Amire a horoszkóp való

Amire a horoszkóp való - Tudathang, Márton Ibolya

Az első komoly könyv, amit az asztrológia tanulmányozása során olvastam és tanultam, Baktay Ervin munkája: A csillagfejtés könyve. Az asztrológia elmélete és gyakorlata. Máig tartom a véleményem, hogy alapmű, a valódi asztrológiai érdeklődés esetén vétek volna kihagyni a forgatását, ajánlott könyvészetként mindig megemlítem.

Olvasd el az alábbi sorokat, amelyek Neked is megmutatják, mennyire fontos, hogy az önismereti munkánk során, az önazonosságunk keresésének útján foglalkozzunk a saját születési képletünkbe rajzolt egyértelmű iránymutatásokkal.

A horoszkóp mindennél nagyobb segítségünkre lehet a legfontosabb feladat megoldásában: hogy megismerjük önmagunkat. Őszinte tükröt tart elénk, amely nem hízeleg a hiúságunknak, de igazi értékeinket is világosan mutatja. Megismerhetjük belőle sorsunk fő irányvonalait, azt, hogy mi a nekünk rendelt igazi út és mik azok a szakadékok, amelyek fenyegethetnek. Az úgynevezett “rossz szokások” vagy “szerencsétlen” hajlamok egy horoszkópban nem azt jelentik, hogy az illetőnek elkerülhetetlenül véghez kell vinnie a jelzett sötét tetteket, vagy magatehetetlenül engednie kell a romlásba taszító hatásoknak. A horoszkóp a tendenciákat mutatja, hogy lássuk, milyen hajlamok és adottságok élnek bennünk: figyelmeztet jó képességeinkre és hibáinkra, jó és rossz hajlamainkra egyaránt, s feltárja az eshetőségeket, amelyek azokból származhatnak. Az önmegismerés és önfejlesztés útján azután valóban ki-ki a maga sorsának kovácsává lesz. Ha vakon enged előnytelen hajlamainak, akkor a jelzett rossz következmények felé halad; ha a minden emberben meglévő több-kevesebb jó hajlamokat és képességeket igyekszik tudatosan fokozni, akkor a saját sorsában jelzett jó lehetőségek erejét növeli és a rosszakét csökkenti. 
(…)
A helyesen felfogott és alkalmazott asztrológia feltétlenül etikus, magasrendűen erkölcsi irányba tereli a vele foglalkozót. Megérti, maga előtt látja az emberi sorsok törvényszerűségeit és letagadhatatlanul felismeri, hogy a tettek következményei sohasem maradhatnak el. Meglátja a rejtett rugókat, amelyek egy-egy sorsfordulatot előkészítettek vagy felidéztek, s megérti, hogy a mindenségben nincsenek vakesetek, véletlenek, amelyekre nem vonatkoznék az egyetemes törvény. (…) Az élet, az események, az emberek, a dolgok értelmet nyernek szemében és biztosabb lábbal járhatja útját.
Ez az asztrológia alkalmazásának és a horoszkóp tanulmányozásának legigazibb értéke. Éppen ezért a jellemre, a hajlamokra, képességekre, hibákra, stb. vonatkozó része az, amelyiket legérdemesebb tanulmányozni, s ez biztosítja a legmegbízhatóbb eredményeket is. Kétségtelen, hogy igaz a régi, bölcs megállapítás, hogy “az  ember sorsa: a jelleme”, mert összetételünk, viselkedésünk, törekvéseink és reakcióink mintegy eleve megszabják, hogy milyen dolgokkal kerüljünk kapcsolatba, milyen események érjenek bennünket.

Kezdd az önismereti munkát azzal, hogy megismered a saját születési horoszkópodba kódolt üzeneteket önmagadról!

Látogasd meg az Egyéni konzultáció és az Asztrológia oldalam, hogy még tájékozottabb legyél az asztrológia és az asztrológiai elemzés vonatkozásában.

Minden lény javára!
Minden lény javára!

Tájékoztató információk:

Egyéni konzultációra várlak, ha valamilyen kérdésed, problémád, elakadásod van. Helyzettel, másokkal, önmagaddal kapcsolatban. Online vagy személyes jelenléttel. Ha most kell a megoldás, a tisztánlátás, hogy mit mond az idők szava.

Asztrológiai alapú önismeretben mélyedj el te magad is – meggyőződésem szerint az egyetlen pontos és teljes tükör – a születési időpont ismeretében. Most kell energiát fektetned a valós önismeretedbe, amikor van rá kapacitásod, mert nem vagy slamasztikában. Elérhető online és személyes, egyéni és csoportos formában.

Thai masszázs rajongó vagy? Gyakorlója akarsz lenni? Ha a tényleges jártasság elérése motivál, keress meg.

Csatlakozhatsz a Tudathang: életre hangoló FB-csoporthoz, amelyben heti élő videós bejelentkezés során az aktuális bolygómozgások, gondolatok, időszerűségek kapnak helyet. Röviden és bármikor visszanézhető módon: https://www.facebook.com/groups/tudathang.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.