagy inkább gyűjtöget, munkával szerzi-e, vagy inkább az eszével, esetleg szerencsével, stb. A kérdések száma végtelen, amire érvényes választ találunk, de az nem látszik, hogy a kérdező mibe született bele.

Hogy mit tekintünk soknak vagy kevésnek anyagi értelemben, az végső soron nem a kézzel fogható mennyiségeken múlik, hanem a tudati hozzáálláson, amelynek fejlettsége szintén nem látható a születési képletben. Vannak kisbabák, akiknek szemébe nézve azt érezzük, öreg lelket látunk – és vannak, akiknek a szemében nem ezt látjuk. Vannak emberek, akik egész életükben másokra mutogatnak és hibást keresnek, meg akarják változtatni a másikat, és vannak akik tanulási folyamatnak tekintik az életet, és tudják, hogy csakis önmagunkat tehetik jobbá. A horoszkóp nem ad választ arra, hogy ki milyen tudatossági szinten él, és hogy mennyire fejlődik ebben vagy éppen nem fejlődik semmit.

A horoszkópból a lehetséges megélési szintek mindegyike kiolvasható, de hogy ki melyiket éli, az csak beszélgetéssel pontosítható. A következő részben megnézzük alaposabban ezt a témát, mielőtt belépnénk a szimbólumok lenyűgöző világába.

Tarts velem, kerülj közelebb ÉNMAGodhoz, hogy
az lehess, aki lehetnél, azt élhesd, amit élhetnél,
azzá válhass, aki már most is, mélyen ott legbelül vagy.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.